2019. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Same Passion

Írta: | Kulcsszavak: same . passion . 2pills . productions

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdv!
Egy barátommal elkezdtünk kicsit belemászni a filmezés világába, tehát szeretném is bemutatni az első felvételünket. Nincsen különösebben felszerelésünk, minden felvétel telefon és egy eBay-es 800 Ft-os állvány segítségével készült, tehát minőségbeli csodát ne várjon senki. Természetesen bármiféle építő kritikát szívesen fogadunk, ezért is írom most ezt a bejegyzést, hogy a véleményetekből tanuljunk. :)

Hozzászólások

(#1) 2pills


2pills
(újonc)

Nyílj meg!

(#2) sellerbuyer


sellerbuyer
(őstag)

Az alapvető komponálási szabályokat mindenképp meg kellene tanulnotok. Volt pár ferde felvétel is, ezekre oda kell figyelni. Érdemes olyan állványt használni, amiben van vízszintező, nem drágák ezek sem.

A színelés mikéntjeinek sem árt utánanéznetek kicsit. Egyébként jópofa.

A productions, meg studio, meg hasonlókat pedig jó lenne ha hanyagolnátok, mert borzasztó nagyképűségnek hat ilyen teljesítmény mellett. Legyetek szerényebbek, tanulgassatok, aztán majd akkor tegyetek ki ilyen feliratokat, ha már kiérdemeltétek. Gondoljatok bele kicsit: ha ti producktions, meg studio meg ilyenek vagytok, akkor azok, akik valóban magas szinten készítenek filmeket, akár amatőrként is, azok micsodák? Szerénység, alázat! Ez egy szakma (sőt, több szakma), amit meg kell tanulni!

https://www.peticiok.com/legyen_magyar_nyelv_valaszthato_felirat_a_jatekokban

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.