hirdetés

hirdetés

navigáció

fórum
listázás
üzenetek  >|

(#1) P.H.

Új Válasz Privát 2010-01-31 08:47:15

P.H.
(fanatikus tag)

Korán van ehhez. Vagy késő. Nézőpont kérdése.
De ez a pattogós, személyváltásos, ki-is-szól-kihez stílus előkapatta velem a polcomról azonnal a Mario Vargas Llosa Kölykök című novelláját. 10 év után megint. Thx :)

[ Szerkesztve ]

Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies ˙˙˙

(#2) művésznő4

Új Válasz Privát 2010-01-31 11:53:29

művésznő4
(kvázi-tag)
(LOGOUT blog)

Nem rossz írás. Bár nekem túl depressziós.... :(

A szeretet művészet; semmi sem fontosabb a világon, mint megtanulni ezt a művészetet." ♥ (Erich Fromm)

(#3) szablya válasza művésznő4 (#2) üzenetére

Új Válasz Privát 2010-01-31 12:03:00

szablya
(tag)
(LOGOUT blog)

Ilyennek szántam :)) Meg minél golyósabbnak :DDD

[ Szerkesztve ]

"Monda Lajos, a nagy király, Eredj szolgám, Laczfi Endre, Küldj parancsot mint a villám, Köss szablyát nehéz övedre: A tátártól nagy veszélyben Forog Moldva, ez a véghely: A tátárra veled menjen Tízezernyi lófő székely!" Arany

(#4) Ipse89

Új Válasz Privát 2010-01-31 12:34:55

Ipse89
(tag)
(LOGOUT blog)

A kör c. filmből, a hírhedt videófelvétel hangulatát adta vissza. Elgondolkodtató.
Nem szeretem, a túlságosan tagold szöveget, de ehhez a mondanivalóhoz ez passzol.
Well done. :R

-Láttad az avatart? -Ja azt a képecskét a neved felettt? Jóóhogy! ||"Nem az a nagy, aki sosem bukik el, hanem az, aki ha elbukik, majd fel tud állni..." by: RootRulez

(#5) Vakegérke

Új Válasz Privát 2010-01-31 14:35:15

Vakegérke
(őstag)
(LOGOUT blog)

Lassan olvastam, hogy el ne mulasszak valamit. Jó, jó, jó. :K

"A vízcseppek a fehér padlóra hullanak."
Szerintem az nem padló, inkább zuhanytálca.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... Szeretjük kyrabaybee-t: http://logout.hu/bejegyzes/kyrabaybee/l/hsz_1-50.html Birodalmi Szóvivó és Békenagykövet. Játszani, és játszani hagyni... Ping Win!

(#6) szablya válasza Vakegérke (#5) üzenetére

Új Válasz Privát 2010-01-31 14:50:22

szablya
(tag)
(LOGOUT blog)

Kösz. Mindenkinek :R

"Monda Lajos, a nagy király, Eredj szolgám, Laczfi Endre, Küldj parancsot mint a villám, Köss szablyát nehéz övedre: A tátártól nagy veszélyben Forog Moldva, ez a véghely: A tátárra veled menjen Tízezernyi lófő székely!" Arany

(#7) BloodRay

Új Válasz Privát 2010-01-31 15:10:37

BloodRay
(őstag)

Érdekes volt. Határozottan nem rossz. :K

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#8) shaipo

Új Válasz Privát 2010-02-01 00:26:59

shaipo
(újonc)

Jó volt olvasni, illik a hangulatomhoz. :)

42

(#9) Atis707

Új Válasz Privát 2010-02-05 20:40:29

Atis707
(tag)
(LOGOUT blog)

Tetszett ahogy írsz. Bár nem értem, hogy hány szereplője van és kiről szól? A cím alapján azt hittem rólad, a portás résznél - mivel fiú vagy - nem értettem miért nézné meg akkor feneked és a melleid? :F :)

(#10) szablya

Új Válasz Privát 2010-02-07 11:53:39

szablya
(tag)
(LOGOUT blog)

Egy egyedülálló nő a szereplője :)

(#11) művésznő4 válasza szablya (#10) üzenetére

Új Válasz Privát 2010-02-07 12:30:53

művésznő4
(kvázi-tag)
(LOGOUT blog)

