2019. június 25., kedd

Gyorskeresés

miért a Motorola?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

ma voltam a T-nél, kötöttem szerződést egy új előfizetésre, a másik szolgáltatóval meg jövő héten könnyes búcsút veszünk.. kb 40 percig tartott a srácnak megcsinálni a papírmunkát, közben meg megbeszéltünk mindet :D kínomban megnéztem a telefonkatalógust, és nem volt benne egy szem Motorola sem.. rá is kérdeztem, és nézett vissza hülyén, hogy ők még vannak? hát jah..

hazaértem, benyomtam a tv-t, kezdődik a híradó.. miből lesz hír? a rendőrök kapnak android alapú okostelefont, hogy a balesetek helyszínének koordinátáit el tudják küldeni mindenkinek.. jó kezdeményezés - gondoltam, de megy rá a telefonra, és hát csak nem hiszem el, amit látok.. rá is kerestem gyorsan. :) LINK

hát nem Motorola? de miért? 2 éve a kalauzok kaptam vagy 2000 defy-t.. most a rendőrök majdnem 300 defy+-t.. értem én, hogy okos meg némileg nem olyan törékeny (legalábbis nálam jól bírja), de ha egyszer ennyire eltűntek (hogy már évek óta képviseletük sincs..), miért pont ilyen márkát közbeszereztek?

vagy épp azért, mert maradt raktáron óccsó sok moto, és gyorsan rásózták a rendőrségre? nem értem..

Hozzászólások

(#1) lapa


lapa
(PH! kedvence)

én is most tervezek egy + -t venni. az amit a simák eddig kibírtak engem meggyőzött. nálunk két gyerek dobálja random, kocsialá rakáson kívül megvolt minden.

útálom is a tét, mert lenne egy csomó pontom.

[ Szerkesztve ]

(#2) andris1602 válasza lapa (#1) üzenetére


andris1602
(senior tag)

én is így vagyok vele.. :) a legdurvább eddig az volt, amikor mentem fel a padlásra, és már majdnem felértem, amikor kicsúszott a kezemből a telefon... pattant kettőt a kövön, lejött a hátlap, de karcolások nélkül megúszta.. aztán volt vízben is :D

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.