2019. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Tavasz

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

"Két óvodás beszélget: - Tavaty van. - Mi? - Tavaty van! - Nem éjtem! - Batynak a matykák! - Ja! Tavaty van! "

Megértük ezt is. Nagyon hideg volt a tél, nagyon sok minden történt a tél alatt, és április elejére elértünk oda, hogy végre süt a nap és reggel a felkelő nap első pár sugara kelteget. (na meg a vekker - a szerk.) Bár a tavasznak megvan a maga árnyoldala is. Vannak reggelek, amikor az ember még igényel egy vékony kabátot, amit déután, vagy sok esetben már délelőtt a háta közepére se kívánna. Viszont vannak olyan napok is, amikor már egy pulóver is elég reggel, és már azt is le lehet tenni dél körül. A fák kezdenek virágozni, egyre több madarat lát az ember, ha kimegy, márpedig kimegy, mert nem sok olyan embert ismerek, aki a jóidő beálltával bent marad a szobában.

Március közepén egyszer már elő tudtam venni a biciklimet, hétvégén lehet, hogy megint elő fogom venni, ha lesz rá lehetőségem. Kint leszek mindenképpen, mert az egyik nagyon jó barátom (Zegige-blog) a biciklit nem csak országúti gurulásra használja, és jön be Szekszárdra egy picit az egyik épített pályára és megkért, hogy menjek fotózzak prat, mert nem nagyon van képe és szeretne. Szóval az outdoor program a hétvégére mindenféleképpen garantált, legalábbis szombatra. A hétvége második fele valószínűleg tanulással fog tellni, de lehet hogy kiülök a kertbe és ott tanulok. :-)

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én imádom a tavaszt, jó idő, séták, bicikli, kinti programok sokasága. Szóval mindenki keljen fel a gép elől szépen és irány a természet, sétáljatok egyet, menjetek guruljatok egy kört, vagy csak üljetek ki a kertbe egy picit, ha mindenáron a számítógépet szeretnétek nyomni, és van lehetőség üljetek ki vele a napsütésre, a levegőre.

Naplemente

ps.: a szokásos függöny helyett, hiszen ha lemegy a nap fekete betűvel írt soraim láthatatlanná válnak.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.