Feltaláltam a spanyol viaszt.
Hétfőn voltam egy almafajtákat bemutató előadáson. Ennek hatására almák keringenek a tudatalattimban és egy almás cikken dolgozok, amit majd a blogomba rakok ki.
Továbbmentem, és ma vettem négy darab szép, Jonagored fajtájú almát. Illat, származási hely alapján választottam. Kizárólag magyar almát vásárolok. Itthon az egyiket lereszeltem és akácmézet csorgattam rá. Összekutyultam a kettőt és megkóstoltam. Ekkor jött a spanyol viaszos felfedezés, hogy az édes alma az akácmézzel nagyon finom. Legnagyobb döbbenetemre, jobban ízlett a kedvenc csokimnál is.
Tehát mégis csak igaz, hogy a természetes, friss élelmiszerek a legjobbak.
Helyes helyes helyes. Sokan elfelejtkeztek erről a nagyon finom gyümölcsről.pedig sokkal jobb mint egy narancs vagy banán
Főleg hogy hazai így még a hazai termelőket is támogatod
Minden népcsoport onnan pótolja a vitaminokat amilyen gyümölcs nála megterem
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)