2020. november 27., péntek

Gyorskeresés

üzletszabályzat

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

1. Csak előre utalással postázok (igen, tudom, a figyelmeztetések, én leinfózható vagyok, bízz meg bennem). Az utánvétnek nincs értelme, ha csaló vagyok, utánvéttel ugyanúgy át tudlak verni, mint előre utalással, tehát utánvét kizárva.

2. Posta esetén a termék épségéért nem vállalok felelősséget. Ha a vevő úgy kéri, az ő terhére küldhetem törékenyként, érték-biztosítva, bárhogy. Amennyiben én fizetem a postát, a legolcsóbb módon adom postára, azért javaslom ne ezen spórolj. Postázás csak a vételár és a pkg beérkezése után történik. Posta díjszabása.

3. Beszámítás lehetséges a következő feltételekkel: ha szükségem van a beszámítandó árura, akkor piaci áron beszámítom, ha nincs rá szükségem, a ph-s átlagár kétharmadáért (ha van extrém alacsony és extrém magas ár, azt lehúzom az átlagszámításból). Minden esetben legalább próbagarival!

4. Félretenni csak 10% foglaló kifizetése esetén tudok, ha lemondod, bukod a foglalót! Amúgy aki előbb jön és fizet, azé a cucc.

5. Az áraim alkuképesek, de alku esetén csak személyes átvétel és csak nálam. A mi az alja és hasonló stílusú kérdéseket hajlamos vagyok figyelmen kívül hagyni, ha alkudni akarsz vedd a fáradtságot és tégy ajánlatot. Ha ár nélkül hirdetek "ajánlatokat várok" szöveggel, akkor azt valóban azért teszem, mert ajánlatokat várok. ugyanez igaz arra, ha ár nélkül keresek valamit, az árat te szabod meg, vagy megfelel nekem, vagy nem.

6. Minden általam árult termékre próbagaranciát vállalok, melyre lehetőséget biztosítok. Postás átvételkor akár le is filmezem, hogy működik a cucc, postára adásig vállalok rá garit, tudjuk hogy kezelik a csomagokat. Gari alól kivételek hibás termékek, de ezeket feltüntetem, valamint a bolti garisak, ez esetben a boltot kell keresni, nem engem.

7. A megbízhatóságom itt és itt, meg itt, valamint itt, esetleg itt is ellenőrizheted, illetve az új rendszerben is.

8. A sikeres üzlet esetén a visszajelzést sem hagyom ki, megkérem a vásárlóim tegyenek így ők is.

9. A sok telefonszám gyűjtögető ember miatt a számomat csak lefixált hely és idő után adom meg. Ha nem jelentkezel és nem is jössz el a megbeszélt időben a megbeszélt helyre, indítványozom a fekete pontot.

10. Ha nem vagy biztos benne, hogy mit is árulok, vagy, hogy amit venni akarsz megegyezik e az eladó termékkel, akkor kérdezz! Kérdés hiányában, vagy kérdés utáni vásárlás esetén reklamációt nem fogadok el.

11. Előfordul, hogy nem válaszolok privát üzenetre, ez két dolog miatt lehet. Vagy elfelejtem megjelölni, hogy foglalkoznom kell az üzenettel, vagy egy korábbi vita miatt tiltólistán vagy. Utóbbi esetben a topikba írtakat még látom, aztán meglátjuk hogy alakul a beszélgetés.

12. Mielőtt megpróbálnál átverni, javaslom olvasd el ezt.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.