2021. december 1., szerda

Gyorskeresés

Szex, szerelem, gyengédség BEST OF

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Igen, nagyon régi, sőt, az is előfordulhat, hogy már felbukkant itt a Logout-on. Akinek új, jó szórakozást!

"Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?"
- Anyu, szeretnék melltartót.

"16 éves vagyok és lefeküdtem a barátommal. Írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva?"
- Ha szerencséd van, is-is.

"13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engedtem, hogy elvegye a szüzességemet."
- Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy.

"Tetszik egy lány az osztályból, s úgy érzem, én is tetszem neki, mégis mindig kinevet. Ilyenkor legszívesebben sírnék, de ehelyett bunkóságokat vágok a fejéhez és ezzel sokat vesztek az esélyeimből vele szemben. Hogyan hódítsam meg?"
- Nem is, ha egyszer-kétszer meg is pofozod, ne adj Isten hátbarúgod, tuti befutó vagy. A lányok szeretik az erős férfiakat. Nehogy sírj!

"8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok?"
- Maximum elmebeteg.

"11 éves lány vagyok. Azért írok neked, mert kisebb korom óta csinálom azt, amit anya szerint nem kellene. Le kell-e róla szoknom? Mit tegyek? Ez is önkielégítés?"
- Igen, bizonyos értelemben a dugicsoki-majszolás is kielégítés.

"...13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ő rám se bagózik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?..."
- FÜRÖDJ VAZZE!!!

"13 éves lányok vagyunk, nagyon jó barátnők. Ugyanazzal a fiúval, ugyanazon este, ugyanabban a szobában mindketten lefeküdtünk. Mindketten terhesek lettünk. Elvetetni nem akarjuk a magzatot, de megtartani sem. A szüleinknek nem merünk szólni. A fiú mindkettőnket szeret, de a gyerekeket nem akarja. A srác 19 éves és elég erőszakos."
- Ezzel a kérdéssel sokkal jobb lenne a Mónika showt megkeresni, lányok. Okosabbak nem lesztek, de ennél hülyébbek sem lehettek már. Persze hívjátok a srácot is, meg a szüleit, meg a saját szüleiteket, mert hozzátok basznak harminc ezer forintot ezért fejenként, az tuti. Ja, a srác nem profitál, ő majd a zuhany alatt kapja a vérerest a seggébe, de ez már nem a Ti gondotok.

"15 éves fiú vagyok és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?"
-Egy szó: trágyázd.

"14 éves lány vagyok, lenne néhány kérdésem: a fiúk megtudják-e játszani az orgazmusukat? A nőgyógyász meg tudja-e állapítani, hogy végzek-e önkielégítést? Ha először megyek nőgyógyászhoz mit kérdeznek tőlem? Úgy is teherbe eshetek-e, ha a barátom spermája a combomra került?"
- A válaszok: 1.: persze, minden épeszű fiú tart magánál műgecit. 2.: Igen, meg is ver, ha rájön, de nagyon. 3.: A nevedet és a TAJ számodat. 4.: Persze! :-D

"21 éves leszek. Van egy problémám. Imádok kerékpározni, de minél inkább a vízszintes felé mozdul el a hátam, annál előbbre csúszik a fenekem az ülésen. Tudom, hogy ez a biomechanikai okokból szükséges, sok esetben nem tudatos helyzetelcsúsztatás, de engem nagyon idegesít. Szóval az lenne a kérdésem, hogy teherbe eshetek-e ha ráülök a nyeregcsőre?"
- Persze. Össze is kell ám házasodnod a Csepel bringáddal, mert az úgy illik.

"13 éves lány vagyok és egy újságban olvastam a spirál nevű dologról. Hát fogtam én is a matekfüzetemet, kitéptem a spirált és felhelyeztem magamba. Most nagyon fáj bent, és vérzik is. Forduljak nőgyógyászhoz vagy ez természetes?"
- Küldd utána az egész füzetet, az a biztos.

"14 éves fiú vagyok, és van egy dolog, ami nagyon idegesít. Az az igazság, hogy barátnő híján néha önkielégíteni szoktam, ám ilyenkor a végén mindig valami ragacsos dolog távozik belőlem, ami nagyon idegesít. Hogy lehetne ezt megszüntetni? Köszönettel: Dezső"
- Vágd le a tököd öreg, a következő generáció érdekében.

