2020. május 29., péntek

Gyorskeresés

Kütyü 01

Írta: | Kulcsszavak: HAMA . TRUST . AKKUMULÁTOR . Portable Battery . Univerzális külső akkumulátor

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szerintem nem csak én szoktam bajba lenni az okostelefonom (Nexus S) akkumulátor kapacitásával. Lehetőleg akkor merül le az intenzív használat mellett, mikor természetesen legnagyobb szükségem lenne rá. Ezért ha utaztam, mindig volt nálam valamilyen kábel a telefon gyors feltöltése végett.

Egyik nap a kezembe került kettő megoldás, ami ezt a kábel függőséget próbálja valamennyire kiváltani, orvosolni. Külső, univerzális akkumulátorok lennének.
A telefon így már nyugodtan használható egész-nap. Általában 50% töltöttség esetében kettő beszélgetés között rákerül a külső akkumulátorra. Másik ilyen eset, mikor vonaton utazok, és bizony nem szeretem használni az ott kiépített konnektorokat, - láttam már benne leégett noti tápegységet.
Itt is elővesz,- töltés, és nyugodtan filmet néz a 2-3 órás úton, telefon pedig használható nem merült le.

Az akkumulátorok. Egy Hama és egy Trust volt tesztelve. A Trust volt a nagyobb teljesítményű 2200mAh. Ellenben a Hama terméke volt, ami a zsebben kényelmesen elfért. A nagy csalódás számomra, hogy miért kell zongoralakk bevonat mindkettő terméknél? Egy nap hordozás után, karc hátán karc volt a teteje.
Töltésük szintén egyszerű, összekötöm a számítógép/noti USB csatlakozójával és kb. 2-3 óra alatt feltöltve, újra használható

Hozzászólások

(#1) Thunderzolee


Thunderzolee
(addikt)

Már azt hittem, valami napelemes cucc. :)

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2) benoce válasza Thunderzolee (#1) üzenetére


benoce
(tag)

neeeem, azt már volt szerencsém próbálni, esélytelen. Főleg az első leejtés után :N

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.