2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Prestigio Muze F1: nem az eszéért vettem meg

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Miért vesz egy kicsi kezű ember, aki alapból ódzkodik a nagy méretű telefonoktól, egy strapafont, mely nem éppen aprócska, de legalább vékony. A mondatban benne van a válasz: vékony strapafon, olyan cool. Oké, kellett egy célszerszám, ami nem sz. be terepen és nem kell tutujgatnom ömlő esőben, sárban, hegyen, lucfenyvesben...Egyszerűen teszi a dolgát, egy hétig megvan egy töltéssel és fölösleges aggódnom miatta. Megkönnyebbülés egy alaptelefon használata. Bár jó tanácsom, senki más ne vegye meg, mert a menüje kissé fura, pár dolog: juszt se lehet a naptárban kezdőnapnak a hétnél a hétfőt megadni. A hetek vasárnappal kezdődnek. A repülési üzemmód nem az üzemmódoknál van, hanem egész máshol. Az sms írás borzalom, mert végig kell pötyögnöm az összes nyelven, amikor nagybetűt kisbetűt óhajtanék váltani. A füles huppog, amikor zenét hallgatok. Bár ezt eleve nem csinálom, ugyanis a csatlakozókat védő gumi ajtócskát egyetlen inci-finci gumi fonal tartja, ami könnyedén elszakadhat. A hangminősége közepes, vájt-fülűeknek borzalmas. A kijelzőjén látom a pixeleket. A navigációs gomb közepére nem lehet valami hasznosabbat beállítani, csak a telefon részhez dob be. Ezért bal oldali gombot nyomkodhatom a menüért. Internet? Ugyan már, GPRS a mai modern weblapok korában totál értelmetlen. De legalább telefonálhatok, engemet is elérnek, erős a ledje, a rádiója megy füles nélkül, van benne ébresztő, és végül is egész jól össze van rakva. Nagyon masszív ketyere. 150 gramm.
A tökéletes eszköz, hogy leszoktasson a mobil függőségről. :D
Mondom, hogy kedvelem. De te, ne vedd meg!

Hozzászólások

(#1) Vakegérke


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A tökéletes eszköz, hogy leszoktasson a mobil függőségről. :D"

Meglehet. Én rá se szoktam. :)
Betudható életkoromnak, nem érdekelnek az extra funkciók, a kismillió csili-vili csoda nem csábít, jól megvagyok azzal, hogy van egy telefonom, ami kiszolgál, ráadásul cirka két hónapig biztosítja azt, hogy elérhető legyek. No persze ez az idő csak akkor érvényes, ha punnyad a telcsi az asztalon.

Van egy másik is, Az is buta. Amolyan zsebre vágós, ha előveszem, rácsodálkoznak.

Tellene drága, mindent tudó okostelcsire is, de adódik a kérdés. Kell ez nekem? Minek, mit nyerek vele? A válasz egyszerű. A függőségen kívül semmit.

A múlt eltemetve, remélhetőleg kölcsönösen. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) janeszgol


janeszgol
(PH! kedvence)

A beszédhangszóró és mikrofon minőségéről nem írtál. Az nagyon fontos szerintem. :)

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#3) cappa72


cappa72
(PH! nagyúr)

Nagyon frappáns kis szösszenet; ráadásul csupa realítás.
:C

Death is the natural part of the life. "a melodic death metal, olyan mint egy csendes romantikus boncolás"

(#4) anevemearl válasza Vakegérke (#1) üzenetére


anevemearl
(fanatikus tag)

Azért látom, gondolsz a strapabírásra. :D Az a Panasonic meglepően jó cucc, családba hoztam már ilyet, mert a rokon nem szerette volna a kinyithatóst leváltani, cserébe a vaterán szerzett használtakat pár havonta gyilkolta. Meglett a tökéletes eszköz. :D

Volvo 850 - mert mindenkinek kell egy rénszarvas :D - nyolcotvenes.blog.hu - ha látni akarod, hogy újul az autó... :-)

(#5) Algieba válasza janeszgol (#2) üzenetére


Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

"A hangminősége közepes, vájt-fülűeknek borzalmas." Ez nemcsak a zenére, hanem a beszédre is vonatkozik.

Nokia 2.1 és Lumia 925: egyik korszerű, a másik gyönyörű

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.