2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Vw golf felújítás 3.-Az alkatrész

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hát ma volt egyfajta káosz.
Reggel jön a postás,hozta a kipufogót,oh yeah. Kiderült,hogy csak a vége van meg a középső dob eltűnt valahol a postán. Még jó,hogy sok ismerős dolgozik a postánál és gyorsan kiderült a probléma. Siófokon fent maradt. Mert nem volt bedobozolva se összeragasztva,hogy a középső és a hátsódob együtt van.
Csomagtartó teleszkópok- felmentünk egy kicsit bontózni. Eredetileg kartelgáz csőért mentünk. Ismerősömnek meg a Skoda 120-ra indexkapcsolóért. Nah akkor menjünk a Skodával mert nagyon vad kecske a Golf meg amúgy se volt itthon. 140-150-el képes menni úgy,hogy még csak 4 sebességes :D 1.3-as gyűrűk vannak benne meg könnyített lendkerék meg kb 4-5x felújított motor. Bevásároltunk,irány haza.
Elszállt az elektronika útközbe... A gyújtás kihagyott és kb 30-al tudtunk csak tötyögni. A végén inkább már úgy vontattuk be. A lámpák épp,hogy csak világítottak de az index nem ment.

Hozzászólások

(#1) 14adam


14adam
(PH! kedvence)

kapott egy másik erősítőt a rendszer. de majd arról is írok.

T56 - www.pcvizhutes.hu

(#2) h1n1_900


h1n1_900
(őstag)

Akkor tényleg vad a skoda... :D

Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr

(#3) Nordic


Nordic
(Közösségépítő)

Én is nemrég cseréltem kipuffogót a Fordomon, de az enyém macerás volt. Úgy legóztuk össze a kocsi alatt a csöveket, a két dobot meg munkahelyen rakták össze nekem sunyiba. Sajnos még egyszer meg kell majd az enyémet bontani, mert a középdob meg a hátsó közötti csövet elég közelre sikerült rakni a hátsó hídhoz, és néha belekoppan, de szerintem az már csak jövő tavasszal következik be, most már elég sz*r idő van. De legalább most már jó kis morgó hangja lett a picikémnek:D.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#4) 14adam válasza Nordic (#3) üzenetére


14adam
(PH! kedvence)

Ami most van fent ez mindig megvolt foltozva,hogy majd egyszer ki lesz cserélve. Aztán most már megint engedte a levegőt. Bepipultam aztán megrendeltem. Már nem volt szinte anyag amihez hozzá lehetne hegesztgetni :D
A baj azzal van,hogy ez már az autó teljesítményén is érezni. Majd kap új gyűrűket is meg hajtókarcsapágyakat,de ez még a jövő zenéje... :D

T56 - www.pcvizhutes.hu

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.