2021. december 1., szerda

Gyorskeresés

A Bartos-jelenség

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Új netceleb született néhány hónappal ezelőtt. Bartos Csaba Istvánnak hívják ezt a derék embert, aki magát tanyasi filozófusnak, egészen pontosan a világ legnagyobb filozófusának (!) titulálja.
Honlapját itt érheted el, videóblog-bejegyzéseit pedig a YouTube-on. Az angol nyelvű Wikipedia-n is olvashatunk róla egy ismertető cikket, illetve követői egy blogot is indítottak mesterük tiszteletére.

Meséljen inkább ő saját magáról, és az eszméiről:

"Magamról és gondolkodásomról 2008. telén:

Bartos Csaba István a böcsületes nevem. A Moslékfőző Bartos Cs. Pisti nevet nemrégiben vettem föl.
A múlt században, a Kádár korszak derekán születtem. Életem meghatárózó része a gyerekkori környezet, valamint apai nagyapám és apám szellemi hatása.
Nagyapám a néhai Bartos Miska (1925-1985), nagy és meghatározó üttörője volt szellemi fejlődésem kezdeti szakaszának. 1948-tól -1956-ig tagja volt az Államvédelmi Osztálynak az ÁVO-nak, valamint tagja volt a Rákosi féle MDP-nak. Falujában többek között ő végezte a szemétírtást, földvisszavételt, ingóságok állami tulajdonba való visszavételét, osztály és politikailag megbizhatatlan egyének feljelentését, padláslesöprést, munkatáborokba való internálását. Pár száz MOCSKOT, oda tett ahová való: Recskre, vagy az anyaföldbe. Szenvedélyesen útálta a gazdagokat, az egyházat és a papokat és a kispolgári reakciós GECIKET!!! Nagy példaképe volt Sztálin, Berija, és Rákosi. Rákosi elvtársal személyesen is találkozott 1952. március 8-án a Nagy vezér 60. születésnapján. Ajándékot vittek neki, kezet foghatott vele, és beszélgetett vele pár mondatot. Örök élmény marad ez a nagyapámnak élete végéig! 1957-ben a SZEMÉT, MOCSKOS Kádárék, eltávolították a pártból, és felfüggesztették a funkcoójiból az ÁVH-ba már nem vették fel. Ezek után TSZ-csés paraszt lett a falujában dolgozott 1975-ben előnyugdíjazták, utána lebetegedett majd hosszú szenvedés után 59-évesen meghalt. Valójában sohasem nyugodott bele abba, hogy nem Rákosi áll az ország élén, hanem egy képzetlen jugoszláv tetűláda puha szocialista: Kádár János személyében!!!
A másik nagy szellemi áramlat a néhai apám a Bartos Sanyi (1946-2007),
Szintén elkötelezett kommunista 1964-től fiatalon már párttag lett. Trakaktorosként dolgozott, emelett brigádvezető, munkásőr, és elkötelezett marxista-leninista gondolkodó. Ő azonban Kádár politikájának elkötelezettje volt. Őseimtől örökölt szellemi áramlatot, vittem, fejlesztettem, tökélesítettem, majd belecsatlakoztattam a saját eszmevilágom áramlatába, összedolgoztam, és tudományosan kiviteleztem. Rájöttem, hogy az egyedüli út, a főút, az országút, az Én eszmei és gyakorlati ideológiámban van. EZÉRT LETTEM A VILÁG LEGNAGYOBB FILOZÓFUSA!!! Mert a LEGNAGYOBB mondanivalóm van!!! Ujító is vagyok!!! És üttörő! Ezt, és ilyen mondanivalót mint ÉN!!! senki embere még nem fogalmazott meg soha!!!
Előképeim: Lenin, Sztálin, Rákosi, Ceauscescu, és Pol Pot. Ebből kitudodik, hogy kommunisztikus gondolkodó vagyok, egyedül ez a járható út!!! Az összes többi út zsákutca!

Eddigi életem alatt: 4-évig voltam csöves, 18-évig drogoztam, és alkoholizáltam. 2-évet áltam le (2004-2006) ezen szerektől mentesen, de aztán visszaszoktam rájuk, mert személyiségemnek és gondolkodásomnak szüksége van ezen szerekre a makulátlan működésükhöz! Jelenleg rendszeresen nap mint nap piálok, gyógyszerezek, szipuzok. Életmódomban rejlik 98%-ban a zseniségem titka, részben viszont genetika, 1% és a maradék 1%-ban természeti adottság.
Már 9-éves koromban mást ettem mint a többi gyerek, bogarakat, csigákat, füvet, faleveleket majszoltam. 13-éves koromra ezt odáig tökélesítettem, hogy kamaszkoromra csakis kizárólag haszonállatok eledelét vettem magamhoz. Emelett alkoholizáltam, és olcsóbb drogokkal így Pálmatex, vagy Technokol Rapid ragasztokkal éltem és műanyagokat, gumikat ragcsáltam. 17-éves koromban már mint kiforrott egyéniség, olyan erős vasgyomrot alakítottam ki magamnak, hogy azóta is az acélt is megemésztem. Olyan különleges természeti adottságokkal vagyok megáldva, hogy ezidáig sem gyomor sem emésztési problémám soha nem volt!!! 24-éves korom óta a napi fejadagom 10-és 20-ezer kalória között ingadozik. Minden lehető és létező dolgot, megtudok enni, és föl tudok emészteni. Kilószámra eszem a zsírt, és a kristálycukrot, úgy, hogy egy dekát sem hízok. 161-cm-re, 50-kg vagyok. Ennek az oka az, hogy nem a testem hízik hanem az eszmém. Én az agyam miatt étkezem ilyen speciálisan!!!!! nem pedig gasztronómiai célzattal. Legkedveltebb mindennapi csemegém a nyers hús, abból napi több kilót is elfogyasztok. Ezenfölül: minnden nap eszem
Műanyagot, ill. műanyagféleséget és gumit. Nemcsak eszem, hanem cigarettába csavarva, vagy pipába tömve szívom is!

