2020. október 20., kedd

Gyorskeresés

Unravel

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A játék, aminek szíve van...

Már a tavaly E3-on is tudtam, hogy ez a játék biztos vétel lesz. Vártam a friss híreket és videókat, próbáltam minél több információt összegyűjteni Yarny-ról és a történetéről. Kevés játék van, amit ennyire izgatottan vártam.
Most pedig, hogy az Origin Access keretein belül kipróbálhattam a Trial verziót (vagyis az első két pályát), le vagyok nyűgözve. Az a pár órácska nagyon megfogott és elgondolkodtatott, pedig a történetről még nem derült ki sok dolog, vagy még nem igazán sikerült megértenem.
Az első két pályán még nincsenek nagy fejtörők, tulajdonképpen még csak bemelegítés, de már látszik, hogy bizony nem csak a fejlesztők voltak nagyon kreatívak, nekünk is annak kell lenni. A grafika szép, a fejlesztők törekedtek a fotorealisztikus megjelenítésre, nincs semmi giccs, vagy oda nem illő elem. És a zenéjével hihetetlen atmoszférát és hangulatot kelt, nagyon fülbemászó és a környezet hangulatának megfelelően dinamikusan változik. Sokszor visszafordultam Yany-val, hogy újra belehallgassak az előző melódiába (már ahol vissza lehet fordulni).
Ez a játék egy igazi gyöngyszem, felüdülés a sok szemét között.
Sokan hasonlítják az Ori-hoz, vagy a LittleBigPlanet-hez; én nem tudom hozzájuk hasonlítani, azon tulajdonságokon kívül, amely minden kiváló, nagy lélegzetű platformerre igazak.

Alig várom, hogy tovább folytassam a kalandot és hogy megérthessem a történetet és a játék mondanivalóját.

A játék Youtube csatornája

Az EA-nek idén nagy elvárásoknak kell megfelelnie nálam: egyet már nálam teljesítettek, de ott van még a Mirror's Edge, amit szintén várok, iulletve a PvZ:GW első része jópár kellemes multis órát okozott, kíváncsi vagyok, hogy a második, egyébként jóval drágább rész mennyi pluszt nyújt.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.