2022. május 27., péntek

Gyorskeresés

Shin Megami Tensei - Konzolvilág rendelés

Írta: | Kulcsszavak: shin . megami . tensei

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Konzolvilág rendelés:

Első körben visszamondták a rendelésemet, mert megszűnt az a bolt, ahol át akartam venni. Telefonon egyeztettem velük (akkor is kb. 2 nap volt mire el lehetett érni őket).
Elrontották a felvett címet, kb. 4 nap volt mire továbbjutottam a csilingelésen és emberrel tudtam, beszélni.
Eljött a megjelenés napja, amikor is jött egy mail, hogy a beszállító miatt késik, de a hét első felében teljesítik a rendelésemet.
Következő hét szerda -> Jött a GLS és már ott szörnyülködtem, amikor megláttam a csomagot, hogy UGYE NEM az én collectorsom van abban a sima nagyalakú bubis borítékba berakva.
Turns out, de. Mondom, jó, hátha nem sérült meg "vanisten".
Nyitom ki, a zacsi egyik sarka sérült, ahogy a képen látható, majd megláttam, hogy a 4 db matrica ki van szakadva, és látható módon felvan vágva. Ekkor elkezdtem fotozni a pakkot és hívtam őket.
A másik shady dolog, hogy semmilyen ilyenkor szokásos webes számla nem volt mellékelve, hanem EGY PÉNZTÁRGÉP NYUGTA van rácellukszozva egy jóó nagy cafattal!!! ami rohadtul nem etikus és szabályos, mert nem bizonyítja, hogy webes vásárlás volt.

A telefonban a srác rá is csodálkozot, hogy aki pakota az miért is tett így, és miért nem lettem kiértesítve erről, hogy fel lett bonta, merthogy "ilyenkor mindig szólunk"

A megoldás annyi maradt, hogy megreklamáltam az info@ és a rendelés@ mailen feléjük. 5-30 napos response auto email jött. Ha péntekig enm jön érdemi válasz, akkor visszaküldöm, mint vásárlástól való elállás.

Nagyon vigyázzatok!

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.