Hirdetés

2016. május 27., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Lenry


Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a horror-ingerküszöböm meglehetősen alacsony, vagyis messziről kerülöm az összes darabolós és horror játékot és filmet (akik az emberi százlábú, groteszk és a fűrész c. opuszokat kiötlötték, felkerültek az "egyszer az életben tarkónbaszom egy szívlapáttal" listámra)

viszont van egy játék, amit a neve kötelezett a végigjátszásra, ez pedig a Doom3. azt is csak úgy tudtam végigjátszani, hogy szigorúan nappal, és végig szólt a Winamp, hogy elnyomja a "creepy" hangokat.

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | In the free city of Novigrad, only the humans are free.

(#2) Cucuska2


Cucuska2
(őstag)

Én a System Shock 2-től paráztam legutoljára. Főleg a hangoktól. Amikor megyek a folyosón, alig van életem (lőszerem meg nuku, csavarkulcs rulz!), és akkor hallom a zombik hangját. Belépek a sarkon, egy torony kiszúr, futnák visszafele, másik sarkon zombique. Akkor játszottam utoljára parázós játékkal.

Nyílik-a nyílik a csillagkapu, Teal'c-Teal'c-Teal'c. Hajlik-a hajlik a féregjárat féregjárat, Teal'c Teal'c Teal'c. A babámba bemászott a Goa'uld, azóta már leigázta a falut, bár lehoztam nekik a csillagkaput, de Teal'c Teal'c Teal'c.

(#3) EarL 007


EarL 007
(PH! kedvence)

"Alapjában véve nem hosszú a játék, de érzem, hogy ilyen 20 perces turnusokban fogom végigvinni, mert egyszerre tovább nem tudok játszani."

Hehe, én a Dead Space 1-gyel és a 2-vel is tudtam egyhuzamban több órát is játszani (pl az 1-et másfél nap alatt végig is vittem ;]), este, nagy hangerőn. Párszor megijedtem, a hangulat parás volt, de élveztem. ;]

(#4) Crystalheart


Crystalheart
(senior tag)

Én a Doom 3-at éjjel/hajnalban, fapofával nyomtam végig. Néha elmosolyodtam, amikor túlzottan ugyanúgy néztek ki a zombik. :D Eztán egyszer a suliban játszottam, akkor többen néztük a grafika miatt, és annál a résznél, mikor egy mutáns kutya nem bír bejönni a vasajtón és pár másodperccel később beugrik oldalról, csomóan szabályosan hátrahőköltek. Nekem felfutott a fél szemöldököm.

Szóval a horrorgémek nem nekem valók. :DDD

(#5) The DJ válasza EarL 007 (#3) üzenetére


The DJ
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jólvanna, nyuszi vagyok, na és? :P

Én nem szeretek parázni, pont azért, mert tudom mennyire parás tudok lenni még az ilyenektől is, de mégis játszom velük valamiért. Lehet adrenalin junkie vagyok vagy nem tudom :)

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#6) The DJ válasza Crystalheart (#4) üzenetére


The DJ
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Doom 3 egyik legparásabb rész, amire emlékszem: Szűk folyosó... amikor a közepére érsz lekapcsolnak szép sorban a lámpák. Hangokat hallasz, valaki hörög és közelít. Ugye ha fegyver van nálad nem látsz semmit, elő kell venni a zseblámpát. De ha előveszed nem tudsz lőni. Szóval előkapom a lámpát és pont a képébe világítok valami zombinak. Beparázok, elkezdem kapkodni ide-oda az egeret, majd nagy nehezen átváltok a fegyverre és lövöldözök össze-vissza. Közben hátrálok és ott is hörög valami. Hát ott kicsit készen voltam :D

(#7) Nordic: Jáj tényleg... ez a szellőzős rész még nekem is rémlik. Hasonló reakcióm volt rá nekem is. Lőni, amíg 100-as alá nem lassul a pulzusom :))

[ Szerkesztve ]

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#7) Nordic válasza The DJ (#5) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)
LOGOUT blog (1)

Sakjnos egyre kevesebb az ilyen játék, pedig igény szerintem lenne rá. Az utolsó 3 ilyen amihez szerencsém volt és jó is volt az a Dead Space 1-2, meg a FEAR első része(a második már egy kalap molylepke). Mondjuk annak idején én is hasonló módon reagáltam a FEAR ijesztgetős részeire(pl mikor mászkáltam egy szellőzőbe, erre előttem a kis Alma kirúgta a szellőző oldalát, és elkezdett felém mászni, majd mikor elém ért eltűnt - na akkor 3 tár bánta, mire megnyugodtam :DDD ).

