2022. május 20., péntek

Gyorskeresés

Általános észrevételek Hardverapróról

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A Hardver apróról:
A rendszer felépítését egész jónak találom, ötleteket adnék a fejlesztőknek:
-Ha valaki egy bizonyos terméket árul, akkor a hirdetés szövege mellett jó lenne egy tulajdonságokat is tartalmazó "doboz" létrehozása.
Vegyük például azt, hogy egy hirdető szeretne eladni egy iPhone-t. A szöveg szerkesztésekor addig nem tenné aktívvá a rendszer a hirdetést, amíg a tulajdonságok "doboz" nincs kitöltve teljesen. Minden terméknél másképp néznének ki ezek a dobozok.
Ha notebookot adnánk el, akkor
-CPU
-HDD
-RAM
-VGA
-stb.
Egy iPhone esetében ugyanez:
-tárhely mérete
-szín
-hálózati függőség
iPhone-ok esetében különösen hasznos lenne ez a dolog, mert engem személy szerint nagyon idegesít, akárhány iPhone-os hirdetéssel találkozok, mindig hiányzik belőle valami lényeges információ. Sok olyan hirdetést látok, aminek annyi a szövege, hogy "iPhone 4 eladó". Sok időt megspórolnánk azzal, ha nem kéne felesleges köröket futni és egyesével megkérdezni az alapvető tulajdonságokat a termékről, emellett a lusta vagy éppen fogalmazási nehézségekkel küzdő eladó hanyagságát is korrigálná az említett újítás.Tudom, hogy a hirdetés alá, hozzászólásként lehet képet beilleszteni, de ha ezt a hirdetésben lehetne meg csinálni nagyobb felbontásban legalább 3 fotóval, akkor igényesebben nézne ki az egész hirdetés.
A hozzászólásokat, javaslatokat, egyéb ötleteket nyugodtan írjátok meg kommentben!

Üdvözlettel:
cassius.clay

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.