2022. október 4., kedd

Gyorskeresés

5 éve a PH!-n!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Thats right, ma pontosan 5 éve. Aztanemjóját. 5 év pedig annyira nem is sok idő (látván a PH veteránokat), de azért az 5 év alatt annyi minden történt velem, hogy azt felsorolni is sok lenne. De azért a fontosabb PH-s momentumaimat azért feljegyzem :)

Szóval eredetileg egy LG-s nyereményjáték miatt regisztráltam, fórumozási szándékaim nem is voltak, de rá körülbelül egy évre megjött a kedvem hozzá, és azóta is rendületlenül napi rendszerességgel jelen vagyok a fórumon. Ez idő alatt nagyon sok jó (és pár kevésbé jó) fórumtárssal ismerkedtem meg, sőt, párral még személyesen is.

Több dolgot is köszönhetek ennek az egész lapcsaládnak. Egyrészt az egész mobiltechnológiához való érdeklődésemet a Mobilarenanak köszönhetem, mert az oldalt már a regisztráció előtt is olvastam. Emlékszem amikor középsuliból hazaérve felmentem YouTube-ra, és megláttam Bog egyik ősrégi videótesztjét az LG KP500ról. Frenetikus :D

De van egy fontosabb (számomra legalábbis) dolog, ez pedig maga a Logout. Amióta létezik a Logout azóta teret enged olyanoknak, akik valamifélre perverziót éreznek tesztek, beszámolók írására, ahelyett hogy fognának egy kamerát, és jól beleüvöltözve feltolnák a felvett anyagot a jutyúbra. Én nem ilyen alkat vagyok, pláne nem is ilyen habitussal, főleg hogy amikor elkezdtem érdeklődni az írással akkor még nem volt itthon nagyon népszerű hogy a tescsőre töltögess fel.

Leges legelső írásom 2010-ben jelent meg, egy általam nagyon kedvelt telefonról az LG GD880-ról. Sikerült előtúrni az akkori kinézetű weboldalt - hát igen. Változott ez az. Megtekinteni itt lehet. Elolvasván azt kell mondjam, a fiatalság egyet jelent a vakmerőséggel. 0 technikai tapasztalattal írtam egy olyat, amit más már rég visszadobott volna, mert a minőség vállalhatatlan. Belátom :D
18 éves koromra megtáltosodtam. Évek óta nem vetettem szemet erre az írásra, és most pedig visítottam a navetéstől (gondolom hasonlóan reagáltak a megjelenéskor, az ehhez hozzáértők :D)

Ezek után nem hagyott alább az írás után "olthatatlan szomjam" ezért a személyes bejegyzésekhez szinte napi szinten visszatértem, és csodálkozom hogy anyám lábméretéről nem csináltam egy blogbejegyzést. Hát igen, ez a ló tulsó oldala, amielőtt érezni kell hol a határ. Sebaj. :D

Az évek alatt annyi mindenről írtam itt a Logouton, hogy két éve, amikor egy hazai filmes portál szerkesztői pályázatot hirdetett ki, jelentkeztem arra, és valami furcsa oknál fogva át is jutottam a rostán. Ez alatt az idő alatt rengeteg midnent átéltem, miközben nem felejtettem el miért csinálom az egészet. Azért mert szeretek írni. Sajnos mára ez a dolog is befejeződött, úgyhogy most kissé takarékon van ez az írás dolog. Mert ezen az oldalon is azért toltam "folyamatosan" az írásokat, mert szerettem csinálni. Nem érdekelt hogy nem professzionális szint, nem érdekelt hogy a PH nagy grammarnazi hordája reflexből lecsapnak rám, csináltam. Mert szerettem csinálni. És ez az attitüd a mai napig megvan bennem, és erre büszke vagyok.

Szóval 5 éve. Egy egyszerű nyereményjátékból hová jutott ez a dolog. A fene.... :D

Hozzászólások

(#1) callmeakos


callmeakos
veterán

#kicsitelérzékenyültem

:D

All→M8

(#2) alcsa válasza callmeakos (#1) üzenetére


alcsa
senior tag

Meg egy jo parszor ennyit kivanok neked!

Bog videoja meg :DD :C

(#3) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

úúú, dat régi design :D :')

"Szólítson csak Cirminek." | B&B IX | 3D nyomtatás Bp és környéke -> bit.do/fliccprint |

(#4) callmeakos válasza alcsa (#2) üzenetére


callmeakos
veterán

:R :R :)

(#3) Mr.Csizmás

So nostagic :D :D

All→M8

(#5) msgt.fubar


msgt.fubar
senior tag

:) :) :)

gottagofast

(#6) Luck Dragon

Nos remélem még ötször öt évet még itt leszel a társaságunkban. ;)

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#7) callmeakos válasza Luck Dragon (#6) üzenetére


callmeakos
veterán

Köszi, én is remélem :) :) :R

All→M8

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.