#8 Crystalheart: Nem tudtad, hogy a rendőrök hülyék? :D

[ Szerkesztve ]

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#8) Crystalheart válasza The DJ (#6) üzenetére


Crystalheart
(senior tag)

Én az ilyen részeken azért voltam ki, mert hogy ilyen tré gagyi barom hogy lehet a fószer, hogy ha fél kezében lámpa van, a másikban miért olyan nehéz egy pisztolyt tartani, a rendőröknek megy... :DDD

(#9) Coyot


Coyot
(őstag)

Resident Evil 2 :)

(#10) Jofi81


Jofi81
(őstag)

A Doom 3-mal konkrétan nem mertem játszani. A Dead Space-t végigvittem, de én is csak fél órás adagokban bírtam, túl sok volt az izgalom. Előfordult, hogy ijedtemben eldobtam az egeret... :DDD

(#11) Racze


Racze
(kvázi-tag)

Én nem játszom ilyenekkel :DDD !! Inkább horror filmet nézek, nekem az is pont elég.

Bár kipróbálnám a The Thing nevű gémet, de azt is csak azért, mert a film nekem nagyon bejött :).

****

(#12) Crystalheart


Crystalheart
(senior tag)

Mennyi ijedős fórumtárs van, ni csak :D

(#13) Lenry válasza Crystalheart (#12) üzenetére


Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

fogjuk inkább úgy föl, hogy te vagy jégből :P

Gvella Glan! | In the free city of Novigrad, only the humans are free.

(#14) The DJ válasza Racze (#11) üzenetére


The DJ
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én játszottam anno a The Thing gémmel, az is eléggé odavágott akkoriban. (A film se rossz egyébként).

A horror filmek meg külön sztori. Azok közül van, amelyiken csak röhögök, van amelyiket meg csak lámpafény mellett merem megnézni és inkább társasággal :D Az Átok első részénél voltam nagyon para, főleg hogy azt is hajnalban kezdtem el nézni fülessel. Az lett a vége, hogy az első 10 perc után felkapcsoltam a lámpát és a füles helyett noti hangszórón hallgattam tovább.

Az meg külön örömmel tölt el, hogy mások is képesek így ráparázni a dolgokra :))

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#15) veector


veector
(senior tag)

Hogy utálom a horrort :D Filmbe is, játékba is. Legutoljára a Singularitynél ugrottam fel egyszer amikor egy halottnak hitt valami kiugrott elém. Azt még végigvittem, de a DS2-t feladtam az első mentési pontnál :D

(#16) mephi666 válasza Cucuska2 (#2) üzenetére


mephi666
(PH! kedvence)

ss2 nagyon jó volt :K de szerettem még a régi resident evil-eket (most ps2-n a code veronica-t fogom végigvinni, mert kimaradt eddig) és a kedvencem a régi avp volt: újratermelődő dögök, istentelenül jó zene+hangok és a mentés hiánya felnyomta rendesen az adrenalint... szerintem azóta sem tudtak ilyen hangulatos játékot csinálni... a doom3 nekem inkább a hentelésről szólt, talán a fear volt még parásabb játék... (dead space-el nem nagyon játszottam, mert attól a tps kameranézettől "rosszul voltam")

#17: ehhez képest szerintem, ha a régi polgárőrigazolványomat felmutattam volna egy alien-nek/zombinak, az sikítva menekült volna ;] rengeteg horrort néztem már tizenéves koromban is és gyakran volt, hogy korom sötétben sétáltam 5-10km-eket egyedül... valahogy megtanultam, hogy fölösleges félni :B

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#17) Crystalheart válasza Lenry (#13) üzenetére


Crystalheart
(senior tag)

Viccelsz, ilyen fejjel ciki lenne holmi Doom-okon ijedezni. ;]

(#18) Racze válasza The DJ (#14) üzenetére


Racze
(kvázi-tag)

Legszebb öröm a káröröm, mi?! :)

Egyébként a Thinget pont nálad néztem akció közben anno, szerintem nekem az most is odavágna, grafikájától függetlenül :D

más:... nem igazán ijesztő, de roppant kellemetlen volt számomra pl. mikor Serious Sammel nagy nyugisan flangálok a réten, és hirtelen a hátam mögött felbukkannak a láncfűrészes tökfejűek... brrrrm brrrrm (és szaladnak is :D)

meg a half life 2-ben volt a Ravenholm nevű város? az se semmi szerintem, de igen bevallom én parás vagyok :).

