![[kép] [kép]](http://reviews.cnet.com/i/ss/vaporware/tf2_440.jpg)
Cel-shaded grafika, elképesztő humor, mókás hangulat és multiplayer ezerrel.
Röviden így lehetne jellemezni a Valve Software egyik legújabb játékát.
A játékban 2 csapat vehet részt (piros és kék). A céljuk, hogy minél hamarabb eltegyék egymást láb alól, bármilyen eszközökkel.
Mindkét csapatban különféle képességű katonák vehetnek majd részt, amik csak együtt alkothatnak majd egy nyerő alakulatot. A pályák ötletesek, jól kitaláltak.
A játékélmény tehát nem kérdéses. Ráadásul mindjárt itt van a megjelenés.
Nálunk 2007. Október 26-án fog megjelenni a Half-Life2: The Orange Box csomag részeként.
A kasztok bemutatása röviden...: [link]
...és kicsit hosszabban: [link]
Egy kis ízelítő: [link]

Uh...kész csoda, hogy eddig nem gondolt senki erre a világbajnok hangulatú játékra ph fórumon.
Sztem ez a teaser sikerült a legjobban eddig: [link]
1337

Ezen én is nagyon csodálkoztam. Nem gond, most már itt a topikja. 

''Cel-shaded grafika'' mit takar pontosan?
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

Sztem ''rajzfilm szerű'' grafika 

Igen azt jelenti. Olyan mint pl. a XIII-nak volt.

Külön nem lesz, csak orange box-ban?

Csak az Orange Box csomagban lesz majd elérhető.
Külön esetleg a Steam-en lehetséges.

Ebben a videóban betekinthetünk a játék készítésének néhány érdekességébe.
Többek között a pályák és a kasztok elkészítésének folyamatába.
[link]

Ma láttam a mérnök bemuató kisfilmét, és kész voltam tőle... Nagyon várom már a játékot.
Intel & ATI

Hamarosan itt is lesz, legalábbis az Orange Box előrendelői számára:
[link]

Gameplay a Dust Bowl pályáról:
[link]

Valaki már tud vele játszani???
mert nekem még mindig Pre-load complete;unrelaesed van irva
elvileg ma jelent meg a béta nem???
Csak ezért rendeltem elő az Orange box ot

előfordulhat hogy emailt kell írni nekik?
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

idézet innen: [link]
''holnap dekodolja magat hja jelentkezel betara''

Na ebben a percben végre 100% osan lejöt
Előte töltött, ellenörzött,üzeneteket ,meg vagy 2 szer újra kellet indeitani a Steam ot.
Most Fogom kipróbálni.

Vááááááááááááááá!!!!!!!!
Légyszi majd írd meg a tapasztalataid mert melóhelyen vagyok és csak este 6 körül érek haza.
köszi! 

