2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Áramütésem története

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdv

Nem tudom, h kit rázott/csapott már meg (komolyabban) áram. Velem ma megesett. Nem kivánom senkinek. Nagyából úgy tudom elmondani, h olyan mint amikor egy masszázs gép (olyan mint az a segg maszírozó ami mozgatja a segged) csak az egész felsőtesteden a max szint 10x esével. Közben erős fényt láttam és mintha az áram hangját hallottam volna. Kicsit megértettem, h mi az a áramerőség. Kb. 1 mp volt az egész de orditva dobtam el a szikét (dekor kés, fém tokkal) és néztem körbe ki látott. Érdekes első gondolatom az volt, h ki látott és nem az, h meg maradok-e. Második és kb. még a 10edik dolog, h most mi történt? Csak 1 müanyag gyorskötözőt vágtam el ami összefogott 3 db kábelt. Akkor most mi a fasz rázott majdnem halálra? Az érzés amit az 1 mp alatt éreztem: Meghalok. Nem tudtam, h ilyen gyors az ember agya/bármilye de ezt éreztem. 1 mp volt az egész de komolyan fényt láttam és hallottam az áram hangját (mikor ívet húz valami). Orditva (valahogy csak úgy tudtam eldobni a szikét) eldobom a kést, és már azon forog az agyam, h most mi a fasz tötént? Érzem, h libabörös az egész karom, rálesek és tényleg az egész kezem tiszta vörös. Késöbb néztem a fém csatos órám alatt még erösebben piros a bör. A felkarom zsibad rendesen. Azon gondolkodom, h a fasza vastag cipelőm mentette meg az életem. Esküszöm leülni nem volt bátorságom csak a szívemet fogtam, h mikor áll le. Valahol hallottam, h gond lehet a szívvel de nem tudtam, h most üljek vagy álljak. Érdekes módon lementem a céghez (ez most színt különbéget jelent) és senkinek semmit nem tudtam mondani a történtekről. Most, h írom a dolgokat elég erős felkari fájdalmat érzek (olyan minha válba vert volna valaki), de már nagyából besöröztem, gondolom nem lesz baj :D
Ha megmaradok holnapig felteszem a képet arról a kábel darabról amibe bele várgam (persze meg hackeltem a hosszabitót legyen azért áram :D ). Meg ha bemegyek melóba a kés pengéjét is lefotózom ;)

mod.: 2 kép a kábel darabról (eltettem emlékbe):

Hozzászólások

(#1) gabor85


gabor85
(őstag)

Ilyenkor a fehérvérsejtek kicsapódnak... vmi oltás kéne dokitól, ha jól tudom.

(#2) Thrawn


Thrawn
(PH! félisten)

Jelen!

Nem túl kellemes érzés az biztos, valóban "megrázó" az élmény :K

Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://tinyurl.hu/xWu6/ łłł Look! More hidden footprints!

(#3) ádyz


ádyz
(PH! addikt)

Hasonló velem is történt már. Nem kellemes, az biztos. :K

(#4) Vakegérke


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Két dolgot szeretnék.

1., Mesélni.
Anno bevonultam katonának. Telt az idő, egy szép napon kimenőt kaptam. Hazatérve anyámék nem voltak otthon, én pedig megszokott mozdulattal nyúltam a főzőfülkébe, hogy felkapcsoljam a villanyt. Rá is nyúltam a csupasz drótokra, az áram pedig felszaladt a könyökömig, mire el tudtam rántani a kezem. Örök élmény marad, azóta is félek az áramtól.

2., Kritizálni.
Bár magánterület, lehetne igényesebb az írás. Rövidítések, mint például "hogy" helyett "h", trágár szavak. A helyesírást már nem is akarom feszegetni.
Csinos nőci mocskos ruhában...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#5) biker válasza Vakegérke (#4) üzenetére


biker
(PH! nagyúr)

:(

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Csomagoló gép szerviz | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.csomagologepalkatresz.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#6) biker válasza gabor85 (#1) üzenetére


biker
(PH! nagyúr)

ez ellen nincs oltás :)
vérrög keletkezhet, ami elzárhatja az ereket.
24 órás megfigyelés, majd haza. (ekg monitoron)

---

villanyszerelő lévén párszor már kezet ráztam áram barátunkkal :)

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Csomagoló gép szerviz | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.csomagologepalkatresz.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#7) Tv


Tv
(senior tag)

Azonnal orvoshoz kell fordulni!!! Nem vicc!

(#8) body007


body007
(PH! addikt)

Úgy néz ki megmaradok. A válam mintha jobban fájna mint tegnap és mintha le lenne égve az arcom. Lehetséges, h akkora ívet húzott volna? :Y

Vakegérke Nem szoktam írogatni, de ezt most le kellett valahogy vezessem. Igy sikerült 6-8 sör után :DDD

Az orvosokra visszatérve. Azt se tudom, h ki a háziorvosom :D Ezzel azt akartam érzékeltetni, h nem vagyok egy nagy orvoshozjáró tipus. Tudom, h ez felelötlenség részemről (ebben az esetben).

[ Szerkesztve ]

A társadalom megfigyelésére alkalmas technológia...

(#9) m3tr0 válasza biker (#6) üzenetére


m3tr0
(senior tag)

Ez így igaz, továbbá szívritmus zavar is felléphet.
Tényleg ajánlott ilyen esetben orvoshoz fordulni. :U

.: JDM :. 神のためのホンダ :)

(#10) Eastman válasza biker (#6) üzenetére


Eastman
(őstag)
LOGOUT blog (1)

+1

- Villanyszerelő vagyok (eredetileg).
- ...szott meg már áram.
- Orvoshoz kell menni!

Besűrűsödik a vér egy kicsit ilyenkor. Ha egy apró vérrög megáll az agyadban nem fogsz majd röhögni...

Vedd komolyan!

https://www.youtube.com/watch?v=--S8Y1iePGQ ### http://www.tulsokcucc.hu/az-oldalrol

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.