****

(#19) The DJ válasza Crystalheart (#17) üzenetére


The DJ
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondták már, hogy hasonlítasz a Prey főhősére? :D

Kérdés: Tudja valaki mi volt annak a régi horrorjátéknak a címe, ami egy börtönben játszódott és abban is ilyen gyors, pálcikalábú és kezű lényeket kellett hentelni? Ha jól rémlik az is TPS volt és két rész készült belőle. Anno ettől is sikítófrászt kaptam, de ettől eltekintve nagyon tetszett.

(#18) Racze: Tényleg, a HL2 Ravenholm se volt semmi. Szerintem elkezdem összeírogatni a cikkbe a legijesztőbb játékokat és részeket, amik itt felmerülnek :K

(#20) Lenry: Ááá köszönöm, ez volt az, megnézem megvan-e még itthon, ha nincs, akkor beújítom.

[ Szerkesztve ]

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#20) Lenry válasza mephi666 (#16) üzenetére


Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a koromsötétben sétálástól nekem sincs bajom, tudom, hogy nem fog rám ugrani egy zombi. a Doom3-ban ugyanez nem igaz :D

(#19) The DJ The Suffering. Gamestar teljes játék volt, van is belőle egy eladó példányom :U (ez itt a reklám helye volt :P )

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | In the free city of Novigrad, only the humans are free.

(#21) Crystalheart válasza The DJ (#19) üzenetére


Crystalheart
(senior tag)

Most azért mert hosszú a hajam, könyvséróm van és a Gilbert-kór miatt sárga a bőröm, meg mert Winnetounak becéztek középsuliban, minek hatására inkább hagytam megnőni az arcszőrzetemet? :O Most csak ezért? :DDD

(#22) mephi666 válasza Lenry (#20) üzenetére


mephi666
(PH! kedvence)

jah, csak sokan azért félnek a filmek/játékok miatt, mert azt hiszik, hogy a valóságban is bekövetkezhet ugyanaz... a valóságban azért nagyobb oka lehetne az embernek a félelemre, mint egy játékban, mert nincs "load" gomb ;) nekem inkább csak meglepetéseket okoztak a dögök a játékban, minthogy féljek... azt meg szeretem filmekben/játékokban is, ha vannak meglepetések

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#23) Dany007


Dany007
(PH! kedvence)

Hát nemis tudom.
Már jópár éve kerülöm én is az ilyen játékokat. Sajnos nagyon beletudom magam élni. Így könnyen parázok 1-1 ilyen játéknál.
Hogy melyik volt a legparásabb azt nemtudom. Talán AVP.
Amire viszont tisztán emlékszem az a Bioshock első része... Annak is a legeleje.
Amikor megyek le a liften, szól a hangulatos zene, bemutatják a storyt, majd leérek az aljára és egyből valamilyen mutáns szörny fogad, ha jólemlékszem végigkarmolja a fülkét majd eltűnik.
Én meg kilépek a liftből, a helyiség romokban, korom sötétvan, egy deka fegyverem sincsen és az a lény ott van valahol kint. Ahogy továbbmentem már hallani lehetett a hangját.... Na én ott léptem ki :D

(#24) Samus


Samus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én a F.E.A.R-re szavazok, az alapjátékra, de a kiegészítők sem utolsók. A második részhez még nem volt szerencsém, talán majd egyszer...Igazán parázós volt, főleg az "Almás" jelenetek.

Jaj nekem, ki ne felejtsem kedvenc csapatomat, a Frictional Games-t, és az általuk alkotott Penumbrát (tech-demo, első, második rész, a harmadik annyira nem), és az Amnesia: The Dark Descent című csodát (Thome kolléga mindkettőről videó végigjátszást készített, aki nem ismeri, megnézheti) Ezt beírhatod a listába, igazi túlélő horror a javából.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#25) Thome


Thome
(PH! kedvence)

Mijazhogynincsmégalistán? Amnesia: The Dark Descent
Ez aztán abszolút fosatott.
Szerk: Samus megelőzött... :)
Dead Spacen viszont nem tudtam parázni, mindig tudtam nagyjából, hogy mikor mi fog történni... :DDD

(#24) Samus: Amnesia még nincs befejezve, egyszer már végigjátszottam, de annyira parás számomra, hogy nincs sok kedvem mégegyszer hozzá... :DDD

[ Szerkesztve ]

Ableton addict

(#26) Racze válasza mephi666 (#22) üzenetére


Racze
(kvázi-tag)

Az is meglepetésnek számít, amikor a labirintusos flash játék végén bevillan egy rémalak, és mellé az éktelen üvöltés? Szerintem ez a legnagyobb kib****s, amit valaki ki tud találni. Csomó videót láttam, ahogy kisgyerekeket vettek fel "játék" közben... nem is csodálkozom, hogy egynémelyik szorongó lesz ettől :((( .

