2022. október 2., vasárnap

Gyorskeresés

Második napi élmények

Írta: | Kulcsszavak: Barcelona . MWC

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A mai napon már reggel szétváltunk, Gubro és Szasza elmentek a napelemes töltő sajtótájékoztatójára, Bocha meg én pedig 10-ig aludtunk. Aztán kitettünk még a szállásról pár hírt, hogy azért legyen valami (rezgés? mozgás?), majd nekiindultunk, hogy a másik párossal ütközzünk a FIRA-n.

Sikerült is, a press centerben álltunk tanácstalanul, mert nem volt hely leülni, úgyhogy elkezdtünk bepróbálkozni nagy standok press részeinél, de mindegyik fullos volt. Úgyhogy a magam részéről meguntam, és leültem a földre videót vágni, mert a munkának haladnia kell. Aztán egyszer csak felszabadult egy hely, meg mellette még egy, s onnantól nem is engedtünk oda senkit. Mindig ketten elmentünk fotózni, informálódni, aztán vissza, hírek írása, majd csere, és így ment egész nap.

Ennek eredménye lett az az adag cikk, amit ma kaptatok, és amiből holnap délelőttre is jut bőven. Az ebéd ezúttal kimaradt, a reggeli sem volt bőséges, úgyhogy hamar erőtt vett a társaságon az input igény, de bírtuk fél hatig. Bochaval elugrottunk a HTC-hez, mert azt olvastuk, hogy létezik valami Magic becenevű kütyü, de mivel ezt eddig nem láttuk, és Gubroék sem találkoztak vele, ezért utána akartunk járni.

A HTC standon nagy volt a csődület, az összes birka ott nyomkodta a G1-et (amit már tavaly teszteltünk), egymás kezéből kapták ki a júzerek a cuccot, csak azt nem vették észre, hogy a fejük feletti plazmán ott ment a Magic reklámfilmje, amit el is kezdtem videóra venni. Épp végeztem, amikor egy fontosnak tűnő néni megböködött, hogy nem kéne, mert még nincs bejelentve. Én meg csak pislogtam, és mondtam neki, hogy tudtommal ez egy public show, akkor meg mi a tökömért vetítgetik itt, mire mondta, hogy terribly sorry, big mistake és please.

Hát mondtam Bochának, hogy majd mondja azt, hogy please a főnökének, ne nekem, s rögtön ki is szúrtunk valami tévés arc kezében egy Magicet, ahogyan vették egy ordas kamerával. Bocha mögéállt és telével megküldte, úgyhogy így kaptok holnap reggel ti is képet róla, s közben a press release is kijött (gondolom úgy döntöttek, hogy most már inkább jelentsük be), szóval semmi illegal dolgot nem csináltunk.

Aztán némi előítélettel átmásztunk az i-mate standra, hogy ezek úgysem tudnak semmit, ehhez képest találtunk valami extrakicsi QWERTY-s cuccot, meg még valami újat, amit egy akváriumból halászott elő a fószer, s kiderült hogy full vízálló. Erről videó is lesz. Aztán lefotóztunk még egy újdonságot, nevét sem tudjuk, de csinos jószág, nincs róla sajtóanyag, mert prototípus, de azért sikerült szereznünk pár információt, ezt is holnap osztjuk meg.

Számot vetettünk azzal, hogy mit kéne még megnézni, s bizony van tennivaló bőszen, Gigabyte, Garmin, Hyundai Mobile, Modu... ezek mind hátravannak, illetve a Samsungnál is akad egy-két termék, amiről még nem írtunk. Aztán eszembe jutott, hogy láttam a Haier reklámplakátját is, és mondtam is a többieknek, hogy Gloria Estefan: If I Could Reach Higher mennyire passzolna ide, hehe, de nem röhögtek, de én akkor is tudom, hogy kifinomult a humorérzékem.

Este toltunk a szomszéd utcában levő arab kajáldában valami gyros jellegű húst, baromi jó volt, a csávó meg überjófej, ha ez a kifejezés egyáltalán létezik. Majd bementünk a közértbe, hogy szerezzünk KAS-t, és kiderült, hogy a narancsos és a citromos mellett van "Bitter" KAS is, rá van írva, hogy "sin alcohol", de az nem azt jelenti, hogy színtiszta alkohol van benne, hanem pont fordítva, egy deka sincs, viszont olyan íze van, mintha lenne. Csak Gubrónak ízlett, de hát ő már majdnem 40 éves, szóval érthető, ha már az ízlelőbimbói nincsenek a helyzet magaslatán. Aztán kipattant a fejünkből, hogy vigyünk az olvasóknak is, de csakis citromost, mert az az igazi, úgyhogy lesz nyereményjáték.

A tegnapi sszi lány elutazott, most igen ingerszegény környezetben postolunk, de legalább halad a munka... és talán nem fél 5-kor kéne elaludni, hogy holnap legyen még bennünk kraft.

Bog

ui: bónusz kép, az LG standján van ez a terepasztal, meg előtte két Renoir telcsi, hogy ezen teszteld a makró módot.

Hozzászólások

(#1) eddie17


eddie17
addikt

Ez a nap is eseménydúsan telt úgy látom :R
(a nyereményjátékot meg várjuk :C )

(#2) Studi22


Studi22
aktív tag

Ezt a post-ot is 2-kor tolod ki tuti 3-4 között mész ágyba,végül is jobb mint a fél öt. :D
KAS vezesse kezeteket a Press Center-ben mikor sz@ros CBS-s és táblákat borigattok. :DDD

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#3) PowerBuldog


PowerBuldog
veterán

Samsung Omnia HD-ről nem lesznek első kézből fotók/videók? :B

Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html

(#4) joey04 válasza PowerBuldog (#3) üzenetére


joey04
titán

azt én is nagyon várom már...

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.