2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Irány zombiland 16.

Írta: | Kulcsszavak: zombi

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Vegyünk elő egy újjabb zombis vámpíros filmet.

Stake Land
imdb meg youtube a bejegyzés végén! katt.

Mi a közös a mostanság megjelent vámpíros filmekben? Az hogy a vámpírok okosak, az emberek között mászkálnak, sokszor homokosak és rettenetesen gazdagok esetleg csak tinilányok bugyijaira vágynak. Mi lesz ha elvesszók tőlük az észt és csak a vérszomj marad? Hát az un. Zombie Outbreak vámpíros megfelelője, eltűnik a civilozáció meg a facebook, és az emberek úgy mennek lefeküdni aludni hogy félnek. Ezt a hangulatot nagyon sikerült elkapnia a filmnek, és szerintem a rendező és a kameraman igazán kiemelkedőt alkottak. A sztoriban váltják egymást a lassú és a gyors jelenetek, eggyik pillanatban a szívünk kiugrik, a másikban a gyönyörű hófödte erdős tájat bámuljuk.

Nem mehetek el azonban egy-két sztoribeli negatívum mellett. Például teljesen felesleges volt főgonoszt belepakolni a filmbe, a végefele ez eléggé erőltetetté vált. Szintén nem tiszta hogy akkor most karót kell döfni a vámpírok szívébe, elégnek-e a napon, vagy elég ha kijukasztjuk a fejüket, nem tiszták a játékszabályok, mint egy zombis vagy tinivámpíros filmben.

Ettől eltekintve elragadó film. Javasolt.
És próbáljunk meg videót is idepakolni.
youtube
Hmm, nem sikerült beágyazni.
Imdb
4,5/5 pont

Hozzászólások

(#1) Nordic


Nordic
(Közösségépítő)

Mennyiből adtál rá 4,5 pontot? Remélem nem 10-ből:D.

Amúgy engem annyira magával ragadott, nem csak a film hangulata, zenéje, képi világa, meg a szereplők ,hogy számomra még a főgonosz se volt felesleges. Rég taglózott le ennyire egy film, talán a Road volt, ami még ilyen hatással volt rám, de az sem ennyire.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#2) danih


danih
(PH! kedvence)

Köszönöm a tippet, megnézem.

(#3) Blindmouse válasza Nordic (#1) üzenetére


Blindmouse
(senior tag)

Nem, 5 pontból. Lehet felélesztem a sorozatom, attól függ mennyire van rá kereslet, ezt a bejegyzést sajnos nem sokan nézték meg.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.