2023. február 9., csütörtök

Gyorskeresés

[Égt]Én és a galaxy tab 3

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ma tesztelgettem egy kicsit a navigációt. Vagyis nem teszteltem, mert ezt a szuttyadékot, ami az alap androidon van, mindennek lehet nevezni, csak navigációnak nem. Az agps pikkpakk meglelte, hogy hol van, majd cél bepötyög, útvonaltervezés. Közölte, hogy forduljak meg és menjek délkeletre. Épp északnyugatra mentem és tudom, hogy jófelé... Szóval ez nem nulla, ez mélyen mínusz.

Az akksiról két nap után, egyelőre saccolás szintjén:
- a wifi ezerrel zabálja az akksit. ha megy, nagyjából egy napot lehet várni tőle, esetleg kicsit többet. Legközelebb megmérem pontosabban.
- viszont ha nem megy a wifi, csak a 3g, akkor egészen barátságosnak tűnik az akksi zabálás. Dél körül vettem le a töltőről, mentünk világvégére, közben ment a 3g, ahol volt. Csemete netezett rajta, az akksi minimálisan fogyott. Konkrétabbat most még nem tudok, de ez több napos készenlétre enged következtetni (saccra 3-4).

A hangról még annyit, hogy az alap hozzáadott füles az semmit nem ér. Később teszt kedvéért beledugtam egy rendes sennheiser fülest, azzal becsületesen szólt. Kétségeim vannak afelől, hogy megüti-e a desktop pc-m alaplapi hangjának a szintjét, de összességében nem volt rossz a maga szintjén.

Vannak még olyan vicces dolgok, hogy az android marketből több nap alatt sem sikerült letölteni rendes ssh klienst. Nem azért, mert nincs benne, hanem azért, mert nem indul el a letöltés...

Stay tooned, jövök még.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.