2021. január 26., kedd

Gyorskeresés

Xperia Tablet S első blikkre

Írta: | Kulcsszavak: Xperia Tablet S . Sony . ANDROID . Tegra 3 processzor

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Meglepett, nem gondoltam, hogy a Sony képes volt ezt ilyenre összehozni. Ez nem csak tablet, hanem egy Sony "ökoszisztéma" remekül sikerült darabja.

Elsőre a súlya lepett meg, nekem kicsit soknak tűnik a több mint 0,5kg, - igaz az unibody alumínium fémház, és a 9,4 colos méret hozza ezt magával. Kijelző meggyőző, IPS panel, és remek képe van, TruBlack a hivatalos közlemény szerint, tényleg kiváló a színhűsége. Plusz szolgáltatás - a "rosszmájú" ismerősöm szerint - használható borotválkozótükörnek :((( annyira fényes.

Készülék pik-pakk indult, a szokásos ICS felület Sony programokkal megspékelve. Ami legjobban tetszett, ha van Sony tv, egyből kezeli mint távirányító. Nem kell hálózat, van infraport rajta, - ha jól értelmeztem. A legszebb benne, nem csak tv, a Sony majdnem összes cuccát kezeli (BRD lejátszók, hifi, stb.). De a legviccesebb az egészben, tanítható is - Orion tv-n tesztelve működik. :C

Pakoltak hozzá egy csomó olyan programot, ami sajnos szerintem az amcsik és Hegyeshalomtól nyugatabbra lakók fognak csak élvezni, úgy mint Sony zene és videó kölcsönzés.

Másik ilyen érdekesség volt az egyedülálló többfiókos bejelentkeztetés. Jelentem működik, gyereket szépen kispadra lehet vele ültetni, lehet szabályozni a programok használatát, a hátteret, stb., így akár több személy is vígan használhatja megbízhatóan

WiFi-s verziót teszteltük, volt hozzá ez a csodás tok/cover. Kényelmesen kitámasztható vele az olvasáshoz, filmnézéshez. A tulajdonos szerint lesz majd billentyűzetes megoldás is a kiegészítők között. Plusz valami dokkoló állvány készül/van már.

Igen, sajnos a tablet tulajdonosa neheztelését fejezte ki, hogy leteszteljük a cseppállóságát egy pohár vízzel, állítólag kibírja azt is.

Hogyan szedjük ízekre a Sony Xperia Tablet S-t

Hozzászólások

(#1) petymeg


petymeg
addikt

Szia!
A tok hogyan kapcsolodik a gephez?

Régen azt hittem Angelina Jolie-t lehet a legnehezebb lefektetni. Akkor még nem tudtam milyen egy felpörgött pizsamás hároméves.

(#2) benoce válasza petymeg (#1) üzenetére


benoce
tag

A hátulján levő "visszahajtás" v. "fül" -höz van kialakítva a tok, nem mágneses

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.