Toltam egy kicsit a Gamet.
Hát nekem nagyon bejön, Most egy ideig tuti ezt tolom majd.
egyböl magával ragadott, nagyon a szép a garfika, az adataimnál szareplő configal átlag 110 fps körül volt, 1360*768 as felbontáson, mindent maxra tolva, AA és AF-t is, csak a HDR-t kapcsoltam ki.
Ahoz képest hogy béta jó sok szerver van, egyböl beállitaitam hogy 50ping allatit keressen és még igy is kidobott jópárat. A játékterek elég jók, tégasak, a grafika nagyon egybe van, nem csikozodik meg vibrál, ahogy láttam a kasztok száma nincs korlátozba, de ez nem tuti,
Először kipróbáltam a Soldiert, a Bazookája elég erős csak lassú, mozgó cilpontot nehéz eltalálni, elé kell lőni. Ha egy piros és egy Kék Soldiert találkozik nagy poén ugrálnak mint aki megkergült egymás lövései elöl, elég vicces.
Ha megülnek pár mp után megmutatnja ki tette, meg is álitj a a képet, kiiírja nevét , lehet screenshot ot csinálni.Utána vissza kerülsz a swap helyre és lehet tolni megint.Gondoltam egyet és kipróbáltam a snipert, na azám a jó rendesen lehet vele osztani, elég gyorsan néz bele, és lehet ''Q'' ni is 
Amúgy max 24 playeres szerveren voltam, tele is lett hamar, nem nagyon volt olyan hely ahol ne lett volna harc, kipróbáltam az Engineert, hát a letehető cucait nem nagyon sikerült felépiteni , szétverték, ja és egyet ami sikerült az meg nem ment.Néhol van olyan hogy az ellenség árnyéka átlátszik a falon, de szerintem hamar megoldják.
Amúgy én attol féltem hogy a textúrák kicsit darabosak, a felak szélei lépcsősek lesznek, de nem tű éles minden.
A set Lunch options ba érdemes beírni: -console -novid -nojoy <--ezeket
Azért kell: elején ne legyen a csapszemű és társai videó, legyen console, és ugye ugyse joy al játszol.
Most hirtelen ennyi.
Eztán még irok ha gondoljátok részletesebben.
Kipróbálom a többi kasztot, meg 4-5 óra körül 1920x1200 felbontásban egy másik moncsin.Ha valakit érdekel más vga-n is meg tudom nézni hogy megy.
[Szerkesztve]

köszi!

már alig várom hogy hazaérjek! LOL

nagyon a szép a garfika, az adataimnál szareplő configal átlag 110 fps körül volt, 1360*768 as felbontáson, mindent maxra tolva, AA és AF-t is, csak a HDR-t kapcsoltam ki.
Hmm... hát igen. Így nem csoda.
Jó játékot!
További tapasztalatokat és élménybeszámolókat kérnénk.
VIGYORRRGAZMUS.....

tényleg, a HDR-t miért kapcsolta ki? annyira zavaró lehet? 

Majd elmondja. Nem mindenki szereti, nekem spec tetszik.
VIGYORRRGAZMUS.....

tényleg nagyon jó és szép dolog, de source-ban pl. a dust pályán elég nagy hátrány mikor a szemedbe süt a nap és vakulsz ha kell ha nem.
lehet hogy itt is az a probléma, bár bíztam benne hogy a rajzfilmszerű grafika miatt nem lessz annyira gáz a hdr...

