2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

,,I remember when I used to feel something..."

Írta: | Kulcsszavak: Pieces . zene . szakítás . drum and bass . akusztikus . vokál

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]


A zene klipjének nyitójelenete

Ó, igen. A híres-neves "szakítós zene". Amióta megkaptam a linket, jópár ismerősömnek elküldtem, és szinte mindenkinek tetszett.

Mindenekelőtt azt ajánlom, hogy nézd meg a számot a klipjével együtt, majd úgy olvasd tovább a bejegyzést.
Íme tehát Chase & Status feat. Plan B - Pieces című számának videóklipje, wide-ban, jó minőségben, végig. A lejátszáshoz Shockwave Player szükségeltetik.


A maxilemez borítója

Az még hagyján, hogy a zene viszonylag elegáns, szép vegyítése a lágy vokálos gitáralapnak, és a durva d'nb ritmusoknak, de a klip, amilyen mesterien lett megalkotva, hát az valami leírhatatlan. Nemcsak maga a történet érdekes, megbotránkoztató, és megdöbbentő, hanem a képi megjelenítés, az éjszakai nightvision-szerű zöld alapú felvételek, az elején a stúdióban gitározás, mind-mind növelik a kontraszot, fokozzák a történet bizarrságát, és ezzel mind-mind jobban átadják azt a különös érzést, amit a klip főszereplője - akit Plan B alakít - átél. Talán a legjobban úgy tudom leírni, hogy a düh, a megdöbbenés, a csalódás, és az elkeseredettség elegye ez. Az átmenetek gyönyörűek (lásd például amikor bekapcsolják a videót, vagy amikor a második vokálos rész elkezdődik). Mindent egybevetve, úgy gondolom, érdemes megnézni a klipet, meghallgatni a számot, szerintem megér egy misét. Két ennyire eltérő zenei stílust ilyen jól összevegyítve ritkán hallani/látni.

Akinek ez sem lett volna elég, a szám élő koncertfelvételét megtekintheti ide kattintva.

Jó hallgatózást, klipnézést mindenkinek, remélem szereztem pár elgondolkodtató, érdekes, vagy akár örömteli percet nektek. Zárszóként annyit, hogy semelyőnknek soha nem kívánok a klipben látható barátnőt. :DDD

A zene felfedezéséért, megosztásáért és a linkekért ezúton hatalmas köszönet cizoe kollégának, őstagnak.

A képek forrása a promuz.ru és a w-ki.com.

Hozzászólások

(#1) DarkByte


DarkByte
(PH! addikt)

Azt hiszem cizoe twitter -jében találtam rá korábban erre a klippre. Hatalmas hangulata van, a klipp pedig hozza azt a ledöbbenős pukkasztós szintet mint a Prodigy - Smack My Bitch Up -ja. Volt lakótársam nem is szerette, mert hogy a végén macskát sütnek a gáztűzhelyben. :U

[ Szerkesztve ]

🧟 BrainZZZ!

(#2) The DJ


The DJ
(PH! addikt)

Ejha...szóhoz se jutok hirtelen. A DnB nálam az a műfaj, amiben nagyon kevés számot szeretek, ettől eltekintve amit viszont igen, azt nagyon. :) Ezt pont sikerült úgy eltalálni, hogy a vokálos alap hihetetlenül jól fekszik a DnB ütemre, szóval, ha csak a zenét hallom, már akkor kedvenccé vált volna.

De ez a klip... hát ez tényleg olyan profin kivitelezett munka, hogy szinte átéltem azt, amit a srác. Egyszerre dühítő, elkeserítő és a csalódottság érzését keltő.

Köszönöm, hogy megosztottad velünk, az biztos, hogy bekerül azon számok közé, amiket jó párszor meghallgatok, a klipet pedig én is körbe fogom mutogatni pár embernek az biztos.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#3) A@ron válasza The DJ (#2) üzenetére


A@ron
(tag)

A valódi köszönet cizoe-nak is jár, hiszen ő fedezte fel, én csak megosztottam.

Tényleg nagyon fasza zene, én is többeknek mutogattam már a klipet.

Apple iPhone 6S SG 32GB || Lenovo ThinkPad T450 || Fujitsu Celsius W280 || Beats by Dr. Dre: Solo || LG LM-M540

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.