****

(#27) The DJ válasza Samus (#24) üzenetére


The DJ
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Penumbrához pont Thome videói miatt kaptam kedvet és az volt az első játék, amit végigvittem a gépújítást követően. Ez más téren paráztat, mint mondjuk a Dead Space, ellenfél sincs benne annyi, sőt, alig találkozunk velük, de pont emiatt válik ijesztővé az egész.

A Dark Descentet is tervbe vettem, de a videók alapján lehet kevés lennék hozzá, mert az még komolyabb szinten űzi a paráztatást. :)

(#26) Racze: Ne is mondd... sose felejtem el, amikor épp örülni kezdtem volna, hogy sikerült megcsinálni a 4. pályát és akkor hirtelen sátáni kacaj és démoni fej. Sajnos a hangfalam is jó hangosra volt tekerve, számítani se számítottam semmire, koncentráltam is, mint a hülye, bele voltam bújva a monitorba és aztán jöhetett a szívritmuszavar. :Y

[ Szerkesztve ]

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#28) Thome válasza The DJ (#27) üzenetére


Thome
(PH! kedvence)

Az Amnesiahoz már kevésnek tartom ismét magam, mert ott nincs olyan, hogy elszaladsz a szörny elől, az gyorsabb nálad. :D

Szerk: Mondjuk még a Feartól parázok, a rohadt ijesztgetős stílusa miatt. :)
Azt (az ijesztgetést) sokkal kevésbé bírom, mint az állandó nyomasztást.

[ Szerkesztve ]

Ableton addict

(#29) moha21


moha21
(PH! addikt)

pialtam, de ha horror game a penumbran kivul akkor clive barkesrs undying

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#30) moha21 válasza Thome (#28) üzenetére


moha21
(PH! addikt)

nalam pont forditva a penumbra allando nyomaszto hangulata... az jo

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#31) nike_ válasza moha21 (#30) üzenetére


nike_
(PH! kedvence)

szerintem is

Everybody dies. Some just need a little help.

(#32) The DJ válasza moha21 (#29) üzenetére


The DJ
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt az Undying-ot annyian emlegettél már és annyi helyen olvastam róla, hogy egyszer ki kell próbálnom.

Ráguglizok majd és tüzetesebben megnézem miről is van szó.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#33) gabor85


gabor85
(őstag)

HL2: Ravenholm pálya: a jó rohadt anyját aki csinálta:D

(#34) kmisi99


kmisi99
(PH! addikt)

Amnesia: The Dark Descent
Egyértelműen a világ legijesztőbb legfélelmetesebb játéka!

HP Elitebook 8560W/ Lenovo Thinkpad X220

(#35) psyho85 válasza gabor85 (#33) üzenetére


psyho85
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gregory atya viszont jó arc! :D

Alone in the dark senkinek? Mondjuk elég kicsi voltam, amikor az egyet toltuk, de beszartam rajta. A DOOM 3 óta van az, hogy belelövök mindenbe ("hulla"), és csak utána megyek oda megnézni, hogy van-e loot ! :DDD

Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.

(#36) Anubiss


Anubiss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog (1)

A Singularity ütős, nekem az nagyon bejött. A másik amitől meghűlhet az emberben a sz*r, az a Stalker Call of Pripyat (természetesen este, fejhallgatóval). Eldobod az egeret minden kis nesz hallatán!

Greeting humans. I am Ziltoid, the Omniscient. I've come far from across the omniverse. You shall fetch me your universes ultimate cup of coffe: black. You have five earth minutes. Make it perfect!

(#37) proof88 válasza Anubiss (#36) üzenetére


proof88
(PH! addikt)

igen, a STALKER-rel egyetértek, vannak benne parás részek, általában amikor sötét van és eléggé elhagyatott a környék :) meg lenn a laborokban :) utána fellélegzek, ha visszatérek a felszínre, emberek közé :)

(#38) Anubiss válasza proof88 (#37) üzenetére


Anubiss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog (1)

X18, mi? Még a SoC-ban. Ott kisültek az idegeim... :K

Meg amikor leesnek a tárgyak...

