Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11093) Móci válasza Móci (#11083) üzenetére


Móci
addikt

No, igazam lett. Csörgött a telefon. Gyerek megvette a gépet. Kimegyek, elindul, bár kép az nincs. Meglestem, 775. Oké. Proci? Őőőőőő intel. Bővebben? Megnéztem a dobozon, mert a gyerek nem tudta. E8400. Hmhm, jó. De ő írta össze a listát... Mindegy. Vga 9600GT. Jólvan, szódával elmegy. Ide raid kártya. Mi a túrós? Ami szemet szúrt, s végére hagytam, az a táp. Kodegány 400W. Magyarul egy giga p31-es lap, egy E8400, egy 96GT, 3 vinyó, egy dvd rá lett bízva erre a csodára. Na, itt hangosan elkezdtem már röhögni...
Nem indul a gép.
Megnézem a csatlakozókat, az atx félig-meddig volt csak rádugva a lapra! Csoda, hogy nem égett le...
Próbatáp berak, semmi. Tápra gyanakodtam, mert tegnap a srác szerint ment még a gép. Idézem: "próbálgatta".
Nézegelődök tovább, és feltűnik, hogy az az egy szem 2 gigás modul nem valami jól van a helyén. Naná, hogy fordítva volt! Még jó, hogy nem erőszakolta bele az állatja. Ram rendesen berak, gép megy. Hm. Erre gyanakodtam utoljára, mivel a gép ment tegnap ugye. Megkérdeztem előtte többször is, hogy belenyúlt e? Neeeeeeem, ő neeeeem.
Mégis.
A raid kártyát hagytam a fenébe, tököm se szórakozik a két darab 160-as maxtorral.
A vicc az, hogy 120 ropiért adták el ezt nekik. Én ismerősnek ennyiből AM3-at raktam össze normális alkatrészekből, 500-as vinyóval.
Hiába, nem kell hallgatni az emberre. Felesleges. Ha meg szar, majrégomb. Kiröhögtem őket jó sokszor, nem fogtam vissza magam. Valahogy úgy éreztem, ennyi még jár a gép mellé.

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.