2020. május 28., csütörtök

Gyorskeresés

Strucc Politika

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kedves nagyérdemű,

A világ, valamilyen formát ölt, ezen belül van egy planéta, ami akár lehet lapos is, ahol valami Sziriuszról származó gyíkembernek látszó humanoidok hada ágál a kötelező védőoltások ellen joggal, hiszen ezzel elkerülhető a népesség további növekedése.

Közben a közerkölcs olyan mérteteket öltött, ahol Monthy Python csapata, teljesen elszigetelődött, és altesti gerincnyúlvány kiterjesztésüket a két lábuk köze hajtották.

Egy ilyen visszás világban, mindenről kellene beszélni, de sajnos semmiről sem lehet, mert valakit csak sérteni fog, hiszen a jó ízlés definíciója törvénybe lett foglalva.

Meg mindig vannak országok, ahol az önirónia az egyik legelfogadottabb formája a humornak, és mentális betegségekről/szindrómákról beszelni, szinte kötelező, és akár humoros formában is előadható

Ez igaz minden területre is, mert nagyon fontos, hogy magunkban felismerjük, valami nem stimmel.

Ha valaki humort csinál a bajából, akkor azzal 2 dolgot tesz:
- Megosztva azt, elgondolkodnak az azt olvasok
- Segítséget kaphat, és lehet pont olyan humoros formában amiben maga is el tudja fogadni :R

Igen mindig lesz valaki akinek ez sértő, de kell, hogy legyen.

Minden jónak szükséges az ellenpárja, egymás nélkül nem léteznek, és ha nem beszélhetünk róla, akkor nem ismerhetjük meg, ami elengedhetetlen a megértéshez. Attól meg létezik, és attól meg problémát okoz.

Egy gyors példát hozzak a végére, a mai napon az oktatást tartó egyen aki pont a Szívmasszázst és az automatizált Defibrillátor használatát tanította, a következő történetet mesélte el:

Pont egy ilyen kurzust tartott, amikor valami nagyon furcsa érzés lett rajta úrrá, nem tudta 100% mi az de sejtette.

Első reakciója az volt, hogy megadta a kódzár kombinációját az ÉLES Defib szekrénynek, és elkezdte mosolyogva mondani, hogy lehet szerencséje van az osztálynak, mert megcsiklandozhatják az oktatót.

Bar az újra élesztés elmaradt, ténylegesen szívrohama volt. A STRESSZ okozta, akkor vált el, és ugye ilyenkor nem egyszerű az élet.
Mosolyogva mesélte, mert akkor derült ki hogy prosztata rakja van, vagyis tényleg minden összejött.
Ekkor végigkérdezte a társaságot, hogy hányunkat csiklandozott meg eddig az elektromosság?

Mindenkit.

Ki ment el utána EKG-ra?

Senki.

Miért?

Erre a választ meghagyom nyitott kérdésnek, mert sajnos túlságosan sértő lehet egyeseknek, valójában egy igen érdekes viselkedés forma, saját értékünk megítélése, és ehhez fűződő jogaink sajnos nem publikusak :(

Hozzászólások

(#1) bkercso


bkercso
(veterán)
LOGOUT blog

:F
Mer' sosehalunkmeg szindrómások voltak? :)

nincs aláírásom

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.