Szoval a HDR-t azél kapcsolom ki mert elég érzékeny a szemem az erős fényekre, amúgy a TF2 ben nem ugy kell elképzelni a HDR-t mint a dod:s vagy a cs.s ven ,itt inkább a szineket erésiti meg, olyan mintha túl kontrasztos lenne.Igazibol jólnézki, de engem zavar.Egyre jobban tetszik a játék, az e betű lenyómásával Hívhatjuk a Medicet hogy töltse kicsit az életönk.Ha a közelben van el is kezdi tölteni.Elég gyorsan tölti az életet.A sniper ha negy kavarodás van elég esélytelen, nem nagyon tudsz eltalálni senkit.Jó ötlet hogy 3 nagy csoportra van bontva a kasztok
ffense, deffense és Support.
Eddig legtöbbet a Domeman al mentem, elvileg deffens nek van megadva, de szerintem támadni is jó vele.Van egy olyan fegyije amiböl tapadós cuccokat lő ki amit a ball egérgomb lenyomásával felrobbanthatunk,nagyon hatásos, sokat lehet vele ölni,a másik fegyvere az akanavető, hát igen itt az a lényeg hogy el kell találni az ellent, mert ha mellé lövöd és ott robban kb. a negyedét se sebezi.nincs értelme ész nélkül löni vele.Ja és hat töltet fér a tárba,utána tölt ami hoszadalmas,főleg a játék gyors menetéhez képest.
Pár szerveren már elsők között voltam 
Elég sokan tolják.Poén amikor a védők felkészülnek a támadásra, a támadók egy lezárt helyen vannak. és ott ökörködnek, pár mp, és kinyilnak a kapuk kezdődik a harc,elején érdemes olyan kasztal kezdeni ami aknát, vagy más nagy sebezéső fegyvere van, Mert ha támadunk készüljünk fel arra hogy minden hol lesz egy Engineer által épitet szerkentyű, ami elégé megkeseriti az életet.
Húú a spy nagyon poén,tényleg jól kitalálták, ha negyon közel mész észre lehet venni, de a nagy harcban nem .az a gond hogy amíg láthatóvá válik, utána még kell pár mp, hogy sebezni is tudjunk.Amúgy probáltam ezt a rocket jump ot a Soldier el de nem ment.
A scout se rossz, nagyon gyors, eltalálni nehéz, de a fegyverei nagyon gyengék, bár a közelharcban nem rossza anyira.
Az egész játékmenet pörgős, nincs nagyon megálás, kicsit UT feeling.
Magas sens el lehet jól játszani, mert minden honnan jönnek,meg ugrálnak.
Amúgy a játék feljegyzi s statokat, hogy melyik kasztal menyit, mentél,melyikel öltél a legtöbbet .és melyikel osztottad a legtöbb hs-t stb.
Futni nem lehet , a legugolásnak nincs sok értelme, elbujni nem nagyon lehet és szerncsére karakterek eléggé észerevehetőek.
A HELYESÍRÁSI HIBÁKÉRT ELNÉZÉST KÉREK. 
HA VALAMI ÉRDEKEL A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN KÉRDEZETEK NYUGOTTAN.
[Szerkesztve]
Nincs kedved egy kicsit hoszabb összefoglalót írni a logoutra képekkel, esetleg frapsolt videókkal? Nagy sikere lenne szerintem. Egyébként megjelenés után én is meg fogom venni a játékot amennyiben kapható lesz külön is. Az Orange Packnak nem látom sok értelmét, mivel egyedül a TF2 miatt ruháznék be rá.
less QQ more pewpew!

Külön esetleg a Steam-en lehet majd megvenni de ez nem 100%.
Dobozosan viszont csak az Orange Box-ban elérhető.
Bár sztem nem lehetetlen, hogy kiadják magában is hiszen nagyon sokan csak ezért a game-ért vesznek Orange Box-ot... Szóval lehet, hogy ha sokan panaszkodnak majd a Valve- nál akkor lehet meggondolják magukat. 
[Szerkesztve]
Tegnap este néztem Steamen, és a főoldalon egy 29-es ár figyelt mellette, ebből sejtem, hogy lesz olyan változat is, amiben csak ez van (igaz, rákattintva csak az orange boxot láttam).
less QQ more pewpew!

Reménykedjünk hogy elsz külön is. Orangeboxot, meg bittos nemvenném meg.

Pont ezt figyeltem én is...
Úgy tűnik akkor Steam-en sem lehetséges. 
Egyébként várjuk a gameplay movie-kat és az élményeket a bétásoktól ! 
[Szerkesztve]
Biztos vagyok benne, hogy meg lehet majd venni. Nagyon értelmetlen döntés lenne, ha nem így tennének. Egylőre azért csak a box van a lehetséges változatok között szerintem, mert a megjelenésig van még egy hónap. Lehet, hogy dobozos terjesztés nem lesz, de steamesre akár fogadni is mernék.
less QQ more pewpew!
Megnéztem, ott van a megvásárolhatóak között, csak a soon felirat figyel mellette. 30 dollár lesz.
less QQ more pewpew!

nekem valamiért kilép windózba a csapfejű után! 

