Helyesírási hibákat igyekszem javítani, , illetve javítottam jó pár elgépelést, de ha találtok rélek benneteket jelezzétek.
GoodSpeed - Norton Internet Security - A tökéletes biztonságért

Kösz az írást.
Pont most akarok LEADTEK PXDVR3200H kártyát venni. A Premium Edition mivel tud többet? Meg lehet kérdezni, hogy a P.E. mennyibe kerül, mert a sima ~20k ba?
[ Szerkesztve ]

Két apróságot jegyeznék meg. Ugyan odaírtad, hogy milyen bemenetek vannak a CardMate-en, de nem részletezted eléggé, hogy mire jó ez az egész panel, és hogy használható-e nélküle a tuner.
A másik dolog pedig, hogy a hw előnézet nem egyenértékű a PCI-Audióval. Utóbbi esetén az említett"AUX" bemenet el van némítva, nem fog duplán szólni a hang. Kivéve MCE alatt, de ezen nem csodálkozunk, ennyit tud.
Leadtek tvtuner driverek, PVR2, MCE EPG, Help - http://www.lhsite.hu

Javítsd ki azokat a PCIx-eket, mert azok PCIe-k...
Nekem sima ilyen kártyám van, és elégedett vagyok vele nagyon. (A Cardmatenek meg utánanézek, hogy pontosan mit is takar...) Nem; inkább: bzoley, mi is az?
Meg miért is fontos a MC-kompatibilitás?
[ Szerkesztve ]
''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

Először is: PCI-X!=PCI Express
Másrészt a vásárlási szempontoknál odaírhatnád, hogy itt már nem kell figyelni az MPEG4-re, mert úgyis a processzor dekódol (legfeljebb a saját programját nem lehet használni, hanem pl DVBDream, AltDVB, ProgDVB)

Nem kell ProgDVB-vel, és társaival görcsölni, ez nem az a cég.

Köszi, épp ezt akartam írni...
''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''
Szia, 2008. októberében áfával, és fuvarköltséggel együtt 19510 Ft volt.
[ Szerkesztve ]
Köszi, updateltem ;)

Már csak a PCIx-et kellene kijavítani mindenhol PCIe-re, vagy PCI-Express-re. A kettő nagyon nem ugyan az.
Si vis pacem, para bellum.
javítva 

Ez még mindig nem jó
"...a kártya a PCI-Expressen keresztül is átküldi a hangot, tehát ha a kártyához adott WinPVR2-ben be van kapcsolva a hardware-es előnézet, és egyidejűleg rá van kötve a hangkártya AUX bemenetére, akkor könnyen kétszer hallhatjuk ugyanazt."
A második rész rendben, hw előnézettel lehet dupla hang, de ilyenkor nem a hang megy át PCI-on, hanem a kész Mpeg2 videó.
A "PCI-Expressen keresztül is átküldi a hangot" a PCI-Audiót jelenti, aminek nincs köze a hw előnézethet, és PCIa esetén a kábeles bemenet le van tiltva, nem lesz dupla hang.
Vagyis a mondat két felének nincs köze egymáshoz, két különböző funkcióról van szó.

Sziasztok a win 7 topikba is felettem a kérdést de lehet,hogy itt hamarabb kapok választ.Szóval az a gondom a win 7 fent van a gépen elégedett is vagyok alapjába vele de az a zavaró dolog,hogy a PxDVR3200 H kártyám van és soha nem jegyzi meg milyen bemeneti videó forrás volt beállítva ezért állandóan a digitális bemenettel indul így mindig átkel állítanom analógra.Ezt nem lehetne úgy állítani mint a vista alatt,hogyha analóggal zártam el akkor úgy is induljon el.

Szia!
Nekem is ezt csinálja vista 32bit alatt
Legfrissebb driver+pvr2.
Igazából kezdem unni, hogy állandóan szarozik valamit ez a leadtek csoda.
Most még a hangot se tudom szabályozni, és már régóta halkabb is mint kéne.
WANTED: minden ami - SEGA -