2021. június 16., szerda

Gyorskeresés

Üres vagy?

Írta: | Kulcsszavak: üres . párok . teljesség

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Gyakran figyelem az embereket és elgondolkodok, hogy mit miért tesznek, vagy hogy én mit miért teszek.

Mostanában a párokon méláztam. Sokszor láttam már olyat, hogy szakítanak és utánna alig telik el 1hét és már új párjuk van. Nem hiszem hogy ilyen gyorsan beleszeretnek valakibe. Inkább az, hogy miután szakítanak, megrémülnek, hogy most egyedül maradnak, eddig kitöltötte a napjukat és gondolataikat a másik, aztán hirtelen maguk maradnak, nem tudják mit kezdjenek magukkal, a fölös idejükkel, üresnek érzik magukat, hisz üres is az életük, mert azt hiszik attól teljes, ha van párjuk. Elég lesz nekik, ha valaki csak jófej, kedves velük, nem számít, hogy szerelmesek-e vagy sem, csak legyen valaki. Főleg nőknél lehet észrevenni ezt. Mikor szakítanak a pasijukkal jön valaki, kedvesen megvígasztalja őket és máris az lesz az új pasijuk. Persze ez a pasi részéről sem fair, hogy belemegy, hisz tudja ezt, mégis kihasználja. És ilyenkor, ha gond van a kapcsolatban, nem is mernek kilépni belőle, mert akkor megint egyedül lesznek, és akkor megint mi lesz? Inkább nyelnek, aztán mikor már nagyon elmérgesedik a dolog úgyis szétmennek, de addigra egy csomó időt elpazaroltak egymásra. Egyáltalán van ilyenkor szerelem? Szerintem nincs.

Most az a véleményem, hogy nem attól lesz teljes egy ember élete ha van párja, attól csak teljesebb lehet. Most nincs párom, és mit csinálok, itthon ülök és nyavajgok? Régebben ezt tettem, de most igyekszek megváltozni és minnél több mindent kipróbálni, hogy ne legyen az életem üres. Olyan dolgokat amik nem kerülnek pénzbe és fejlesztenek. El akarok járni táncolni, havernak van gitárja, megtanulnék játszani rajta, tetszik a japán nyelv és írás, azt is megtanulnám, a 10 ujjas vakírás is hasznos dolognak tűnik, haverokkal kijárnék városba, minnél több embert megismernék. És ha összejön egy barátnő, akkor ezekről le lehet mondani, ha netán vége a kapcsolatnak újból lehet folytatni őket, nem kell rögtön másik kapcsolatba belemenni, csak azért, hogy ne legyek egyedül. Nem akarom, hogy arról szóljon az életem, hogy most épp van barátnőm, most meg épp nincs és akkor kell.

Szívesen megkérdezném azokat, akik ilyen könnyen belementek egy kapcsolatba, hogy aki melletük van, az álmaik pasija/nője, egyáltalán szerelmesek bele?

Hozzászólások

(#1) Xirtam


Xirtam
veterán

Hmm végre egy számomra is kézen fogható írás!

Jól gondolkozol én is így látom, és sokszor is mentem bele olyan kapcsolatokba ahova végülis " menekültem" h ne legyek egyedül! De most nem 6 hónapig senkim nem volt egy két éves "se veled se nélküled" kapcsolt után! De most Szerelmes vagyok 4 hónapja vagyunk együtt és bátran mernék vele tervezgetni! :C :C

(#2) Fecogame


Fecogame
veterán
LOGOUT blog

Csak a pakkért vannak együtt :D

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#3) tildy


tildy
nagyúr

Szívesen megkérdezném azokat, akik ilyen könnyen belementek egy kapcsolatba, hogy aki melletük van, az álmaik pasija/nője, egyáltalán szerelmesek bele?

Ha nem is rögtön, de fél év után belementem egy ilyen kapcsolatba. Amolyan próbáljuk meg dolog volt, párom türelmes, tud várni és elfogadta volna azt is , ha időközben meggondolom magam. Mivel úgy mentem bele a kapcsolatba, hogy belül én még nem álltam teljesen készen , ezért rosszul is elsülhetett volna a dolog. Sőt én egyedül akartam maradni. Rendbeszedni magam. De csak annyit kért: próbáljuk meg, ha megy megy, ha nem, akkor nem.
Nem ő volt az álompasi , aki előtt rögtön a földről kell felszedni , de azzá vált:)
Kitartása meghozta a gyümölcsét. Nem akarnék már mást. Szóval úgy néz ki működhet azért a dolog. :U
És a válasz: igen.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4) cyanide

A zoknimnak van párja. :DDD
Azért kell a pár, hogy legyen kit "fugázni", ha érted hogy mondom. Lelkitársank pedig egy kutya a legjobb vagy papagáj.

Ha ezt olvasod a topik meghalt...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.