2021. november 27., szombat

Gyorskeresés

Magnion BS-5,avagy Bluetooth speaker alá Aldi

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Igazából nem volt semmi ilyesmire szükségem,de megláttam az árcédulát és azt gondoltam,miért ne?

Doboz:

Mit mondhatnék róla? Semmi extra,azért megmutatom. Egyébként az eszközhöz járt még egy miniUSB ez a töltésnél hasznos,illetve egy 3,5-3,5 Jackkábel.

Maga a készülék:

Zenei élmény:

Őszinte leszek,ahhoz képest,hogy mennyibe kerül jól szól a cucc. A mélyeket elég szépen kinyomja magából ezzel semmi gond nincs. A magasakkal sincs nagy problémája,csak a nagyon magas hangoknál "cincog".

Akkumlátor:

Na ez nehéz kérdés. Elég extrém körülmények között volt használva,fürdőszobában gőzfürdőzött. Ezzel a felhasználással (megszakításokkal persze) bírta 4 órán át a harcot. Szerintem ez nem rossz egy 400-as akksitól. Tölteni 0-ról kb 2 óra alatt tölti fel magát.

Support: Mind ahogy itt látható,nem egy dzsungelcég a gyártó,ez engem meglepett,de titkon örültem neki.

Ár: Mint ahogy fentebb finoman utaltam rá,nem drága cucc. Az Aldiban vettem bevásárlás közben és 15 Eurót hagytam ott érte. Ez átszámolva kb. 4500 JMF.

Konklúzió:

Szerintem jó az ár/érték arány. Ennyi pénzért sehol máshol nem kapni ilyet 1 év garanciával. (Oké,ebay kivétel lehet) Szerintem megérte és pozitívan csalódtam ebben a kütyüben. Tőlem kap egy ajánlott plecsnit. (Kapna ha nekem lenne olyanom :) )

Köszönöm,hogy elolvastad az írásom,remélem tetszett :)

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.