2022. október 7., péntek

Gyorskeresés

Ingyenes MMO Linuxon - Metin2

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hali mindenkinek

Haver minap átjött és nagy lelkesen újságolja, h talált egy "új" gémet ami full ingyenes, magyar és nagyon jó. Kicsit néztem rá, h miért mondja nekem mivel tudja, h Ubizok ezért majd egy éve be se léptem kedvenc MMO-nkba az Archlordba (rajta vagyok erősen a témán de eddig nem jött össze, wine/vbox). Gondoltam egy próbát megér, otthagytam a géppel, h töltse le, telepítse (Linuxot csak nálam látott eddig). Kb. fél sörnyi ciklus múlva látom, h konfigurálja a játékot. Most már kicsit kíváncsian lökdöstem arrébb fotelemből. Belépet a karijával, és láss csodát csont nélkül fut. Még ilyet... :U Egy apróság: a felbontást nem akarja megváltoztatni a configba beállított értékre, ezt kézzel kell megtennünk, a játék könyvtárában (nálam: /home/body/.wine/drive_c/Program Files/Metin2_HU) a metin2.cfg fájlban.

A játékról: Egy délelőttnyi játék után, nekem bejött. Grafikája nem egy 2009es színvonal de simán elmegy. Alap zenéje kicsit santana-s ami szerintem nem igazán illik a nindzsás/szamurájos világhoz de ki lehet kapcsolni :D

Videó
Magyar oldal

Jah, a félreértések elkerülése véget (akinek nem esett volna le) ez egy win-es játék, linuxon a wine segítségével futtatható ;)

Hozzászólások

(#1) whiz


whiz
aktív tag

Archlordba már nehezen fogsz belépni, mert vagy egy hónapja bezárták a szervereket. :)

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#2) body007 válasza whiz (#1) üzenetére


body007
addikt

Ja vágom, a codemasters eladta a webzen-nek, de hamarosan át lehet jelentkezni karistól, mindenestől :)

Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

(#3) whiz válasza body007 (#2) üzenetére


whiz
aktív tag

Oh, ezt nem tudtam. És ezután is marad p2p, vagy havidíjas lesz?

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#4) csimav


csimav
senior tag

Már szedem is lefelé.
Amúgy ez olyasmi, mint a wow? Lehet fejlődni, XP-t kell gyűjteni, egy adott szerveren kell játszani?

Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

(#5) whiz válasza csimav (#4) üzenetére


whiz
aktív tag

Több szerver is van (amikor én játszottam vele 3 volt), te választasz, hogy melyiken indítasz karit. A küldetések rohadtul gagyik, és nincs is túl sok, egy idő után rettenetesen unalmas hentelésbe megy át a játék, mert mást nem nagyon tudsz csinálni, szintet meg csak kell lépni valahogy. Persze van egy rakás cucc, amivel gyorsabban megy a téma, csak hát azért mind fizetni kell. Nagyon sok a csaló (botozás) a játékban, így nekem eléggé elment a kedvem tőle, pedig volt egy kis 43-as varázslóm, ami nem volt rossz (elsősorban PvE-re fejlesztettem, de megállta a helyét hasonló szintű ellen PvP-ben is). Grafika tűrhető, a siege jó poén (várat lehet birtokolni), persze amikor nem lagol, mint az állat, meg amúgy el lehet játszogatni vele, de azért vannak jobb alternatívák is.

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#6) body007 válasza whiz (#5) üzenetére


body007
addikt

szerintem Ö a metin2-re gondolt :D
Archlord meg marad úgy ahogy volt (karikat át lehet vinni) csak új tárgyak, faj, világ, mitotommégmi lesz benne. Annyi, h a webzen - úgy néz ki - fog is vele foglalkozni nem úgy mint a CM, szal jönnek az újdonságok ;)

csimav: és igen olyasmi mint a wow, XPt gyüjtesz, kasztolsz, skillezel, mesterséget tanulsz, partyba boxolsz, ilyenek. Jah és full magyar :)

Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

(#7) whiz válasza body007 (#6) üzenetére


whiz
aktív tag

Jaaa, sorry, lehet. :B

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#8) dombi11 válasza whiz (#7) üzenetére


dombi11
újonc

én megpróbáltam letölteni a gépre de nem jött össze az volt a gond hogy amikor letöltöttem és kijött a letöltések mappa akkor rámentem a fájlra és kidobta hogy válasszak ki valamilyen fájlt amivel működni tud

na hát én itt akadtam meg aki tudna segíteni légyszíves tegye meg

előre is köszönöm

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.