2023. február 4., szombat

Gyorskeresés

Hybrid animals, azaz hegesszünk lajhárt

Írta: | Kulcsszavak: gameplay . hybrid animals . játék

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Fogj két különböző állatot és párosítsd őket össze. Ebből születnek az érdekesebbnél érdekesebb teremtmények.

Random Play Game szórakozásom közben találtam rá erre a fura játékra, ami pont az én "ízvilágomhoz" van szabva. Legalábbis azt hittem...

A játék lényege röviden: válassz ki két különböző állatot vagy figurát és pároztasd össze őket. Ebből lesz egy teremtmény aminek lesz egy különleges tulajdonsága, amellyel később kárt tudsz okozni az ellenfélben. Összehegesztést követően egy Minecraft szerű világba kerülünk, ahol lehet gyűjtögetni, craftolni és ellenfeleinket eltenni láb alól, amivel tapasztalati pontokat(XP) szerezhetünk, szintet léphetünk és fejleszthetjük tulajdonságainkat, mint pl az életerőt, sebzést, gyorsaságot. Az irányítás egyszerű, a kamera nézet nekem nem tetszett, a pixel világ kidolgozása minimális és még kapunk egy csodálatos extra csúnya árnyéknak nevezhető szürke valamit a teremtményünk alá. (ezt el is hagyhatták volna)


Kecske és darázs keresztezése

Az alapötlet nagyon tetszett, pl: a télapót egy sajtburgerrel gén manipulálni (ezt a videóban láthatjátok). Ez a fajhegesztés pont olyan, amire nekem szükségem van, azaz baromság a köbön. A további játékmenet nem volt annyira élvezhető, mivel nem is tudtam róla, hogy ilyen is van benne. A lajhár és csiga keverékével világpusztító fegyvert sikerült létrehoznom, amire őszintén szólva nem számítottam. Mivel csak 15 percig élveztem a játékot, így nem sikerült sok párost kipróbálni. A windowsos változat több teremtményt és több(hét) játékmódot ígér, mint az IOS vagy androidos társai, ráadásként van multiplayer és szuper teremtmény editor.


Az eredmény: Zizegő lódarázs

Jó szórakozást hozzá és köszönöm, hogy elolvastad a cikket!
Steam link a megvásárláshoz

Random Play Game: Letöltök egy számomra ismeretlen játékot a play áruházból, elkezdek vele játszani mindenféle ismeret nélkül és ezt rögzítem saját kommentjeimmel.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.