Egész jó kis cikk. 
(hú de rühellem az ilyen belepattintós hűtést.... bár ez saját vélemény
)
Magyar vagyok nem turista, Református nem Buddhista.
Én se állom, de sajna ez az intel megoldása. AMD sokkal jobban oldotta meg. 
Grat a Cikkhez a szerzőnek. 
///Google - LG GT540 Optimus @ 1.6 Android///
Nekem is van egy ilyen EKL-em,nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve.4ghz-en járatott Q9550et hűtött prime alatt 51fokra.Csak azért cseréltem le mert pofátlan áron jutottam egy csúcshűtőhöz
Nincs elég bajod? Vegyél számítógépet...
Van hozzá lefogatós cuccos 0,5K-ért. Megéri vele kicsit vesződni az átszereléssel és utána nincs gond
Jó teszt nekem is ilyen hűti a Q9400-es 
Az élet szakadatlan küzdelem. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal. | Play HARD. Play XFX www.XFXforce.com | ATi fan vagyok. És?
Jó kis írás, végre van elérhető eredmény a narancs csodáról. 
A képekhez annyit hozzátennék, ha pont ilyen "majdnem jó méret", akkor 580px szélesre csináld, és ne a Ph!-s beillesztővel rakd be, hanem feltöltés után a "kép beillesztéssel"
, középre zárttan
. Így pont a cikk közepén lesz.
Ha lehet, és PNG-be mentsd, sokkal élesebb. Maguk a grafikonok megvalósítása viszont tényleg jó lett, szemléletes, precíz. 
"Te magad légy a változás, amit a világban látni szeretnél." - Mahatma Gandhi
Még nem olvastam a tesztet, de nekem is volt ilyen hűtőm, ár - értékben verhetetlen! 
"Az idő megsértődött amiért elütöttem. És úgy döntött megáll." :D || aggregator.tk || cpu-tuning.joruska.com || Eladó HW-ek: tinyurl.com/hirdeteseim
Még néha teljesítményben is
Az élet szakadatlan küzdelem. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal. | Play HARD. Play XFX www.XFXforce.com | ATi fan vagyok. És?
Az ár - értéket úgy értem hogy ár és teljesítmény (vagyis érték) 
"Az idő megsértődött amiért elütöttem. És úgy döntött megáll." :D || aggregator.tk || cpu-tuning.joruska.com || Eladó HW-ek: tinyurl.com/hirdeteseim
Köszönöm a bíztató hozzászólásokat, a képeket majd megpróbálom orvosolni
Artic Coolinr Alpnie 7 PWN ### Intel gyári hűtő - eladó - akár egybe is.
Hát 1-2 eladó véleménye az hogy lefőz egy TH2-t is. szóval akkor teljesítményben sem lehet gyenge.
Hasonló hűtőm van, Freezer 7 Pro, szerintem az szebb, ennyi bajom van ezzel a hűtővel. Nekem Alpine 7 Pro-t váltott, nagy tuningnál lett jelentős a különbség, kis tuningnál nem sok változás volt. 
A muszály az muszáj... || Ha egy privátra nem válaszolnék, jelezd nyugodtan!
Ez igaz, de szerintem, ha nincs az a plus venti az AC elött akkor már 3,66-on besokkalt volan IBT alatt.

