2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Reklám a Live-on is

Írta: | Kulcsszavak: aréna-blog . live . vodafone

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Izé, hallottam már róla, hogy van/lesz ilyen, de most láttam először, élőben, és nagyon kiakasztott. Nem mintha orrba-szájba Live-ot akarnék nézni, őszintén szólva egyáltalán nem akarok ilyet nézni, de ha a tesztkészüléken ez van beállítva default kezdőlapnak, s az ember ki akarja próbálni, hogy bönget-e a böngésző, akkor nem szarakszik a kezdőoldal átállításával.

Hát cserébe megkaptam ezt:

128x160 pixeles kijelzőn a komplett Live kezdőoldalt ez foglalja el, egy szájbarakott reklám. Mert az nem elég, ugye, hogy a Live-on az égvilágon minden szarért fizetni kell, meg ketyeg az adatforgalmam is, még leshetem ezt az izét is, ezt is letölti a böngésző, még én fizetek azért is, hogy ezt nézhessem. Mert ha ez egy hírsite, vagy valami szellemi produktum lenne, amit az ember azért olvas, hogy okosodjon tájékozódjon, vagy mert élmény (mint a Mobilaréna, ugye ;) ), akkor azt mondom, hogy oké, fent kell magukat is tartani valamiből. De ez egy szolgáltatói kezdőlap, bakker, azért hozták létre, hogy fellépj és fizess egy raklapnyi dologért (csengőhang, képek, játékok, stb).

Ez köcsögség. Ennek úgy lenne létjogosultsága, hogy a szolgáltató létrehoz egy oldalt, s azt mondja: öcsém, itt ingyen csengőhang, játék, kutyafasza van, de cserébe meg kell nézzed ezt a reklámot. Akkor azt mondom, hogy oké.

De így???

Bog

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.