Nekem meg pont ezért tetszett nagyon. Egyedi.
Biztos ezerszer nehezebb lehet fiúként női szemszögből írni...és ugyanígy fordítva is...
Először nagyon meglepődtem rajta, de nagyon ötletesnek tartom :K
Ki talál ki ilyesmit 16 évesen? :Y

Gratulálok hozzá szablya! Leborulok zsenialitásod előtt :R ;)

A szeretet művészet; semmi sem fontosabb a világon, mint megtanulni ezt a művészetet." ♥ (Erich Fromm)

(#12) szablya válasza művésznő4 (#11) üzenetére

Új Válasz Privát 2010-02-07 16:22:02

szablya
(tag)
(LOGOUT blog)

Annyira nem egyedi, és nem is nehéz :B Csak kellő empátia és perverzió kell hozzá :DDD

Ki talál ki ilyesmit 16 évesen?
Aki nem normális (bajok vannak ott belül) :U :N

Kösz a dicséreteket, kedvenc művésznőm :R

(#13) művésznő4 válasza szablya (#12) üzenetére

Új Válasz Privát 2010-02-07 16:34:23

művésznő4
(kvázi-tag)
(LOGOUT blog)

;) :B
Pusziii neked, drága szablyám;)

[ Szerkesztve ]

(#14) szablya válasza művésznő4 (#13) üzenetére

Új Válasz Privát 2010-02-07 17:38:03

szablya
(tag)
(LOGOUT blog)

Privi ment, kedvesem :) :B :B

(#15) BBHCCKR

Új Válasz Privát 2010-02-07 20:23:19

BBHCCKR
(újonc)

Igen, a jó novella tartalmaz tőmondatokat.... de ez nekem sok. Most vagy nagyon művészire akartad csinálni, azért lett ilyen, vagy ez vagy te és inkább fogjam be a pofámat :D

nox flipper + DJ3 + singletrack 24"

(#16) szablya válasza BBHCCKR (#15) üzenetére

Új Válasz Privát 2010-02-07 21:25:29

szablya
(tag)
(LOGOUT blog)

Ne gondold,/1 hogy nem tudok kellően sok kicsi mondatot egymásra halmozni,/2 hogy aztán, a megfelelő szórend kialakítása után/3 úgy fűzzem össze a szavakat,/4 hogy azok valami értelmes, de nehezen érthető, netalántán többször elolvasandó egészet alkossanak./5 :D

He me mé? He nem volt művészi? :DDD
A helyin első lettem vele :DD

(#17) ijjájom

Új Válasz Privát 2010-02-08 22:08:24

ijjájom
(újonc)
(LOGOUT blog)

Hát csak úgy elolvastam először, nem is tudom, miért nem jöttem rá rögtön, hogy Te lehetsz a szerző! Depis társam!:D
Most kicsit nekem is depis, de lehet, hogy a saját depijét mindenki jobban viseli mint másét? Vagy esetleg az én depimet jobban kiismerem és nem félelmetes, a másé meg fájdalmasabbnak tűnik?
Mindenesetre nem csalódtam Benned! Jó írás! :C :Y :C

[ Szerkesztve ]

Próbáltam álmodozni, de a gondolataim minduntalan elkalandoztak....

(#18) szablya válasza ijjájom (#17) üzenetére

Új Válasz Privát 2010-02-08 22:16:14

szablya
(tag)
(LOGOUT blog)

Kedvenc háziállatom a depi. Lelket eszik :))
A sajátomat Depikének hívom. :D

(#19) szablya

Új Válasz Privát 2010-02-18 19:57:43

szablya
(tag)
(LOGOUT blog)

Megjelenik suliújságban. "Kúúúúl" :)) Legalább pár napig rám lesznek szállva :((( Segáz, ez most feldobott :))

[ Szerkesztve ]

(#20) művésznő4 válasza szablya (#19) üzenetére

Új Válasz Privát 2010-02-18 20:22:57

művésznő4
(kvázi-tag)
(LOGOUT blog)

Gratulálok szablyám! :R :C

(#21) szablya válasza művésznő4 (#20) üzenetére

Új Válasz Privát 2010-02-18 20:35:51

szablya
(tag)
(LOGOUT blog)

Hát itt bujkáltál :)) :P

navigáció

fórum
listázás
üzenetek  >|

hirdetés