2022. szeptember 25., vasárnap

Gyorskeresés

Zacskósleves blog - prológus

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kedves olvasgató Logoutosok!

Örömmel jelentem be, hogy egy magazin-jellegű blogolmányt teszek közzé, heti egy epizódos sebességgel. A részekben külömböző fajta, színű, szagú, és állagú zacskósleveseket, illetve félkész-ready-made fogásokat fogok bemutatni. A csodálatos gasztronómiai élmények teljes értékű visszaadásáért egy felemás értékelési rendszert dolgoztam ki.

A szempontok

- Mint étel index: erről nem kell sokat mondani, a szabvány, rendesen megfőzőtt, és elkészített ételekhez hasonlítás. Az anyag élvezeti értékére vonatkozik

- Mint zacskósleves index: ez nem a rendes, teljes értékű ételekhez hasonlítás eszköze, ez egy szubjektív index arra nézve, mennyire borzasztó az abrak a legborzasztóbbak között. Alig várom, hogy itt is "győztest" avathassak.

- Állag

- Íz

Tervezek még írni az elkészítés rövidke menetéről is. A mennyei mannát a csomagoláson található útmutató szerint készítem el, pontosan mért vízzel, és az eltelt időre is gondosan ügyelek.

A blog célja...

A blognak, mint úgy az emberi életnek, sok célja nincs. Terjeszti az információkat mindenféle bolti rémekről, ha már az ember kollégista, diák, nincs ideje, ereje, netán csak szorgalma rendes étkezésekhez segíteni szervezetét, akkor megkapja itt, hogy mi lesz az, amitől talán ugyan a bele kifordul egy idő után, de legalább ízlik. Kellemes olvasást, és még kellemesebb nyálcsorgatást kívánok az első részhez, nemsokára fel is kerül az oldalra.

Hozzászólások

(#1) petipetya


petipetya
nagyúr

Erre kíváncsi vagyok. :C

Szoktál erőset tenni a zacskóslevesbe? Én igen. Amúgy csak kétfajtát ettem eddig, valami kínai betűset és Smack-et. Mindkettő alapból csípős, de az édeskevés, mert csak arra jó hogy ne legyen fűíze.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#2) greenity


greenity
aktív tag

Hajrá hajrá :)

"Egy mosolynál jobb a több"

(#3) lapa válasza petipetya (#1) üzenetére


lapa
veterán

nissin chili a termék, amiről eddig nem tudtad, hogy akarod. amúgy a mostani verzió már butított, az előző az egész kerek volt, kis zöldséggel, stb.

(#4) bbazs96 válasza petipetya (#1) üzenetére


bbazs96
csendes tag

az erős pista igen, nálam is játaszik. Én persze a hiteles teszt érdekében most kihagyom... Na meg a "gyárilag csípős" leveseket is kell valahogy értékelni.... :U

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.