2020. december 1., kedd

Gyorskeresés

Google Play Zene számlázási nehézségei.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

2015.08.26-án előfizettem a fent nevezett szolgáltatásra. Azelőtt már megvolt a 60 napos próba, az nem tetszett így akkor lemondtam. De most kiábrándulva a Spotifyból, gondoltam kap még egy esélyt.

A dominó kártyám segítségével fizettem, rendben is ment minden. Egy hétre rá megváltoztattam a címem, de ellenőriztem a számlázásnál még mindig a "Magyar Telekom 0630111111" szerepelt. Gondoltam jó lesz ez így, úgyis van még rajta 3000 Ft. Ma reggel eljött a számlázás napja. Reggel gondoltam hallgatok egy kis Nightwist, de amint beléptem közölte velem az oldal, hogy az én előfizetésem bizony lejárt, és sajnos most nem fogok tudni semmit sem hallgatni. Ezen felül küldtek egy mailt, hogy a megrendelésemet törölték. Egész pontosan ezt kaptam:

Fel vagyok háborodva, hogy ezt így meghúzzák. Eleve, ott volt a walleten láttam, hogy a Magyar Telekom volt a fizetés módja. Volt pénz a telefonon is, több is mint kellene. Írtam egy levelet a supportnak, eddig persze semmit nem válaszoltak.

Szerintetek most elkezdtem egy felesleges szélmalomharcot, amit úgysem fogok tudni megnyerni, vagy tényleg van esélye, hogy elismerjék az igazamat?

Hozzászólások

(#1) Klaus Duran


Klaus Duran
senior tag
LOGOUT blog

Én mostanság Spotify+youtube kombóval hallgatok zenét, igaz pc-n. De sok zene se a Spotify-on, se a Deezer-en sincs fenn. :O

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. / M7 :) -> Lumia 950 :( -> HTC 10 :) -> Huawei Mate 20 Pro :l / https://youtu.be/75Mw8r5gW8E

(#2) total90


total90
veterán

Ha jól tudom még Németországban élsz. Miért nem a német számládat használod?

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#3) Aweriot válasza total90 (#2) üzenetére


Aweriot
veterán

Az lesz persze. Csak duzzogok, hogy ha már A-t mondtak, akkor abból miért lett hirtelen ZS?

(Otthon voltam több mint egy hónapig ezért megadtam az otthoni címem, és hozzáadtam az otthoni zsugámat.)

"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.