Ilyenkor azt tudod csinálni, hogy beirod a Set Lunch options-ba :
-width xxx - a monitorod felbontás szélessége
-height yyy - a monitorod felbontás magassága
-refresh xx - a monitorod frissítési frekvenciája
a frek. nem anyira fontos.
Ha elindul és be tudod állitani rendesen az options ba a felbontást utána ezeket kitörölheted.
Játszottam még kicsit a játékkal, egyre jobban megy, bár szerintem a spy hez akinek van érzéke, kicsit túl erős a többi kaszthoz képest, de most komolyan csapatársadnak tudja magát álcázni, csak akor jösz rá hogy ellen, amikor rádtámad, és ráadásul még lathatatlan is tud lenni, hát jópárszol kaptak el hátulról késsel.
Ami nagyon tetszik a játékban, hogy akár többen is meg lehet ölni valakit és mindenkinek beszámolja, pl: xxx + jjj [megölte] ---> hhh
Engineer el is mentem és öltem is, 4 féle cucot lehet épiteni vele: egy automata gépfegyi szerüséget (turret vagy mi), akkor még élet + ammo adagolo szerkentyűt, és egy telepot -ot, ez 2 részböl áll.
A turret fejlesztehő, és hogy tudod e fejleszteni, he odamész és ütöd a villéskulcsal ,gyorsabban épül föl, és a hp-jét is igy lehet tölteni.amúgy amikor felépült a képernyő bal felső sarkában látni az infókat róla.
Ha jó helyre pakolod le, rendesen tud osztani 
Képket csináltam, de tga. formátumba mentette el amit nem nem tom mivel lehet megnyitni.

Ahogy elindítom a gémet a menübe kifagy egyből.
BC 2:Szlobi

HandsOnHard: köszi a segítséget, de nem ez volt a megoldás, bár a Hz állítási lehetőség nagyon nagyon jól jött! 
SzlobiG: Kapcsold ki a kiterjesztett asztalt, vagy tedd klón módba. nálam bezavart a tv-re való kiterjesztés! (nem kezeli jól a játék a több megjelenítőt)

Kivan kapcsolva a másik moncsi, szal más lesz a gond valszeg.
Megpróbálom HandsOnHard tippjét.
[Szerkesztve]

Set Lunch options Ezt nem találom.
De annyit tudtam csinálni, hogy amikor belép a menübe gyorsan átraktam a felbontsát 1280X1024-re, de ez itán is fagy de kicsit később.

nem a videokari driverrel van baja?
Steamben nyomj a játékon egy jobb gombot-Properties-General fül-Launch Options. ide tudod beirni a parancsokat, vagy a Local Files fülön nyomj egy Verify Integrity of game cache-t, majd indítsd ujra a géped!

7.9.
Bugos ez a Steam. [link]
Erre az optionsra gondoltam én is, de aztem valami mást írt Hands.

nos, ebben az esetben mindenképp rakd újra a Steamet!

Ma már jó lett a Steam, de a gém továbbra is fagy szal kapja az uninstallt majd ha nem béta lesz, akkor felrakom megint.

Mekkora a HP pool illetve a különböző kasztok milyen gyorsan képesek ölni? Az eddigi videók alapján mindeki képes oneshotra, még a scout is instant öl az ütőjével. A lényeg, hogy mennyire jönnek ki a különbségek? Ha teszem azt egy heavy belefut a sarkon egy pyroba tényleg minimálisak az esélyei, ill. mennyire lehet kompenzálni jobb célzással vagy általános FPS tapasztalattal? Nagyon várom a játékot, még az EP2-nél is jobban.
"... ami van, széthull darabokra."