Fain kis írás, ez pont passzolna ehez az íráshoz [link] 
Össze hozunk egy olyan gépet aminek minden porcikája a legjobb ár/érték(teljesítmény) aránnyal rendelkezik. 
Tuning mindenek felett! Diablo HELLFIRE-t keresem! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát Haverokkal! Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika-
Azért a heatpipe győzelme borítékolható volt. Egyébként tényleg olcsó ez a hűtő. Egyik PH-s kolléga árulja olyan 2,5k környékén ha jól emlékszem.
Én is tőle szereztem be 3400 az uj ár.
Igen úgy van, nekem is tőle van.
Nagyon faja a narancs hűtő. Órajelet nem emeltem sokat a 7400asomon, mert még nem kellett, így csöndben teszi a dolgát.
Heat online / Level-R magyar lokalizáció teszt és visszajelzés itt: http://href.hu/x/bokl ## A probléma az idő! Physics can not be cheated!
Én szintén ilyennel hűtöm a kazán alacsony vid.-es E4500-at 1.4V@3.5ghz-en és minden igényt kielégít.Ennél olcsóbban jobb hűtőt szerintem nem lehet kapni ma a piacon.
Annyit hozzátennék hogy hátulról megtámogattam még 1 8cm-es ventivel, ami lefelé szív. Nagyon jó kis hűtés, én is merem ajánlani mindenkinek. 
"Házunk előtti fa alatt próbáltam meggyőzni a testrészeimet, hogy igenis képben van a koordináta tengelyem. Fekve." by egyetlen Zk barátom! | Nem ott, hanem eggyel visszább. :D

ha a két hűtőt közti különbségre voltál kíváncsi, akkor szerintem fölös volt berakni az ac mellé azt a ventit, vagy be kellett volna az ekl-hez is tenni, úgy jött volna ki igazán, hogy mit tudnak.
Nem, nem jön Pc-re! Vegyél konzolt Te is, és játssz örömmel!

Ugyanennyiért van a csavaros merevítős fajta is.

Minőségi, Alpenföhn és EKL, tuning hőcsöves hűtések: http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=chooky&sival=&sctyid=&scmpid=&swanna=
Igazából messze nem egy kategória a 2 ezért tettem be mellé egy ventit. A cikekt pedig zért irtam, mert nem található sehol róla semmi. Inkább fognám fel bemutatónak mint összehasonlító tesztnek, ezért tettem a bemutató kategóriába.
Jah és a plusz ventit nem tudtam volan betenni 2 indokból sem, 1 mert tul nagy a hütő és nem fért volna be, 2 ha be is fért volna akkor is csak a EKL legfelsö bordájára fujta volna a levegőt:S
"emeltem a voltokat "
Jajj ez annyira simogatja az ember fülét...
Pedig általános iskolai fizika tananyag a feszültség meg az áram fogalma.
Amúgy a hűtő korrekt. Mondjuk egy sima alutömbnél még jó hogy jobban hűt... De az ára jó.
Panoráma galéria : http://kilatas.webuda.com/
Javítva
Félreértések elkerülése végett a linkelt kép nem nálam készül, mert ahogy a cikkben is leírtam nem az EKL kapta a plusz ventit hanem az AC.

Ez az EKL kb mijen szinten van jobb mint a TX3?
Mert halottam hogy jókat irnak róla végig 
Videoton EA 6383s / Dcr 3090 /
Jó cikk,nekem is volt ekl-em egy e8400ason
légyszilégyszi PÜ-ben érdeklődj ha érdekel valami,neked is jobb ha hamarabb válaszolok! <<<
Ha lett vna lehetőségem kipróbálni komolyabb hűtőkel is akkor megmondanám
Nem tom h jobb e tőle.
Persze hogy nem.Nálam készült.Ebben az árkategóriában nincs jobb hűtő.A plusz ventit csak a 4ghz miatt tettem rá.

Én is ilyeneket alkalmazok a gépteremben, nagyon halk és tényleg jól végzi a dolgát, ja és olcsó is.
Grat a cikkhez!
Red Bull Air Race pulcsi eladó!

Ez a megoldás azért jóval stabilabb.
Grat a teszthez...
A különbség sztem egy q6600-nál jött volna ki 1,4 V feszültség igazán....
[ Szerkesztve ]
nincs netem 09.07-ig...

Jó lett. 
De egy Cooler Master Hyper TX2 nem ez a kategória.
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Pedig a cm hy12 pont ez a kategória. 

A véleményem szerint (meg sok más eddigi EKL vevő véleménye szerint) a Cooler Master Hyper TX2 lejjebb van a ranglétrán. Ha nem is sokkal de jobb az EKL.

