2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Őszi helyzet

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Régen írtam a logout blogomba, mert a facebook és a Gombamánia leköti a figyelmemet. A facebook csak annyiban érdekel, hogy a közösségi dolgaimat ott közlöm. Emiatt érzem fölöslegesnek, hogy a logoutra is írjak személyes bejegyzéseket. Akit érdekel, hogy mi van velem, már régen felvett ismerősének. :) Jó, egy kivétel van, miatta ide is benézek, de nem mindig lépek be, és neki privát üzeneteket küldök. Azonban a logout elveszítette első helyét nálam. Ez így van jól. A Gombamánia igényes blog, sok időt szánok rá. A facebookon való fecsegéssel pedig bőven kielégítem kommunikációs vágyamat. Hol is tartottam? Látszik, hogy egészen máshol jár az eszem, a következő ismeretterjesztő cikkemen, amiben hat kihalás közelébe jutott gombafajról fogok írni. Aztán jön a következő cikk, mert szinte naponta frissítem a blogomat. A tempó miatt érthető, hogy nem marad erőm a logoutra is.
Oké, most adtam egy életjelet, plusz írtam két topikba. Mindenki boldog. :))

Hozzászólások

(#1) Vakegérke


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hiányzol.

Az egy dolog, hogy van egy gombákkal foglalkozó blogod valahol, de annyira speciális téma, hogy a LOGOUT tagsága nem rohan oda, hogy olvasgathassa.
Ami pedig a facebook izét illeti, jó páran már töröltük regisztrációnkat, és gondolom olyanok is vannak, akik nem is akartak tagok lenni.

Hiányoznak eszmefuttatásaid, elénk vetített életképeid.

Hiányzol.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) Szten Márs válasza Vakegérke (#1) üzenetére


Szten Márs
(PH! nagyúr)

Én azért olvasom a gombás blogot ;) :D

Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die... come watch TV!

(#3) Algieba válasza Szten Márs (#2) üzenetére


Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi! :))

Nokia 2.1 és Lumia 925: egyik korszerű, a másik gyönyörű

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.