Próbálok vele játszani én is pár napja. Eléggé sürven kifagy. Eddig a maximum 5 perc volt, minimum meg annyi, h már a menüben is kifagyott.
Vista64, 7.9-es Catalyst, konfigom meg az adataimnál. Nem tudom mi lehet a gond. De többeknek kifagy, SG-n is írta valaki, hogy problémája van.
A játék maga nagyon tetszik. Jók a karakterek és a kasztok is el lettek találva. Általában a Heavy-vel vagyok, bár nem tetszik, hogy olyan lomha. De a fegyvere állat 
Aki nyomja, annak Orange vagy Black Boxa van?
///
Hát a Heavy is könnyen ''lángra kap'', de amúgy a testre kapott lövéseket egészen jól bírja. A headshoot itt is hatásos, akármilyen karakter legyen az ellenfél.
[Szerkesztve]
///
Eddig nekem sem bírt 5-10 percnél tovább, de a mai javítással már fél órát is kibírt. Önfeledt játék közben nem tűnt sokkal többnek, mint előtte.
Nagyon el van találva.
Jelenlegi kedvenc az engineer, imádom a sentry gunt lehetetlen helyekre helyezni (háztető, mindenféle magaslat), aztán már csak kalapálni kell hogy ne romoljon el. A kémek előszeretettel teszik tönkre, pár csapás a franciakulccsal és a spionnak vége. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Orange boxom van.
[Szerkesztve]

most trilinearral és élsimítás nélkül nem fagyott ki
konfig: Gigabyte 965P-DS4, Core 2 Duo E6600, Geil Ultra 2GB Kit PC6400, Sapphire HD 2900 XT
A spy lett a kedvencem
jól meg lehet vele szivatni az ellent.
///

a nickemet hol tudom átírni? 

beallitasoknal
///

ott nincs

A jatekon belul.
///

játékon belül értettem...

ott tényleg nincs
most néztem meg. kint a steam-ben kellene akkor. ott gondolom megtalálod.
///

Lehet, hogy nagyon gyér kérdés, de ugye a PC verzió nem lesz keverve a boxossal? Semmi kedvem boxosok ellen játszani.

Sztem biztos nem

Valaki tud boltot, ahonnan 10-én meg lehet rendelni (és szállítanak is Mo.-ra)? Az itthoni forgalmazók nevetséges késéssel hozzák be, a steames módszert pedig nem komálom.

"Public release in 01 Days, 14 Hours,
40 Minutes, 45 Seconds."
Ezt jelzi az egyik unofficial site. Jelenleg mi a leghivatalosabb megjelenési dátum?

október 10

Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a TF2-vel kapcsolatban. Először is sima dobozos verzióban vettem meg anno a Source-ot, de szeretném megtudni hogy működik a steamen való rendelés... Csak magát az egész Orange Pack-ot lehet megvenni, vagy esetleg elképzelhető csak a TF2 licenszet kifizetni?
Másik aggályom, hogy a profilomban levő masinával a CS:Source egész jól elfutott magas beállításokkal, de azért kiváncsi lennék a TF2 mennyivel igényel többet, mert azért 640x480-ban, low-on nem annyira vagyok rá kiváncsi
Esetleg várható e nyílt béta, vagy vmi próbaverzió azoknak is akik még nem rendelték elő?
Amúgy az áráról lehet tudni vmit?
Gamertag: nozsolt || SC2: Skizzo/425
Ha jól tudom van 20 dodoóért csak TF2 változat is, de ezt csak a megjelenés után lehet megvenni.
Nézd meg az én konfigomat, azon remekül fut 1280x1024-ben, pedig nem egy mai gép...
less QQ more pewpew!

Mondjuk ram-ot sztem még bővítek ha nem elég neki, de a proci azért nálam elég szűk keresztmetszet...
Steamen néztem, hogy Orange-on belül 29 dolcsi a TF2. Az mondjuk több mint szimpatikus ár érte, ugyanis a többi vmi hihetetlen módon nem érdekel...
Inkább várok picit,hátha hamarosan lesz külön is

De jó lenne, ha a magyar beszállítók nem 9 napos késéssel dolgoznának... 

