2021. május 8., szombat

Gyorskeresés

Hol tart a játékok grafikája?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Az egyik játékmotor, a Unity legújabb verziójának a képességei bemutatására maga a cég hozott létre demo-t, amely jelenleg még nem elérhető, azonban közzétettek egy beharangozó bemutatót:

A videóban amit látunk, a játékmenet részét képezi, valós időben előállított, nem pedig előre renderelt átvezető animáció. :Y

Nyilván eltart majd egy kis ideig mire játékot is látunk belőle, de jó látni hova jutottunk :)

Hozzászólások

(#1) MineFox54


MineFox54
őstag

:))

vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.

(#2) kisvakond111


kisvakond111
tag
LOGOUT blog

Ja jó és kell majd hozzá 2db 1080 TI és egy i9 hagyjuk már.

"amúgy mint olyan"

(#3) Anaren91


Anaren91
senior tag

Szerintem már most is tudnának ilyet mondjuk egy frostbite al de hát igen ahogy előttem is írták, kb az lenne a helyzet mint anno a crysis al, hogy nem lenne gép amin értelmesen megy.

(#4) Silεncε


Silεncε
őstag

Gyönyörű, viszont szerintem semmi kiemelkedő olyan szempontból, hogy ilyet tudnak a konkurens motorok is (Cry, Unreal, sajátok közül meg a Frostbite akár). Amúgy annó próbálkoztam a Unityvel, de sokra nem jutottam (a C# nem az én terepem, inkább a C++), de első blikkre nem tűnt annyira bonyolult motornak. Ezért nem is értem, hogy a nagyobb játékok miért nem használják (ugye az Unrealt az AAA stúdiók is orrba-szájba licenszelik, pl. Arkam Knight, GoW4..)

Fear is freedom! Subjugation is liberation! Contradiction is truth! Those are the facts of this world! And you will all surrender to them, you pigs in human clothing! - Kiryūin Satsuki

(#5) BoB válasza kisvakond111 (#2) üzenetére


BoB
veterán

Ennyi erővel maradhattunk volna a wolfenstein 3D szintjén. :U

Szerencsére a fejlődés folyamatos.

Silenc3Hun: gyanítom a feltételek kedvezőbbek. (Kevesebbet kell fizetni)

[ Szerkesztve ]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#6) Mokó


Mokó
aktív tag

Hiába a szép grafika (nem néztem meg a demót nem a pompáért ülök le játszani havi ~20 órában/oldschool gamer vagyok) ha manapság 90% egyszerűen szar.Cutscene,tutorial,mint a filmeknél 2 perc "ezek készitették",és akkor még a logikai bakikról nem is beszéltem.Mai napig DooM2-őzök néha,gondolom ez sokat elárul a grafikai igényeimről ;) No lényeg a lényeg lehet minden cukormáz meg "gyönyörűség" ha belülröl...egyszerüen üres.

szerk;szépen kérem a jó Istent,a Far Cry 5 és Metro 2037 ne legyen szívás....

[ Szerkesztve ]

(#7) Polllen


Polllen
nagyúr

Nem néz ki rosszul, bár az aljnövényzet mozgását túltolták néhol a valósághoz képest... :P

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#8) F4T4L 3RR0R


F4T4L 3RR0R
csendes tag

Nagyon szemet gyönyörködtető. Talán nem túlzás azt mondani hogy túlszárnyalta a CryEngine képességeit. Más téma az hogy ugye milyen hardver kell ahhoz hogy ezt egy home user is reprodukálja...

Life is too short to remove usb safely...

(#9) Lauda


Lauda
félisten

Köszönöm a videót. Ennek amúgy nagy részét már a crysis is tudta ultrán.

(#10) Jhonny06


Jhonny06
addikt

Hiába mennek rá a részletességre, ezt csak így, videót nézve veszed észre, játék közben nem. Érzésre ugyanezt a látványt a 10 éve megjelent Crysis is tudta, ahogy Lauda mondja.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.