2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Cooperation 1st Anniversary Event with Netsky ( BE // Hospital Rec. )

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Cooperation 1st Anniversary Event with Netsky ( BE // Hospital Rec. )

2010/11/26 (péntek)

Szikra Cool Tour House

Ritkán láttunk eddig olyan előadót, aki ilyen gyorsan kapaszkodott volna fel a ranglétrán egyre feljebb és feljebb, vezetve a drum and bass új hullámban érkező tehetségeit Európából. Számos megjelenés a legnagyobb kiadóknál a szakmában, DJ támogatottság, olyan előadóktól, mint Friction, Hype és Fabio, valamint jelölés „Az év legjobb új producer” díjára a Drum + Bass Arena Awards-on, ezek azok a sikerek, melyeket Netsky kevesebb, mint 12 hónapja a háta mögött tudhat! Zenéiben kiemelkedő és egyedi elegyet alkotnak a felemelkedő, melankólikus hatások, a táncparkettre szánt basszusok és dobhatások mellett, így nyilvánvaló, hogy nem kellett ahhoz sok idő, hogy Netsky felkeltse High Contrast és London Elektricity figyelmét.

2010-ben láthattuk Netsky elsöprő sikerű bemutatkozó albumát, melyen számos olyan dal szerepel, amik mára már himnusszá váltak a táncparketten. Éneklős klasszikusok és tiszta új vágású jungle hangzás, ez az ami a védjegyévé vált.

Mióta olyan előadók számaihoz készített elsöprő sikerű remixeket, mint Pendulum, Plan B, Leftfield vagy Swedish House Mafia, Netsky profilja talán még egy szinttel feljebb emelkedett. Mindent összevetve igen fényes jövő elé néz a Hospital kiadó legújabb szupersztárja.

Magyarországi debütáló fellépése November 26. ami a Cooperation csapat első évfordulója alkalmából kerül megrendezésre a már önmagában is vonzerőnek számító vadonatúj Szikra Clubban.

DNB Stage:

Netsky ( Hospital Rec // BE )
Jade ( BSE / Citrus )
Savage & MC Fantom ( Vestax / Legend ) -Exclusive Liquid Set-
Magical Gravity ( Viper )
DigitalPunk ( Cooperation / Nospoon )
Mc Blu-ID

Visual: Still NoiZe
http://www.facebook.com/stillnoize

Belépő: 1500 elővétel
2000 helyszínen

Jegyek elővételben kaphatók a SZIKRA jegypénztárában (Teréz krt. 62.) és online a honlapunkon: www.szikra.eu

SZIKRA cool•tour•house
Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 66

http://www.myspace.com/netskymusic
http://netskymusic.com/

Hozzászólások

(#1) caizzz


caizzz
(senior tag)
További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.