Valaki végigcsinálta már ezta steamen vásárlós tortúrát?
Most regeltem egy paypal accountot, meg van egy OTP junior kártyám. Ezekkel tudok csak operálni.
Ha juniorról töltök fel pénzt, akkor mennyit vesznek le a valuta váltásért?
És hogy tudom kicentizni hogy pont $29.95-t töltsek fel?
Vagy hogy a f*szba működik ez?
Előre is köszönöm a segítséget.
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
Az adó (VAT) 5 dolcsi körül lesz, tehát az cucc árán kívül még ennyit tegyél hozzá. Amint steamen kijelölted a paypal-t, a böngésződben már meg is nyílik az ablak. Belépsz, pay now gombra katt, örülsz. 

Háát, ha nem dombornyomott az otp-s kártyád, én nem nagyon próbálkoznék a helyedben. Legjobb erre a célra egy euro alapú bankkártya.
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

Miért ilyen kihalt a topic, senki nem játszik TF2-vel?
De, elég sokan szerintem. Többek között én is 
less QQ more pewpew!

Hali!
Kéne egy kis HELP TF2 ből!
Hogy lehet csatlakozni a gamestaros srácokhoz?
Meg minnél több embert megölök fejlődök vagy hogy van ez?
köszi a helpet előre is!!
iPhone érdekel!
Nem tudom, hogy lehet csatlakozni hozzájuk.
Nem fejlődsz, csak a statisztikádat látod a főoldalon.
less QQ more pewpew!

Lehet sokan tolják de eddig 2 magyar szervert találtam amin soha nincs senki. Vagy csak akkor ha épp megnézem.(néztem reggel, csucsidöben, este, hétköznap, hétvégén, de semmi)
De külföldin biztos van pár magyar. Igaz én még 1-el se találkoztam. Pedig vki igazán segithetne. 2900xt-hez kaptam a game-t és a TF1-el nem toltam. De nagyon bejön a TF2, viszont nem minden karakterrel tudok játszani normálisan.
Pl spy-t nagyon nem vágom hogy müködik. Mindig észrevesznek.
Eddig csak soldier-el meg sniper-el tudtam normális statot elérni. Valszeg mert ezeknek nincs semmi különlegességük amit meg kéne értenem. Igazábol csak a spy-t meg az engineer-t nem vágom. Pedig nagyon érdekelne. Majd priviben adhatna vki steam acc-ot és felvenném friends-be aztán ha épp mind2-en ráérünk élesben elmagyarázhatná a dolgot. 
Everything's changing... || Grafika: http://www.flickr.com/photos/electrondani/ || HEAVY RAIN addict! || Samsung L700 + tok ELADO: http://href.hu/x/cebi

Nincs rendes magyar server, német, angol, francia és olasz közül lehet válogatni, itt sok az 50 alatti ping.
Spy: okosan kell kombinálni a disguiset és a cloakot. A 10 másodperces láthatatlanság alatt bőven a vonalak mögé lehet jutni, előtte vagy közben álcázod magad. Érdemes engineert, demomant választani, haladáshoz pyro vagy scout (ez utóbbit könnyen kiszúrja egy tapasztaltabb player, nagyon lassú a valódi scouthoz képest, így bázison nem szabad ezzel menni). Minden engi gépet lehetőleg feltűnésmentesen el kell látni sapperrel. Sajnos, mivel nincs friendly fire, mindenki azonnal arcon lövi a csapattársakat, így nehéz a kémek élete, engem pl. nagyon ritkán döfnek le, de a hátsó részeket támadva (sniperek, engik a teleportjaikkal, aknázó demomanek) nagyon jól lehet működi. Előfordulnak támadó alakulatok szűk helyeken, gyakran 6-7 taggal (heavy, soldier és medic többnyire), kis mázlival pár másodperc alatt mindet le lehet döfködni, nagy élmény
A pyrokat mindenáron el kell kerülni, az ő feladatuk mindenkit tesztelni, ha lángra kapsz, véged. Scoutokat ritkán lehet elkapni, a többi class szabadon szurkálható. Ha bárki kiszúr, és nem tudsz cloakban elmenekülni, a revolverrel kell visszatámadni, a kés ugyanis szemből nem képes criticalra és szánalmas a sebzése.
Az engineer jóval egyszerűbb, itt a lényeg a jól elhelyezett sentry gun, amit minél hamarabb lvl3-ra kell kalapálni. Hogy visszafutkosol a resupply station-re metalért, vagy előbb egy dispensert raksz, a helytől függ. Teleportot érdemes rakni, pontot hoz és sokat segít a capaton. Bárkit, aki közelít a sentryhez, meg kell lőni, sosem szabad eltávolodni, a sapper nagyon gyorsan szétszedi. Szerintem elég unalmas class, viszont ezzel tartom szinte minden rekordomat 

