2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

napi bulvár agyrongálás/20130716

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Írja a "szaklap", hogy:
"Őrizetben Konta Barbara férje (2013.07.16. 18:05 - kitbits) A nap folyamán két futballistát is letartóztatott a Közponi Nyomozó Főügyészség: előbb B. Csabát, a Kecskemét futballistáját, majd N. Norbertet, az Eger játékosát – írja bátyánk, a SportGéza. Utóbbi, Konta Barbara férje, a gyanú szerint idén tavasszal öt NB I.-es meccs manipulálásában vett részt."

Tehát szemérmesen nem írjuk ki a vezetéknevét, csak azt, hogy kinek a férje, amiből nyilván nem tudja meg senki, hogy kiről is van szó. Most akkor vagy kéne adatvédelem, vagy hagyni kéne a pokolba ezt az álszemérmes picsogást.

Szintén a szaklap írta, hogy: " most így tett Leonardi DiCaprio exnője is Bar Rafaeli a Twitteren tette közzé reggeli, festékmentes arcát..." ezzel ugye annyi probléma van, hogy Rafaeli nevű nője nemigen volt kapribogyónak, mivel Refaeli-nek hívják. A nagy truváj a dologban az, hogy a cikkben a twitter szó alatt link van Refaeli twitterére, tehát egy klikkel megnézhette volna a tabloid firkász, hogy hogyan írják helyesen. De nem, és nem is tanulnak, hiába ez már a sokadik ilyen elírás.

Persze én vagyok a hülye, minek olvasok szennylapokat.

Hozzászólások

(#1) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Szia!

Tisztelettel megjegyezném, hogy eme bejegyzés mélyen az ízlésem ellen való.
S hogy erre - az ilyen hírekre - van igény, Szűz Mária! Ez az "újságírásnak" (direkt az idézőjel a extra/ultra/gigamega-bulvár mivolta miatt) az alja.
Ugyanez van a híradókkal is. Csak a brutalitást hangsúlyozzák, közben a valóban érdemi információ közelít a nullához bennük.

Úgy érzem jól fogok járni 07.31-én, a lekapcsolással, legalább a TV-ből nem ez fog folyni.

Egy szó mint száz jobban járok a BBC-vel meg a lapcsaláddal, illetve az internet széles világával több infohoz jutok (legalábbis normálisabban lehet itt szelektálni) :D

Üdv. core2

(#2) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

ha hiszed, ha nem, szandekosan irjak igy.

Rizsavi (fotos srac) ugye, amikor engedellyel volt a hid tetejen fotozni, aztan valaki meg ongyinek gondolta, es kihivta a hatosagot. tevedes, ok. rendezve. masnap meg valamelyik szennylap lehozta, hogy Rizsvai Tamast ongyilkosnak neztek, blabla.

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#3) bambano válasza Neil Watts (#1) üzenetére


bambano
titán
LOGOUT blog

viszont az egyik kérdés felveti az adatvédelmi törvény sértését is, ami már nem ízlés kérdése.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#4) Eastman


Eastman
őstag

Azalegalja. 2012-04-14 11:45

...még... 2013-03-21 17:22

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.