2019. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Tesla TV

Írta: | Kulcsszavak: Tesla TV

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A Tesla elem után, a minap fedeztem fel egy újabb Teslát az itthoni kínálatban, "aki" nem más, mint a másik Tesla. Futurisztikus logó vagyis egy igazi marketing zseni, aki ezzel az imponáló névvel valszeg "befürdeti" a leendő vásárlókat, ugyanis a Földből kinőni TV gyártónak, azonnali Nobel-díjas esemény lenne. A remek és látványos grafikai elemekkel és szavakkal tálalt weboldal valószínűleg egy újabb feltörekvő marketinges vizsgamunkája vagy nem. Egyébként maga a cég szerb, de a TV "üzemük" Kínában van. De ne legyen igazam a témában...

:))

Hozzászólások

(#1) Feketelaszlo


Feketelaszlo
(senior tag)

A Tesla elemeket ugyanaz a cég gyártja, amely anno a szocialista blokk legklafább rádiótechnikai cuccait készítette ugyanezen a néven (természetesen a Videoton mellett). A maga idejében - a lehetőségekhez mérten - nagyon jó ketyerék voltak ezek a csehszlovák termékek, a garázsban talán van is egy ilyesmi lemezjátszó a bakelitek között:

Magyarán semmi közük más, újhullámos tech céghez, ők már akkor Tesla néven futottak, mikor még Prágában állt a Sztálin szobor.

[ Szerkesztve ]

(#2) zotyesz66 válasza Feketelaszlo (#1) üzenetére


zotyesz66
(őstag)

Elon Musk meg még egy pajzán gondolat sem volt.
OK, az talán mégis, '71-ben született :D

[ Szerkesztve ]

Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.