Minőségi, Alpenföhn és EKL, tuning hőcsöves hűtések: http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=chooky&sival=&sctyid=&scmpid=&swanna=

Ár / érték arányban jobb lehet, de hűtésteljesítményre kizárt.
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Ezt miből veszed?
Próbáltad már mind2őt?
[ Szerkesztve ]

Jo cikk, hasznios infokkal 
"There is nothing permanent except change"
Ha valaki megdob eggyel kölcsönben kiegészítem a ciekket

Nekem is ilyen narancs sárga (mi)csodám van. Nagyon jól megy ,1 e8200 -nak hüti a homlokát
Bad company 2 béta fullon megy de a venti marad alapon és a hütöbrdák alig langyosodnak. 
már csak annyi kellett volna az amd-nél hogy megszabja hogy milyen összetételű anyagból csinálják a lefogatókeretet...
mert akkor nem fordulhatna elő olyan hogy elfárad az a rideg műanyag keret, és elpattan...
amúgy ez a hütő ájemdére is szerelhető?
[ Szerkesztve ]
"az OSX ennél "okosabb" mert ha a program nincs felkészítve a több magra, akkor a folyamatokat a rendszer önállóan szétosztja a magok között (egyenletesen terhelve az összeset) by ulkesh

Én először találkozom ezzel a márkával. Látom hogy jól hűt. DE milyenek az egyéb tulajdonságai? Pl. Megbízható -e ? Vagy nem -e túl zajos? Mekkora a súlya?
Ha valaki tudja kérem írja meg. Köszi
[ Szerkesztve ]
Hangja semmi szinte, csak max. fordulaton van, akkor is csak szélzaj.
A súlya - ha jól tudom - 490g.
Maga a márka nem új keletű.
Hát Eddig nekem teljes mértékig megbízható, zajosság relatív de nekem a VGA a leghangosabb a konfigomban (nem sokáig
) Mérlegen nem néztem de könnyű (nem fogja görbíteni az alaplapod 
Ha az lenne ráirva hogy Zalman 8000-be kerülne.
Nekem is ilyen EKL hűtőm van 45-50 fok körül tartja az 524-es procimat 
http://kep.tar.hu/oti86/50622035

Van AMD-s lefogatású is ami jó AM2, AM2+, AM3, 754, 939-re.
Ejha, hát két dolog is meglepett: a jó teljesítménye és az ára. Köszi a tesztet!
Tényleg kéne csinálni egy legjobb ár-érték arányú gépről szóló cikket. Ez a hűtő benne lenne 
Logitech KINETIK 15.4 Backpack, Gemtek WMIR-103G Mini PCI wifi kártya eladó! ->http://href.hu/x/d4e8

Nekem is egy ilyen narancs csoda hűti a Q9400-at,meg vagyok vele elégedve.
Olcsó,jól hűt,hangja szinte semmi! 
Amúgy én a csavaros-merevítős változatát használom.
[ Szerkesztve ]

Jó kis teszt ahol végre látszik, hogy mennyivel nagyobb a feszültségnövelésének hatása a hőmérsékletre, mint az órajelének. Az meg külön élmény, hogy a stabilitástesztek élükön az IBT-vel mennyivel jobban terhelik a procit, teljesen elrugaszkodva a valóságtól.
A venti jó ár/érték arányának bizonyítása meggyőző, köszi! 
Két magos proci normál, ésszerű tuningjához elég.
Eszetlenhez már nem
(E8400 5ghz-en 1.68V-al, wPrime 1024M alatt felment 60°C-ra, úgy hogy az ablakban lehetett vagy 2°C
)

Jó cikk lett! 
Végre olyan grafikonok ahol nem mérföldes eltérések vannak az értékek között!
Egyébként mindkét hűtésen 100-osan pörögtek a ventik tesztelés közben?
*******************Customer: "How fast will my COM ports go?"******************** *************Tech Support: "How hard can you throw your computer?"**************