2019. június 19., szerda

Gyorskeresés

CompositeAmp

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Külső, megépítés, felhasznált anyagok
Alu házban van. Látszik az akarás, már valamiféle dizájnt is kapott feliratokkal meg mindennel. Magán szoc problémám, de nekem nem tetszik. Hátul az rca aljzatok átlagosak, semmi kiemelkedő. A nálam vendégeskedőben volt kisdac B :P kártya is, a lyuk nem valami szép.

Működés
Működik. :D Hibával nem találkoztam. Minden kezelőszerv az előlapra került, ennek örülök. Crossfeed nekem nem érdekes (nem szeretem). Az állítható gain 2 fokozata közé talán jó lett volna egy harmadik is, bár lehet csak én vagyok elkapatva a Gustard H10-zel, azon viszonylag széles skálán lehet játszani. Különösebben nehezen hajtható fejhallgatóm most nincs (PM-2, HE400S, DX1000), ezekkel vidáman elboldogult.

Hang
Dac nélkül először. Roppant kellemes volt elsőre, meglepő részletességgel, sima hanggal. Bár időnként a magas tartomány bizonyos részein némi karcosságot véltem felfedezni (amihez nem vagyok újabban hozzászokva), de semmi komoly. Lehet inkább csak a Gustard simít túlzottan itt. Tulajdonképpen a hirdetésében szereplő " friss, üde, nem forszírozós, de igen „átlátszó” hang, amely odafigyelős és háttérzenélésre egyaránt alkalmas" megfogalmazás teljesen rendben van. Ilyen. Jó sokat hallgattam mindenféle zenével, kellemes partnernek bizonyult mindhárom eltérő karakterú fejhallgatóval. Pontosan, percízen közvetített mindent, a mély tartomány kellemesen öblös volt, de nem túlzó. Szórakoztatott, nekem ez a lényeg. Árát mindenféleképpen megéri (drágább darabok mellett sem vallana szégyent), pláne ha figyelembe vesszük a siralmas hazai fejhallgató erősítő kínálatot is.
Aztán a dac. Őszintén szólva nem sokat vártam, de kellemesen csalódtam. Szerintem bkercso a kártya méretéhez, illetve saját, és a PCM2704 (nem kell megijedni, a dac chip 1793 amúgy) lehetőségeihez képest kimaxolta ezt a témát. Hasonló erényeket vonultat fel, mint az erősítő, természetesen hangban is illik hozzá. Azt a 20000 forintot megéri.
Azért legközelebb már egy xmos vagy amanero legyen, oké? :D

A teszt lehetőséget köszönöm! :R

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.