[ Szerkesztve ]

Greeting humans. I am Ziltoid, the Omniscient. I've come far from across the omniverse. You shall fetch me your universes ultimate cup of coffe: black. You have five earth minutes. Make it perfect!

(#39) Lenry válasza psyho85 (#35) üzenetére


Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jah hát az alap dolog, hogy semmiben nem bízunk, amibe nem lőttünk bele legalább háromszor :D

Gvella Glan! | In the free city of Novigrad, only the humans are free.

(#40) proof88 válasza Anubiss (#38) üzenetére


proof88
(PH! addikt)

egyébként a parás játékokban az idegesít, amikor fizika bug miatt maguktól zörögnek a tárgyak :D FEAR-ben volt ilyen pl sokszor, hogy mentem és megijedtem egy hangtól, aztán kiderült hogy valami tárgy kezdett el idióta mozgásba valami bug miatt :D

(#41) Crystalheart válasza proof88 (#40) üzenetére


Crystalheart
(senior tag)

Olyankor olyan jót szoktam röhögni... :D

(#42) Thunderzolee


Thunderzolee
(Közösségépítő)

Egy csomó játék van amivel szívesen játszanék, mert csodálatos grafikája van, ill. a sztori is bejövős, de nem szeretek ijedezni, így nekem ezek kimaradnak. :(

Már a Medal of Honor németjei is elég ijesztően tudnak ráugrani az emberre hátulról, nekem néha az is elég volt.. :B

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#43) Thunderzolee


Thunderzolee
(Közösségépítő)

Egy csomó játék van amivel szívesen játszanék, mert csodálatos grafikája van, ill. a sztori is bejövős, de nem szeretek ijedezni, így nekem ezek kimaradnak. :(

Már a Medal of Honor németjei is elég ijesztően tudnak ráugrani az emberre hátulról, nekem néha az is elég volt.. :B

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#44) Samus


Samus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még egy, így, munka után. Csodálkozom, hogy senkinek nem jutott még eszébe. Condemned: Criminal Origins

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#45) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)

régi resident evilek (1-2-3 + CVX)

HL2 ravenholm, normal nehézségin, csak gravity gunnal :D (steam ad érte achit!)

[ Szerkesztve ]

| Cicu & Cica Seeeemi CI(S)CO! | fritzkandur | én csak egy macska vagyok | eladó okosóra, tablet, objektív, egyebek: http://hardverapro.hu/tag/mr_csizmas

(#46) moha21 válasza psyho85 (#35) üzenetére


moha21
(PH! addikt)

De! 1-et és a 3-at vegigtoltam.:>

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#47) Thome


Thome
(PH! kedvence)

Még egy, amit szívesen játszanék (első 15-20 percet végigszenvedtem), de nem bírom mert szar az optimalizálás. (The Way It's Meant to be Played... :((( )
Az pedig a: Cryostasis.

Ableton addict

(#48) Crystalheart


Crystalheart
(senior tag)

Megmértem a vérnyomásomat, olyan 80/60 körülire jött ki mindig. Igazi hidegvér. :D Ha erre jön még egy kis adrenalin, még mindig alacsony, szóval nem csoda, ha nehezen parázok.

(#49) proci985 válasza Anubiss (#38) üzenetére


proci985
(MODERÁTOR)

meg még a Shadow of Chernobylban az első találkozás a Bloodsuckerrel lent a csatornában:D én ott felugrottam a székből. eszméletlen atmoszférája volt annak a játéknak.

más:
Rebellion féle Alien vs Predator valaki? az onehitkill alienekkel?:D

FEAR szerintem annyira nem volt veszélyes, mondjuk inkább amiatt, mert ami vérzett, azt shotgunnal ki lehetett nyírni, ami meg nem vérzett, az történeti okokból (a játék végigvihető kell, hogy legyen) úgyse tudta a főhőst bántani. volt is meglepetés, amikor egyszer nem pazaroltam a kislányra a golyót, közelért, aztán gameover:DDD másik meg, hogy legnehezebb fokozaton is relatíve könnyű volt. FEAR2 meg még annál is könnyebb volt.

Doom3ban engem inkább a gyerekhangon síró démonok idegeltek ki.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club. // Social justice in lagom amount.

(#50) nike_ válasza proci985 (#49) üzenetére


nike_
(PH! kedvence)

jaja, a soc nagyon nagy játék. végig is vittem vagy 3x, kétszer az OL 2.2 moddal, egyszer pedig simán. én ott főleg a red forestben + cnpp-ben fostam.

Everybody dies. Some just need a little help.

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.