2020. június 1., hétfő

Gyorskeresés

Mobile Meeting helyzetjelentés

Írta: | Kulcsszavak: Mobile . Meeting . olvasó . találkozó . kiállítás . rendezvény

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A franc sem gondolta volna, hogy ekkora meló még egy ilyen kötetlen esemény megszervezése is. De nem baj, a végén minden összeáll, mint a majonéz.

Hol tartunk most?

Egyrészt minden gyártó egyedi igényeit fel kellett mérni, mindenkivel leülni beszélni, mindenkit meggyőzni arról, hogy ez milyen baromi jó. Nos, nem mindenkit sikerült. A jelen állás szerint a Nokia és a Samsung nem vállalja be, más-más okból ugyan a dolgot, de így döntöttek. Viszont ha már leültünk velük beszélni, akkor összehoztunk más dolgokat, de ezekről később, valamilyen haszna mégiscsak lett az egésznek. Furcsa egyébként a Nokia (a Samsung nem publikus álláspontját védhetőnek tartjuk), a PR csapatuk még ezerrel lelkesedett, a belsős döntéshozók pedig nem támogatták a dolgot, mi úgy tippeljük, hogy leginkább azért, mert nincs is nagyon mit bemutatniuk (a C5-ön kívül az utóbbi 3-4 hónapban nem volt termékbejelentésük, beleértve Barcelonát is).

Nagyjából tudjuk, hogy ki és mit hoz, lássuk a listát:

Motorola - Milestone, Backflip, Dext és talán a Quench
LG - titkolóznak, de a barcelonai kínálat lesz itt, több telefon már lokalizált szoftverrel
Sony Ericsson - Vivaz, X10, X10 mini látszik biztosnak, remélik ők is a Vivaz pro és az X10 mini pro megoldását, valamint Elm és Hazel is várható
HTC - a három nagyágyú: Legend, Desire, HD mini
MyPhone - az új MTK chipsetre épülő modellek

Tárgyalunk még az Emporia részvételéről, ez kérdéses.

Ami biztos a fentieken túl:

Tényleg összeáll április 1-re az új design. Tényleg összeállnak az új funkciók is, juhú. Elmentek a gyártásba a molinók, plakátok, nem fogjátok eltéveszteni a bejáratot, arról gondoskodunk. Ígéretesnek tűnik a bár üzemeltetése is, sör csapolva lesz, elvileg kétféle, röviditalokkal is készülünk és egy nagy rakás üdítővel, valamint kávéval, energiaitallal. Pálinka biztos lesz, lehet velünk koccintani, hehe, meg közös fotót csinálni, muhaha. A borkóstoló is 99%-ra tuti, egri vörösből fog állni a kínálat, továbbra is free of charge a bejáratnál kapott kuponnal, aztán ha valakinek bejön, akkor üveggel lehet vásárolni. Leadtuk a pogácsára a rendelést (10 kiló), illetve a 300 üveg ásványvízzel sem lesz gond, ezekre a vendégeink vagytok, természetesen, ahogyan ígértük.

A létszám:

Kezdünk durván megtelni, az Aréna főoldalán lévő számláló 225+10-nél jár, a törzsolvasói lista is már 30 fő körül alakul, a sajtó képviselői is kitesznek 15-20 főt, ott leszünk mi is, a gyártók emberei is, szóval a 300-as álomhatár már most megvan. Azt is tudjuk, hogy a szolgáltatóktól is lesznek érdeklődők, unofficial módon. Persze kérdés, hogy a regisztráltak mennyire jönnek el tényleg, de úgyis küldünk reminder levelet hamarosan.

Mink:

Az Aréna stáb nem csak hogy teljes létszámmal lesz jelen (Bocha, Bog, Gubro és (An)Dante), de eljön Szőlő, illetve a múlt ikonikus alakja, Polacheck, továbbá a 2005-ös hírszerkesztő Metatron is. Hosszas egyezkedés után rávettük asszonyainkat a hostess szerepkörre, úgyhogy a Mobilarena pólóban villogó lánykákhoz hozzáérni tilos. A stáb vélhetően branded ingben fogja nyomni, meg fogtok ismerni bennünket. A többi PH oldal is eljön, Panther, Parci, Racecam, elefant, rudi... és a többiek. Zod1ak azt tervezi, hogy itt a logouton próbál majd valami élő tudósítást nyomni, ami nagyon nagy jófejség tőle, lévén nekünk erre egészen biztosan nem lesz időnk.

Összefoglalásképp:

Nagyon várjuk már az eseményt, nagyon készülünk, emlékezeteset szeretnénk nyújtani Nektek. Szeretnénk, ha a megjelenő gyártók is úgy ítélnék meg, hogy jó ötlet volt résztvenniük az eseményen, mert ha ez most jól sikerül, akkor egészen biztos, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen alkalom.

Bog

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.