2020. október 31., szombat

Gyorskeresés

Vége

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hát, igen ennyi volt. Nem jött össze a dolog. Talán csak bemeséltem magamnak hogy összejöhetünk, hisz még a legelején éreztem, köztünk igazából semmi nem lesz. Mikor megismertem más volt a személyiségem, épp akkor határoztam el, hogy megváltoztatom, és ő volt az, aki szinte minden elhatározásomhoz megadta a kezdőlökést. Egyáltalán nem volt férfi nő kapcsolat, inkább olyan volt, mint ha ő lenne az anyuka, aki tanítja a kisfiát, és valóban mellette nem éreztem magam férfinak, inkább kisgyereknek. Aztán ahogy változtam, egyre kezdtem érezni, hogy lehagyom őt. És ekkor képzelhettem be, mi lenne, ha lenne köztünk valami, persze neki nem tetszett az ötlet, visszakoztam nehogy elveszítsem. De titkon megmaradt bennem a remény. Írónikus, hogy pont a boltban voltam, mikor valaki megemlítette a remény szót, mire egy öregember, azt válaszolta olykor a remény is kevés. És pont az nap este, nem sokkal ez után, meghalt a remény.

Volt valaki, aki tetszett neki, és ez a valaki most megcsókolta. Hiába érzem úgy, hogy nem sok értelme lett volna kettőnknek, mert egyrészt nem bírtam magam adni mellette, mindig bennem volt az a kisgyerekes érzés, másrészt kezdtem őt gyerekesnek tartani néha, és úgy gondolni, hogy a kapcsolatban olykor én lettem volna a felnőtt még ő a gyerek, vagy egyáltalán nem lett volna komoly kapcsolat csak amolyan szórakozásból lettünk volna együtt. Mégis, mikor megláttam őket csókolózni, mintha a szívemből letört volna egy darab, az a darab, ami neki volt fenntartva, és nagyon fájt. Tudom, hogy nem sok jövője lett volna kettőnknek, mégis még mindig fáj, ha együtt látom őket.

Örömöm a szomorúságom. Örülök, hogy sikerült neki a kiszemelt pasival összejönnie és most boldog, de szomorú is vagyok, hogy engem csak havernak tekintett és nem én voltam ez a pasi. Azt hittem, hogy ha nagyon jó havernak is tekint, és nem is akar összejönni velem csak barátkozni, attól még elérhetem, hogy belém szeressen. De ez nagyon nehéz, finoman próbáltam csinálni, hogy ne hátráljon meg, de úgy meg akármit mondtam vagy tettem, mindent baráti gesztusnak vett. Már az elején meg volt írva, hogy ebből nem lesz semmi. Illetve de, szereztem egy jó barátot, és általa több embert ismertem meg, sok szép emléket szereztem, és végig erőt adott a változáshoz. Ennyi volt a szerepe. De ki tudja? Lehet, valamikor még kap egy kisebb vagy nagyobb szerepet az életem könyvében.

Hozzászólások

(#1) gamerkiller


gamerkiller
senior tag

Dont worry, be happy..:)

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#2) mephi666


mephi666
veterán

always look on the bright side of life

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) Vakegérke

"Örömöm a szomorúságom. Örülök, hogy sikerült neki a kiszemelt pasival összejönnie és most boldog..."

Te tényleg szereted. Ennyire önfeláldozó csak az lehet, aki szívből eredően szeret.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#4) Thunderzolee válasza Vakegérke (#3) üzenetére


Thunderzolee
addikt

:K

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.