Köszi a helpet. Engem az érdekelne pontosan hogy hogy szurnak ki ha spy vok. Nem támad meg senki de mégis tudják hogy spy vok és lelönek. Ez igen gyakori. És nemtudom mitöl van. Ha közeljönnek vmi miatt látni hogy nem vok csapattárs?
Meg az normális hogy ha cloak-al megyek vki háta mögé akkor nemtudok bökni a késsel?
Volt hogy tudtam és volt hogy nem ezt se vágtam nagyon.
Meg engi gépeket mindig örzi min 1 engi szal érdekes lenne leszedni a cuccost ugy. Ha nincs a közlbe senki ugy ok.
6-7 tagok lekapni spy-ként nem gyenge
Örülök ha 1 összejön. Nagyon gyakorlatlan vok. De nagyjábol értem a dolgokat biztos csak vmi aproságon bukok el mindig amikor spy vok(valszeg olyan dolgon amiröl fogalmam nincs). Ezért is lenne jo legalább 1x egy magyarral tolni hogy tudjak kérdezni ha épp felmerül vmi problem.
Jah meg azt se vágtam hogy engineer hogy kapja azt a pontot amiböl épit(arra rájöttem hogyha a gun megöl vkit akkor azért is jár vmennyi, de az kevés). Akkor ezekszerint metal a neve
. Szal a resupply meg az a dispenser ami nekem ebben segit. Azért nem sikerült semmit felkalapálni level3-ra ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tuti lesz még dolog amit nem vágok de most ezeket nagyjábol értem. Majd vki steam acc-ot adhatna (nem lopom el
).
Everything's changing... || Grafika: http://www.flickr.com/photos/electrondani/ || HEAVY RAIN addict! || Samsung L700 + tok ELADO: http://href.hu/x/cebi

TF2-höz nincs vmi pár napos meghívó, mint a CS:S-hoz? kipróbálnám 

88% még ma ki fogom probálni milyen 
A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.

Lejött a game

Valaki help!
Nagyon láma vagyok, de nem tok beállni hiába nyomom meg a . buttont nem áll be sehova:S

Sikerült elindítani hát mit mondjak nagyon lol a játék
Nem mondom, hogy rossz el fogok vele játszani
Tetszik nem lesz rossz csak bele kell jönni pályákat megismerni stb

ha rád lőnek spyként, akkor leesik az álcád, vagy az is szopó, ha éppen azzal a taggal futsz szembe, akinek a "ruháját" felvetted
cloak leesik ha szúrsz, lősz, stb...
Kicsoda, één?

Fellőttem egy szervert próbaképpen, ha jó, és van rá igény marad hosszútávon is.
Nézzetek be, ma indult, szóval nem tudom mennyire lesz tele (24 slot, 66tick).
195.70.35.202:27100 Kartel Kocsma [Team Fortress 2][HUN][TEST]
[ Szerkesztve ]
Kicsoda, één?
jövök majd én is hétfőn remélem
ma megvettem steamen a doboz narancsot, css mellé tökéletes szórakozás lesz a Team Fortress 2. egy hét suliszünet, ohyeah.. már csak egy táp kéne a gépembe. elvileg hétfőn reggel 8 és 12 között jön a futár a Corsair VX550W-os csodámmal.
remélem lesz vmi jó kis PH!s TeamSpeakes (vagy Ventris) TF2 party.. 
jah igen adó $10, így össz $59 körül fizettem. $1=180Ft körül van mostanában

