2020. február 29., szombat

Gyorskeresés

xy photography avagy csúnya dolog az irigység?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

egyre több ismerősöm szerkeszt saját fotós oldalt, ahová a képeit tölti fel, nem feltétlenül üzleti célból. néhol érzek egy csipetnyi felvágást, de talán csak meg akarjuk mutatni milyen sok szépséget sikerül lencsevégre kapni.. :)
én is szeretek fényképezni, feltöltök pár képet a közösségi oldalra (az ismerőseimnek), van flickr oldalam, és nem vagyok fotós.

kb egy hete láttam, hogy az egyik ismerősöm csinált saját fotós weblapot, ahol saját modell-fotós munkáit hirdeti, ezzel nyilván semmi gond. persze nem ismertem annyira, de kicsit furcsa, hogy kb a semmiből tűnt fel mint profi fotós. az oldalon van pár referencia-kép, amiben egy közös: kb 3 helyen van copyright és a 'fotós neve' photography szöveg.. de valahogy semmi konkrét. valahogy nem fér a fejembe, hogy hirtelen ekkora sztár lett..

kicsit szúrja a szemem. és nem tudom hogy miért.. irigy lennék? vagy mást is zavar hogy mindenki profinak érzi magát? valaki homályosítson fel..

az említett oldal: itt

Hozzászólások

(#1) Dluinet


Dluinet
(veterán)

Ezt a piac dönti el, ha van rá kereslet, akkor marad, ha nincs, akkor megy a süllyesztőbe.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#2) #43960832


#43960832
(törölt tag)

Szóra sem érdemes divathullám. DSLR mindenkinek a nyakában és photography oldal, mert ő már fotográfus ha rádob egy FF-re vignette effektet. Régen volt hányós hangulatjel nem?

(#3) mrlt


mrlt
(tag)

Legalisan fotozhatja a keves ruhaba oltozott lanyokat. Ennyi elonye van. :D

Go Pack Go! | PSN: mrlt_01 |

(#4) bubi92


bubi92
(őstag)

csak, hogy lássam, ha valaki ír ide ;]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.