Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-07-21 09:33:59

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3880) Ndruu


Ndruu
MODERÁTOR

Akinek nem megy az értékelés, mert nem kapott privátot és/vagy e-mailt sem (utóbbit nézzétek meg minden mappában!), az a jelentéses rendszeren keresztül tudja elindítani az értékelést. Ha kaptál privátot és/vagy e-mailt, akkor az abban lévő linkre kattintva értékeld a másik felet, ne a jelentéses rendszeren keresztül.

Ennek menete vevőknek:

Az eladó adatlapján szereplő Jelentem (mint eladó) » gombra rákattint, bemásolja a hirdetés URL-jét, bekattintja az értékelni szeretne boxot, és a jelentés okához beírja, hogy mi is történt. Ezt mi megkapjuk, feldolgozzuk, és utána már tudja értékelni a vevő az eladót.

Eladóknak:

A vevő adatlapján szereplő Jelentem (mint vevő) » gombra rákattint, bemásolja a hirdetés URL-jét, bekattintja az értékelni szeretne boxot, és a jelentés okához beírja, hogy mi is történt. Ezt mi megkapjuk, feldolgozzuk, és utána már tudja értékelni az eladó a vevőt.

Nagyon fontos, hogy mindkét félnek, tehát a vevőnek és az eladónak is vissza kell igazolnia a vásárlást a fenti jelentésen keresztül, mert csak akkor fog működni, ha mindkét fél részére engedélyezve van az értékelés.

forrás

[ Módosította: föccer ]

Harrrr!!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.