Korán van ehhez. Vagy késő. Nézőpont kérdése.
De ez a pattogós, személyváltásos, ki-is-szól-kihez stílus előkapatta velem a polcomról azonnal a Mario Vargas Llosa Kölykök című novelláját. 10 év után megint. Thx 
[ Szerkesztve ]
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies ˙˙˙
Nem rossz írás. Bár nekem túl depressziós.... 
Ha privátot küldesz, számíts rá 1-2 napot, míg válaszolok! :) // "Jah, ha sovány jányt látok, mindig elszomorodok, hogy biztos beteg. :(" by Vladi xDDD
Ilyennek szántam
Meg minél golyósabbnak 
[ Szerkesztve ]
Madarat tolláról, embert desktopjáról.
A kör c. filmből, a hírhedt videófelvétel hangulatát adta vissza. Elgondolkodtató.
Nem szeretem, a túlságosan tagold szöveget, de ehhez a mondanivalóhoz ez passzol.
Well done. 
"Nem az a nagy, aki sosem bukik el, hanem az, aki ha elbukik, majd fel tud állni..." by:RootRulez
Lassan olvastam, hogy el ne mulasszak valamit. Jó, jó, jó. 
"A vízcseppek a fehér padlóra hullanak."
Szerintem az nem padló, inkább zuhanytálca.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... Szeretjük kyrabaybee-t: http://logout.hu/bejegyzes/kyrabaybee/l/hsz_1-50.html Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet. Játszani, és játszani hagyni... Ping Win!
Kösz. Mindenkinek 

Érdekes volt. Határozottan nem rossz. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Jó volt olvasni, illik a hangulatomhoz. 
42
Tetszett ahogy írsz. Bár nem értem, hogy hány szereplője van és kiről szól? A cím alapján azt hittem rólad, a portás résznél - mivel fiú vagy - nem értettem miért nézné meg akkor feneked és a melleid?

Egy egyedülálló nő a szereplője 
Nekem meg pont ezért tetszett nagyon. Egyedi.
Biztos ezerszer nehezebb lehet fiúként női szemszögből írni...és ugyanígy fordítva is...
Először nagyon meglepődtem rajta, de nagyon ötletesnek tartom 
Ki talál ki ilyesmit 16 évesen? 
Gratulálok hozzá szablya! Leborulok zsenialitásod előtt

Ha privátot küldesz, számíts rá 1-2 napot, míg válaszolok! :) // "Jah, ha sovány jányt látok, mindig elszomorodok, hogy biztos beteg. :(" by Vladi xDDD
Annyira nem egyedi, és nem is nehéz
Csak kellő empátia és perverzió kell hozzá 
Ki talál ki ilyesmit 16 évesen?
Aki nem normális (bajok vannak ott belül)

Kösz a dicséreteket, kedvenc művésznőm 

Pusziii neked, drága szablyám
[ Szerkesztve ]
Privi ment, kedvesem

Igen, a jó novella tartalmaz tőmondatokat.... de ez nekem sok. Most vagy nagyon művészire akartad csinálni, azért lett ilyen, vagy ez vagy te és inkább fogjam be a pofámat 
kona kula rock shox recon mach1 exe 12 kg
Ne gondold,/1 hogy nem tudok kellően sok kicsi mondatot egymásra halmozni,/2 hogy aztán, a megfelelő szórend kialakítása után/3 úgy fűzzem össze a szavakat,/4 hogy azok valami értelmes, de nehezen érthető, netalántán többször elolvasandó egészet alkossanak./5 
He me mé? He nem volt művészi? 
A helyin első lettem vele 
Hát csak úgy elolvastam először, nem is tudom, miért nem jöttem rá rögtön, hogy Te lehetsz a szerző! Depis társam!
Most kicsit nekem is depis, de lehet, hogy a saját depijét mindenki jobban viseli mint másét? Vagy esetleg az én depimet jobban kiismerem és nem félelmetes, a másé meg fájdalmasabbnak tűnik?
Mindenesetre nem csalódtam Benned! Jó írás!

[ Szerkesztve ]
Próbáltam álmodozni, de a gondolataim minduntalan elkalandoztak....
Kedvenc háziállatom a depi. Lelket eszik 
A sajátomat Depikének hívom. 
Megjelenik suliújságban. "Kúúúúl"
Legalább pár napig rám lesznek szállva
Segáz, ez most feldobott 
[ Szerkesztve ]
Gratulálok szablyám!