"16 éves fiú vagyok. Már 2 éve járok egy szőke és kék szemű gyönyörű lánnyal. 15éves. Szeretkezni akartunk, de sajnos nem tudtam beléhatolni. Van olyan szer ami kitágítaná a hüvelyét vagy összezsugorítaná a szerszámom?"
- Ajánlanám a ceruzahegyezőt.

"9 éves vagyok. Amikor nézem a Micimackót, akkor felizgulok, és az ujjamat a puncimhoz teszem. Egyszer véletlenül felnyomtam. Isteni volt. Ugye nem leszek terhes?"
- Ha brummogást hallasz lentről nagy a baj.

"18 éves fiú vagyok. Nagy problémával küszködöm, mivel a hímvesszőmön nem nőtt ször csak körülötte, és ez engem nagyon bánt. Borotváltam már, de a láthatatlan szőr nem erősödött meg rajta, csak a bőrt sértettem fel. Kérem magyarázza meg betegségem okát, mert így a barátnőmmel sem merek lefeküdni, akivel már 1 éve járok, hátha kinevet. Nem szeretnék a barátnőmnek és a szüleimnek csalódást okozni a betegségemmel."
- Hordj faszparókát. Baszki...

"17 éves lányok vagyunk. A Tiszában fürödtünk meztelenül, és sok kis ebihal úszkált mellettünk. Beleültünk a vízbe, hogy fogjunk egyet. és mikor el akartuk kapni, hírtelen a nemi szervünk felé tűntek el. Ekkor nagyon megijedtünk. Az lenne a kérdésünk, hogy nem leszünk-e terhesek, ha az ebihalak belénk úsztak?"
- 17 évesen nem tudod, miből lesz a sellő? Gratulálok kismama! :-D

"20 éves tanyasi srác vagyok. A lányok negy ívben kerülnek. (Nem értem miért!) A faluban csak "Büdös Antinak" csúfolnak. Nagyon súlyos problémával küszködöm. Nemi szervem hatalmas mérete miatt. Tavasszal amikor iskolás lányok tömege lepi el a közeli erdőt, nekem sincs otthonmaradásom. Egy szál sportcipőben, teljesen meztelenül futok az erdőben, a kirándulók csak néznek utánam. Ezt a sportot már mániákusan üzöm. Kérem szépen segítsen rajtam, mert igen nagyon vágyom egy komoly kapcsolatra, egy lánnyal."
- Azt a kurva eget! :-D

Hozzászólások

(#1) EczkE


EczkE
addikt

Nagyon jók egy párat már olvastam. :DDD

Asszem mindenféleképpen!

(#2) veector


veector
senior tag

van ilyen rohadtsok még
mindenesetre nagyon jó :DDD

az utolsó az nagyot üt, meg a spirálos

(#3) szablya


szablya
tag

wááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

:O :O :DD

[ Szerkesztve ]

Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/

(#4) Csemike


Csemike
csendes tag

Azt az ebihalasat mintha olvastam volna nyomtatásban is, anno. :DD Tényleg ilyen durvák jelentek meg, emlékszem. :D

(#5) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag
LOGOUT blog

:O Ők élnek álomvilágban, vagy én? ;]

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#6) kraftxld


kraftxld
nagyúr
LOGOUT blog

Emlékszek az utolsóra is :) Órákat röhögtünk rajtuk :))

🇳🇿 | MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#7) Klemens


Klemens
őstag

Ez a következő nemzedék... :((( :D

"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"

(#8) szablya válasza Klemens (#7) üzenetére


szablya
tag

Ez a civilizáció, vagy legalábbis a társadalmi rendszer bukásra van ítélve... pont miattuk, de ők(mi) az utolsó generáció, akik még megélhetik azt a luxust, felelőtlenséget, mesterkélt ostobaságot, amiben felnőnek, és megtehetik, hogy hanyag ösztönlények legyenek, emberhez sem méltók. De az emberiség egyre nagyobb bajban van, és a lufi ki fog pukkadni.
:(

[ Szerkesztve ]

Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/

(#9) kraftxld válasza Klemens (#7) üzenetére


kraftxld
nagyúr
LOGOUT blog

Ezek úgy '94-'95 környékén voltak, tehet ez a mostani fiatal felnőtt korosztály :)

🇳🇿 | MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#10) Klemens válasza szablya (#8) üzenetére


Klemens
őstag

Ezt a megfogalmazást... :C

kraftxld: Hát igen, lehet ilyen emerek járkálnak köztünk. :W

"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.