Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Test Drive Unlimited 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:21:49

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2268) Shuki


Shuki
tag

Ez a játék arról szól, hogy esténként egy órát ki tudj szakadni az életedből és luxuskörülmények között virtuálisan élvezkedj kicsit. Nincs még egy olyan játék ahol ennyire magával ragadó és hangulatos lenne a környezet! Semmi köze ennek az nfs szériákhoz, ez kb olyan mintha egy E mercit akarnál összehasonlítani egy nissan gtr el! Maga nemében mind2 jó, de tökre másra találták ki őket. Simán csinálhattak volna valami hardcore szimulátort is, de eszük ágában sem volt. Ez a játék életértés, és stílus. Naplementében Ibizán a levendulamezők mellett a tengerparton kocsikázni egy Aston Martinnal nem éppen szar dolog... Ha valaki szerint igen, az játszon az legózzon inkább vagy rakjon ki egy puzzlet!

Más; Hangokkal az égegyadta világon semmi baj sincs, sokkal sokkal élethűbb az egész mint az első részben! Jó hangkártya és minőségi 5.1 kell hozzá.Ennyi.

Az első játék életemben amit megrendeltem!!! Ez sok mindent elárul... Szar játékra nem áldoztam volna 9000 et!! Viszont nagyon remélem, hogy ebben a dobozos verzióban már működni fog a FF!!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Test Drive Unlimited 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.