én ma fizettem ki steamen, épp töltöm szóval holnap este már el is kezdem az ismerkedést
Nem gondoltam volna, hogy junior kártyával is lehet steamen fizetni, de végül kiderült, hogy sima ügy az egész 
lenne egy kérdésem: ugyebár Steam-en vettem meg az Orange Box-ot, de onnan minden lassan jön nekem. ha megtalálnám pl torrenten és letölteném, akkor normálisan tudnám telepíteni, és játszani vele, mivel benne van a Steamemben? 

Sztem inkább várd ki míg lejön steamről - nekem 200 körül töltötte le. Én is leszedtem a vétel elött egy torrentes verziót és bele van nyúlva nem egy helyen az eredetihez képest, másrészt a steam accountod nemhiszem, hogy szeretni fogja

Fú hát nagyon raj ez a játék! Még nem sok időm volt tolni, de fantasztikus feelingje van. Egyetlen hibája, hogy azért a CS:S nél jóval komolyabb masina kell alá
szigorúan 30 fps-el megy mindenhol, persze csatáknál sajna lejebb is esik
. A jelenlegi gépem is már agyon van húzva, szóval lehet majdnan érdemesebb lecserélni az egészet egy kétmagos konfigra... 
G4m35t4r-ban azt írták akinek a Half Life 2 jól futott, ez is úgy fog.
bár én nem félek attól hogy a gépem ne lenne elég. azt hiszem ma már tudok csatlakozni én is
Semmivel nem kell komolyabb szerintem, az én konfigomon tökéletesen fut minden, pedig az aztán nem egy mai darab...
less QQ more pewpew!

Mi kell, hogy játszhassak multiba?
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van! ------- Otthon jobban ment! :D
Eredeti TF2 például?
less QQ more pewpew!

Jó hát fut ahogy fut, ez sajnos tény, nem elmélkedés. A rendszer is 2 hetes és semmivel nincs leterhelve... Mondjuk ez nem akadályoz meg a játékban, csak kellemetlen, hogy pl a heavygunnerrel már-már játszhatatlan hála a fél képernyőt betöltő forgó miningunjának
Nomind1, elvégre alapjaiban ez egy bő 4 éves gép, nem várok el sokat, mindenesetre ha bárki végignéz a textúrákon, grimaszokon, egyértelmű, hogy ez már nem egy CS:S szint. Az átlag 30fps meg egy rpg-ben király, de ott nem kell levadászni villámgyors scoutokat
Egy szó mint száz, lassan szétnézek a hardverpiacon!
(és ezt a PH! fórumon többen is vehetik fenyegetésnek
)

Olvastam róla és már tisztába vagyok melyik embernek mi a szerepe a játékban.Anyira nem varázsolt el a játék mint amenyien írnak róla meg, hogy milyen jó.Valahogy ez a multis dolog nem az én pályám.De azért időnként megtalltok judzsim néven futok

VAlaki tudna segíteni elállítodott a felbontás és nem tudom vissza tenni 800*600ba!!!
A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.
Nem értem, miért nem állítod vissza? Tudod, options...
I am a digital guy in an analog world *** Vigyázat, a moderátor harap!
szerintem überatom

Lehet az a baj, hogy eddig keveset játszottam vele és nem vettem észre a játék szépségét

én sem vagyok az a "multimágus", de ha jó a csapat akkor pikk-pakk elrepül pár óra, hogy észre se veszem
veszélyes!
[ Szerkesztve ]

Kéne klánt csinálni nem gondolod?Vagy kifejezetten nincs ilyen klános bui csak felmész és bummm
Mér, nemjó az, hogy felmész és bumm? 
Egyébként érdemes medic-kel nyomni, így nagyon fognak szeretni a csapattársak. 
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Vigyázat, a moderátor harap!