2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Mi még nem látjuk a válságot

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Azt hittem, hogy majd válság így, válság úgy, lassabban jönnek ki az új modellek, kevesebb lesz a bejelentés, pangani fog Barcelona.

Frászt.

Már megint annyi kütyü van nálunk teszten, hogy feldolgozhatatlan kupacot képezne, ha közös lenne az íróasztalunk. Nálam hat cucc ül, Bocha három kütyüt nyúz, Gubronál is van két apróság… és minden nap jönnek az újak, csak kapkodjuk a fejünket.

Van egy kapacitásunk, ami véges. A szerkesztőség naponta egy cikket tud kitermelni magából. Ha nagyon megfeszülünk, akkor lehetne ez kettő is, de az a tapasztalat, hogy ha egy napon megy ki két írás, akkor azok olvasottsága összesítve alig haladja meg azt a mennyiséget, mintha csak egy menne ki.

Itt voltak az ünnepek. Mi a két ünnep között is toltunk ki anyagokat, január 2-án is ment ki teszt, de a egyik-másik fórumhozzászólásból is látszik, hogy még a törzsolvasók figyelmét is elkerülte néhány írás, mert egyszerűen nem voltak online. Úgy pörögnek a cikkek és a hírek mostanában, hogy pillanatok alatt lecsúszik a főoldalról a cikk, volt nem egy olyan eset, hogy végre megjelent a készülék a hazai piacon, a mi cikkünk pedig már két hete kint volt, s mikor más oldalakon még csak akkor jutottak el a teszthez, a mi írásunk már rég az archívumban figyelt.

Szóval nem biztos, hogy túl kell pörgetnünk magunkat. Mi még nem érezzük a válságot. A látogatottságban sem, a teszttermékek kapcsán sem. De akkor sem esünk kétségbe, ha hirtelen elfogynak a cuccok. December végén bebizonyosodott, hogy az olvasók imádják a néha felbukkanó más témájú írásokat is, a legrondább mobilokról szóló cikkünk rengeteg kattintást termelt, s azon kevés cikkeink egyike, ahol az írás első oldalát majdnem annyian elolvasták, mint az utolsót.

Ráadásul remek téma, csak a fikáról szól, imádtam írni.

Bog

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.