2019. május 25., szombat

Gyorskeresés

Magunkat is megleptük - ennyien még nem néztek minket

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hónapok óta nem néztem látogatottsági statisztikát. Aztán január elején megtettem, mondván, hogy mindig az első munkanap a legerősebb, és azt hittem, hogy elromlott az audit rendszer. De nem. Tavalyhoz képest 20-25%-kal magasabb az egyedi látogatottságunk, válság, meg minden egyéb para ellenére. Egyes napokon megkarcoltuk a 40k egyedi júzert. És ezek nem véletlen idekattintások. Nálunk egy látogatóra öt oldalletöltés jut. Máshol ennek töredéke.

Számunkra ez a MAXIBOLDOGSÁG. Tudjuk, hogy a konkurens oldalaknál mi a helyzet, és pillanatnyilag az van, hogy a szerintünk két legerősebb konkurenciánkat együtt is megütjük. Sok olyan site-ot is, ahol inkább a bulvár felé mennek el, meg sok olyan site-ot, ahol jóval nagyobb bandával dolgoznak, meg a főszerkesztő céges Mondeoval jár.

A fentiekkel kapcsolatban csak egyet tudok írni, tiszta szívemből, hogy köszönjük. Nektek, akik ennyien olvastok minket. És köszönjük mindenkinek, aki segített a munkánkban, a moderátoroknak, a PH fejlesztőcsapatának (Parci + Panther), meg egy kicsit magunknak is.

Minden egyes nap találok valami újabb és újabb apróságot, ami miatt minden egyes nap úgy érzem, hogy van értelme csinálni.

Bog

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.