2022. október 1., szombat

Gyorskeresés

Helyzetjelentés + UPDATE 2

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kedves fórumtagok

Elérkezettnek látom az idejét egy kis helyzetjelentésnek. Páran biztosan emlékeztem,azt igértem , addig fogom csinálni amig lesznek felajánlások. Egy ideje gyengén állunk felajánlásokkal (ezt sem titkoltuk el , ott van a fórumban). Nyáron mikor a Logout frissült , kisebb akadályokba ütköztünk amit Zsó és Ruti sikeresen megoldott. Akkor már emlitésre került egy esetleges leállás , de abban maradtunk , még nem. Legalább az 5 éves évfordulót megvárjuk. Nos úgy néz ki nem jön össze a dolog. Talán az idei évet kihúzzuk , valószinűleg a karácsonyi lesz az utolsó sorsolás.
Hogy juthattunk ide ? Ennek több oka is lehet : kifulladt a dolog , ráuntak az emberek , a sok nagylelkű adakozó megunta , hogy egyesek garmadával viszik a nyereményeket és cserébe semmit vagy nagyon keveset adnak. Próbáltunk mindenféle szabályozással gátat szabni a harácsolásnak kisebb nagyobb sikereket elérve. Nincs értelme találgatni , neveket felsorolni - már mindegy. Tudtuk , hogy nem fog örökké tartani a dolog , szerintem a közel 5 év igy is szép eredmény. A blogot meghagyom , nem törlök semmi. Egyrészt álljon itt emlékül , hogy egyszer ilyen is volt. Megmarad az adatbázis is , ha esetleg újraindulna az adakozási kedv , akár folytathatjuk is. Őszintén én már többször abba akartam hagyni (egyrészt meguntam , másrészt a harácsolók miatt) , de aztán mindig kaptam valahonnan egy löketet , egy kedves szót , egy biztatást , ami erőt adott a folytatásra. Aztán egy ideje már nem gondolkoztam az abbahagyáson. Valahogy a részemmé vált a BlueGift,olyan lett számomra mint egy második család. Sokat megértünk itt együtt , sok remek embert ismertem meg akikkel a BlueGift után is tarthatom a kapcsolatot. Alkalmanként kaptam ajándékokat is , melyeket ismételten nagyon köszönök. Szerencsére soha nem kerültem összetűzésbe a vezetőséggel , aki(k)nek itt is köszönöm hogy helyet adtak ennek a kezdeményezésnek. Tudom rossz nélkül nincs jó sem , igy biztos vagyok benne hogy a barátok mellett haragosokat ellenségeket is szereztem az évek során. Én is ember vagyok tévedek hibázom , sokszor elhamarkodottan itélek és hamar lángra lobbanok. Azoktól a tagoktól akiket megsértettem , elnézést kérek , sajnálom ha megbántottam valakit. Magam részéről , én elérhető leszek továbbra is , adatlapomon megtalálható az elérhetőségeim. A blogon pedig lehet az új hobbimat fogom megosztani - egy ideje fotózom. Mit mondhatnék , tudjátok nem vagyok a szavak embere. Köszönöm szépen a segitőimnek a befektetett munkát , nélkülük nem boldogultam volna. Köszönöm a rengeteg felajánlást az adakozó kedvű tagoktól. Ők tartották eddig életben a dolgot. Köszönök szépen mindent és örülök hogy részese lehettem ennek a közösségnek.

Tisztelettel
Blue

UPDATE: Nem hiszitek el mennyire nehezen vettem rá magam,hogy megirjam ezt a szöveget. Komolyan a könny kicsordult a szememből. Ma reggel elolvastam a privát üzeneteimet , amit azóta kaptam , mióta a cikk megiródott. És hát úgy néz ki páran szabotálják a BlueGift temetését. Hónapok óta alig jön felajánlás , ezért is irtam meg a búcsúcikket, mert úgy gondoltam ez már nem fog változni. Ahogy Axbattler és bullseye emlitette a fórumban ők még be akartak dobni pár ajándékot a tarsolyba. Csak azt nem mondták,hogy ez kb 130 darab. A lényeg , egy picit tolódik még a zárás , ahogy számolom kb. február végéig. Lehet tényleg összejön az 5 év.
Köszönöm szépen !

UPDATE 2 : Újabb 200 felajánlás - igy már 400 környékén vagyunk. Keddtől (2016.12.13) ismét napi 15 sorsolás várható. Március végéig vannak ajándékok. A közösség ereje , hatalmas köszönet :R

Hozzászólások

(#1) thesound


thesound
őstag

:R mindenkinek aki hozzátett a kezdeményezéshez, nem utolsó sorban azoknak akik létrehozták és üzemeltették.

[ Szerkesztve ]

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#2) ZsZso


ZsZso
Közösségépítő

Köszi az elmúlt 5 évet! A BlueGift lehet bezárja kapuit, de sose feledjük. :R

armegoszto.hu - akciók egymás közt

(#3) tupacamaru


tupacamaru
veterán

Minden tiszteletem a Tiéd, hogy volt eddig erőd és türelmed ehhez a kezdeményezéshez. :R :R :R Sok sikert kívánok Neked!

[/És örülök hogy az elején egy kicsit részese lehettem én is.OFF]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#4) D1Rect


D1Rect
félisten

:R

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101

(#5) bullseye


bullseye
addikt

Azért ugye még bedobhatok pár tucat free-t, amit nincs kedvem nekem elosztogatni? :)

Amúgy szomorú, hogy vége, meg minden, de azért ennyi ideig ment a dolog az nagyon pozitív szerintem.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#6) DeFranco


DeFranco
nagyúr

5 év az interneten, főleg egy ilyen kezdeményezésben nagyjából az örökkévalóságnak felel meg, ez egy olyan eredmény, amire Te, Ruti és Zsó (abc rendben) maximálisan büszkék lehettek. nagyon szép eredmény.

az, hogy jöttek a haszonlesők, normális és természetes, ez benne van, jól kezeltétek.

nagyon büszke vagyok rátok, az egész közösségre, a kisebb és a fekete öves felajánlókra, mindenkire, aki ennek a részese volt bármikor is.

köszönöm nektek az élményt, és a rengeteg kellemes percet, amit a sorsolásokkal játékokkal szereztetek.

(#7) AxBattler


AxBattler
félisten

Nagyon köszönünk mindent! Minden jónak vége szakad egyszer... :R

Ugyan egy ideje nemigen jelentkeztem sorsolásra, de régen nagy keselyű voltam - ezt szeretném ellensúlyozni most egy kisebb csomaggal: egy ideje már gyűjtöm txt-fájlban a kulcsokat, gift URL-eket, meg fiókban az inventory gift-eket, de eddig mindig halogattam a felajánlást. Na majd most, a végére! :B

Eladó cuccok: -

(#8) alcsa


alcsa
senior tag

Tisztelet mindenkinek :R.

(#9) Argos


Argos
őstag

Hálás köszönet mindenért! :R
Egy élmény volt! Adni és kapni! :K

...elmúlik...

(#10) Robokutya


Robokutya
senior tag

Köszi az elmúlt 5 évet!
És köszönöm a felajánlásaitokat és azt is hogy némelyiket én is megnyerhettem.
És sajnálom hogy nem tudtam annyit dobni a közösbe mint szerettem volna:)
:R :C

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.