2019. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Ignore

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Igen, te lettél figyelmen kívül hagyva. Pontosabban az egész PH azon része akik ahhoz nem értenek hogy publikáljanak, ahoz viszont igen hogy folyamatosan beszólogassanak másoknak. Általában ez így szokott történni:
Más a véleményem mint a tied.
Ez egy fórum, gondolom leírom.
Visszaírsz hogy nekem nincs igazam.
Hozok tényeket.
Nekemtámadsz.

Igen, egy szakmai fórumon ott tartunk hogy egy véleménykülönbséget azzal akarnak megoldani emberek, hogy a másiknak táadnak, személyesen megsértik, szavahihetőségét megkérdőjelezik, levérpistikézzék, trollozzák. Csak pár idézet az elmúlt pár napból:

"tiszta vicc vagy te is.. óvoda, komolyan."
"És hihetetlen, hogy meg se értitek a lényeget"
"Zseniálisan vicces vagy, megszakadtam a röhögéstől. Esetleg megtennéd, hogy leírod, hogy milyen tapasztalatokon alapul a véleményed? Gondolom, gyakorlatin, mivel ez volt a kérdés." <- ez egy varázspálcánál
"eddig normális hsz-t nem láttam tőled, csak észosztást."
most jön a kedvencem:
"te hány éves vagy? 15? mint egy idióta, komolyan..
felfogod azzal a kis agyaddal, hogy nem konvertálok semmit? meg basz6od ha nincsen az adott gépen zune, ennyit az adat mozgatásról. ne legyél már ennyire sötét... meg sem érted, fel sem fogod, mi az alapvető gond, de még te magad sem vagy azzal tisztában, hogy mi a lényege az androidos mass storage-nek, majd nagy pofával belinkelsz egy féligazságot, aztán írsz ilyen hülyeséget, összekutyult mindenem, mert csak olcsó riposztra futja.. vicc vagy, de tényleg. egyik másik wp7-es júzer is kezd olyan fanatikus majom lenni, mint akiktől az iphone társadalom hemzseg... de komolyan, elmúltál már 20 legalább? ha igen, akkor még ijesztőbb ez az egyszerűség ami árad belőled ilyenkor... "

Csak annyit hogy erre kurvára nincsen szükségem, szóval részemről ennyi volt itt a fórumozás. Lesüjjedt az egész ph az index szintjére a fórumokon, a logout pedig a facebook szintjére a személyes bejegyzésekkel, és hetek telnek el normális tartalommal feltöltött cikkek között, amit kicsit is hozzáértő emberek írtak. Komolyan tisztelem azt amit Bacsis művel,vagy GAI, látom hogy guga (csak így) régebben mit csinált, vagy hogy egyesek csodálatos nyaralásaikról csinálnak beszámolót és az jó.

Másik oldalon ott vannak a "nézd mit vettem", "nekem is iphoneom van", a "lefordítok egy linux cikket" és a "android az jobb mint bármi" cikkek amiknek az elolvasása után nem kell már kávét inni. A korrektrollokról nem is beszélve.Fogok írni személyes bejegyzéseket, de annyit kérek hogy aki hozzá szeretne szólni az a netikett-et tartsa be. Aki meg nem tudja mi az az meg ássa el magát.

Lehet hozzászólni, de ha nem tetszik reggel amit itt találok megy az egész a levesbe.

Hozzászólások

(#1) D1Rect


D1Rect
(PH! félisten)

Pont ilyen témában kaptam pár napja egy PÜ.-t. :(
Sajnos tényleg van valami "színvonalesés".
Eltűnt a szakmai tartalom az utóbbi időben, hogy ennek mi az oka, lehetne fejtegetni, de most nem ez a lényeg.

Igaziból össze kéne fogni, a maradék szakmailag tájékozott embereket valamilyen formában.
Mert szinte minden témában maradtak, csak páran átmentek read only-ba, feltételezem a troll hordákba fáradtak bele, meg az állandó szélmalomharcba.

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.