Gondolkodásomra ható tényezők között fontos helyet foglalnak el az eddigi munkahelyeim: a fő munkahelyeim a kisebbeket nem számítva: sintértelep, vágóhíd, műanyaggyár.
Eddigi fő munkahelyeim: Vágóhíd (Székesfehérvár), Sintértelep (Székesfehérvár), Vágóhíd (Tordas-Gyúró), Állati hullafeldolgozó üzem (Monor), Műszaki Gumigyár Zrt (Budapest), Pálma Műanyag és Gumiárúgyár Zrt (Budapest), Hungária Műanyag és Gumiárúgyár Rt. (Budapest), Teszt Szövetkezet műanyagfeldolgozó és fröccsöntő üzem (Székesfehérvár),
Lakk, Ragasztó és Festékgyártó üzem /maszek cég/ (Székesfehérvár).

A filozófiai beszélyeimről: ezek nem versek! Hanem beszélyek. Én nem költő vagyok hanem filozófus. A verssorba írt filozófiai gondolataimat azért írom verses formában, mert így ilyen formában könnybben olvashatóak. Mondanivalómmal, új kifejezeéseimmel, filozófiámmal, gondolatrendszeremmel: új utat nyitottam az izmusok, a filozófia, a politika és a társadalomtudományban. A régiek útját járom de mégis új vagyok!
(Egy új farkasbörbe bújt, régi harcos!) Én vagyok a kezdet és a vég!!! Én utánam, eszmém után nincs már több filozófia! Az én földi halálommal eltemedődik az egész világ és a rohadt geci emberiség is!!!
/Bartosizmussal a világvégére/
Ideológiám fő lényege: a kambodzsai-Pol pot rendszer Vörös Khmer társadalomelméletére, modelljére alapoz, bartosista újításokkal, átdolgozásokkal. Beszélyeim sokrétüek az-az univerzálisak!!! A gondolatrendszereimet tükrözik, ami minden más külsőségnél fontosabb.. Sőt, a LEGFONTOSABB MINDENNÉL!!! A legfőbb feladatom a bartosista utánpótlásnevelés, bartosista szemléletmód, és élet kialakítása leendő tanítványaimnál. Ezt az egyedüli életcélt tűztem ki magam elé immáron 9-éve, ennek reményében MEGYEK TOVÁBB HŐSIES UTAMON!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Így végére olvassuk még el Bartos Lesz@rom! című versét:

Forrás: [link]

Ki mit gondol a Bartos-jelenségről? Csak kultúráltan!

Hozzászólások

(#1) Zolaash


Zolaash
aktív tag

Diófa + kötél.

Rip and tear

(#2) stangli


stangli
senior tag

Látom terjed a vírus, Én kb 1hónapja szembesültem vele. :DDD

Bartos3-at érdemes megnézni, amikor a réten megeszi a kapitalizmust :D Az állatja, hogy az...

(#3) Móci


Móci
addikt

Ez beteg, viccet félretéve. 2 méteres betonpakolás rendel.

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#4) stangli válasza Móci (#3) üzenetére


stangli
senior tag

hosszú fülű barátom, azután mondjon véleményt, miután kitanulmányozta a-tól z-ig a munkásságát jól van-e :DDD

meg kell érteni a bartosizmus lényegét, az emberi elmét át kell, hogy járja minden mondata :DDD

(#5) ABE


ABE
őstag

Akár komolyan gondolja, akár poénból nyomja, nem tetszik. Kulturált voltam.

(#6) Móci válasza stangli (#4) üzenetére


Móci
addikt

Szívesen elkísérlek a kórházba, ha úgy érzed. Ezt is tudják gyógyítani, hidd el! ;) :DDD

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#7) veector


veector
senior tag

24-éves korom óta a napi fejadagom 10-és 20-ezer kalória között ingadozik. Minden lehető és létező dolgot, megtudok enni, és föl tudok emészteni. Kilószámra eszem a zsírt, és a kristálycukrot, úgy, hogy egy dekát sem hízok. 161-cm-re, 50-kg vagyok. Ennek az oka az, hogy nem a testem hízik hanem az eszmém.

áhhá férges az emberünk. fejében is
amugy főoldalon az "obcén"-től falnak szaladtam

(#8) Lenry


Lenry
nagyúr

egyértelmű: fejlövés

a kommunizmust dicsőíteni... gratulálok. :W

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#9) moha21


moha21
addikt

És ez komolyan is gondolja :F :O

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#10) ^Clown válasza moha21 (#9) üzenetére


^Clown
veterán

Ezt én sem tudom, hogy mennyire gondolja komolyan az ürge. De ez végül is mindegy. Ami igazán veszélyes ebben a dologban, hogy a "rajongói" mennyire gondolják komolyan.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.