2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Battlefield Play for free

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hmm... Ha valaki szereti az FPS játékokat, és nem próbálta még ki ezt a gyöngyszemet, hát tegye meg! Vannak gyengepontjai, elismerem, de elég sok pozitívumot is fel tudok hozni mellette. Maga a Battlefield hangulat, az eszközök már megérik a játék árát ( ingyen van ^^), és ehhez jönnek azok az apró örömök, amelyek egy-egy szintlépéskor, egy egy kisebb sikerrel várnak ránk. Ebben az aprócska írmányban az én edigi progressziómat mutatom be, kitérek pozitív és negatív dolgokra, és tippeket adok azoknak, akik úgy döntenek, belevágnak és kipróbálják magukat ebben az FPS játékban.

Nem vagyok egy nagy FPS kocka, meg úgy igazán nem a játék-kockák között érzem igazán otthon magam, ez a játék mégis megfogott, olyannyira, hogy már egy kőkemény darab Medicem van a tizedik szinten, és ha nem a csúcsidőben zuttyanok a gépem elé, akkor általában az elsők között vagyok a szerver játékosai között.

Training pontok

A Battlefield P4F világában minden egyes szintlépés után egy training pontot folyósítanak nekünk, amivel kisebb előnyökre tehetünk szert az ellenféllel szemben. Ezer és ezer lehetőség van, de a pontok, bizony nagyon hamar elfogynak. Ésszel kell válogatni az opciók között, hogy minél hatékonyabbak lehessünk a harcmezőn.
Mindenekelőtt néhány alapvető képességre szeretném felhívni a figyelmet, amellyel sokat könnyíthetünk a dolgunkon. Az első amire pontot szántam az a taktikai reflex volt, ami megmutatja, honnan kapjuk a találatot. Nem kell nagy dologra gondolni, elég azt elképzelni amit counter strike vagy call of duty esetén: egy piros körív felvillanása jelzi a lövés eldördülésének irányát. Ez nullától háromig fejleszthető, minél több a pont, annál pontosabb. A másik, amibe az elsők között toltam zsetont az a tank koaxiális gépágyújának használata. elengedhetetlen kellék, gyalogosok ellen sokkal jobban bejön, mint a lövegtorony, elvégre miért vadásznánk verébre aknavetővel? a harmadik fontos pont a gránát. A gránát - bár nem tűnik fontosnak- nagy taktikai fölényt szerezhet utcai harcokban, és olyan pillanatoknál, amikor sok ember egy helyre tömörül. Mivel medikusként az utcai harc a kenyerem, ezt alap volt kipipálni. Az eü. csomag is fejleszthető, segítségével gyorsabban töltheted újra csapattársaid életét (és persze a sajátod is).
Medikusként főleg az utcai harcokban (harckocsik nélkül) tudunk a képességünkkel nagyot domborítani, valamint kisebb pályákon, ahol hamarabb utolérjük bajbajutott bajtársainkat.

Hozzászólások

(#1) Prinz Eugen


Prinz Eugen
(kvázi-tag)

Szerintem is jó :K

(#2) bbazs96 válasza Prinz Eugen (#1) üzenetére


bbazs96
(újonc)

még nem száz százalékos az írmány... Te mi vagy/ mi a neved?

(#3) Prinz Eugen válasza bbazs96 (#2) üzenetére


Prinz Eugen
(kvázi-tag)

14-es Assault és Recon. Ugynokur néven futok.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.